Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/honda... Ez a te hirdetésed? Mentél már XR4-el?
Olajfogyasztás? Benzinfolyás?
nekem meg egy fasza boka kellene....
motor van itthon egy rakat
gondoltam h lesznek kívánságok de h ennyi?
nekem egy crf 450 net
szelephezag joo....most allitottam 2 napja...viszont ossze vissza alltak igaz ami igaz azota mar kicsit mas hangja van de ez a csattogas megmaradt...majd a joo motul olajjal meglassuk simabb e lesz kicsit
koszi szepen
akkor én egy aluvázas yz250-t kérnék..azt még utána is fent tudnám tartani
a berggel 2-3év után komoly gondok lennének, anyagi téren
Nekem ne xr-t vegyél hanem Husaberg fe 570-et
én egy éleeetre kikókányoltam magam..jöhet az új motor
egyébként most így épp unatkozom, egész héten azt terveztem hogy majd ezen a hétvégén végre megtudom mit tud az xr, meg milyen fasza is lesz, le se szállok róla..erre rá se kell ülni..
el van átkozva ez az egész motor..olyan mintha direkt nem akarná, mintha azt várná mikor bontják el, hogy ne kelljen mennie, vagy csak engem utál ennyire...biztos vagyok benne ha új gazdához kerül ott egy szava nem lesz..
személyisége van neki..aki mellesleg egy rohadt szemétláda
csak nyugi ha nyernék a lottón mindenki uj xrt kapna:D akkor meg sírnánk h nincs mit kokányolni rajta.DDD
az a baj hogy még megunni se bírtam, raktam fel egy hirdetést...a motor árát azért szeretném megkapni...
wégülis ha már nagyon meguntad én szivesen elfogadom
nekem is ilyen a hangja...szerintem picit nagy a szelephézag, legalábbis én erre fogtam..
amúgy 20w50el nekem finomabban jár, vagyis tompábban jönnek hangok a blokkból..csak ugye folyik a benzin..vagy ömlik..ahogy tetszik.
Szevasztok, Tiger gratula a géphez pöpec a hangja matrica is fasza
már csak tele tank és hadd szóljon!
csak nyugodtan
lehet...majd megkerdem fatert
mellesleg a motor emelö bakot is koppintom:DDD de csak ha nincs levédetve még
valószínűleg avi hegesztő volt akkor....
fuu nemtudom...valami speci gaz kell hozza nem joo a sima CO
aa kosz de nem .....amugy ha figyelmesen hallgatod hallani nekem is a csorgest
valamilyen mobil tura csomagtartót szeretnék fabrikálni ebböl ez is valami motoré lehetett de oldalsó csomagtartó volt majd meglátjuk mire jutok vele:) a kipufogódat mivel hegesztették?
cserélhetünk ha gondolod te adod a jó moci hangot én meg a susogást meg a csörgést... melegen kicsit halkabb de már döntöttem ugyis szal kicseréltetem a magam megnyugvására:D
egy kicsit hallani a lancot de viszont szepen susog....nekem a XR-bol ez a susogas hianyzik
probáltam hidegen is alacsonyabba lapjáratom mgemutatni de eléggé fujt ma a szél ebböl nem sok minden hallatszik igy