most 20w50 lett betéve előtte 10w50 volt benne
addig füstöl amíg hideg, most hogy jobb idő van kevesebb ideig mint amikor még nulla fok felé volt az idő
hol füstöl hol nem, sokat nem mentem még vele nem tudom mennyire fogy.
mondjuk kicsit jobban megborult az olaj a felső szint felett van kb 1 centivel, de gondolom nem ettől füstöl
ja egyébként volna még egy tippem a füsttel kapcsolatban...multkor mikor szelephézegot állítottunk- össze vissza álltak, egyiken akkora volt mint egy traktoron, de volt olyan is ahol szinte nem is volt már...szerintem valami ferdeség van valahol, mi csinál ilyet?
ja és érdekes hogy mikor elhoztam a gépműhelyből a hengerfejet, és összeraktuk, még nem ilyen nedves kormot köpött a kipu, hanem full szárazat..most meg...
ha hazaérek megnézem most milyenek a szelephézegok.-persze tudom hogy attól nem füstöl ha nagy meg akkor sem ha kicsi, csak mondjuk ha valami összekócolja őket akkor a szimering se zár, nemde? szerintetek?
újra akarom csapágyazni a kerekeim mert az egyik csapágy lógott
utána lehet majd húzatni bármeddig
nehogy röhögjön az lc4-es haver mert nekik szokott elszaródni a kerékcsapágy
ferdén fűzték a kerekem aztán elméletileg azért adta meg magát az az egy oldal
találtam embert aki megcsinálná de eltartana vagy 2 hétig annyi melója van
Igen ez nekem is tetszene majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok ha nem is kora tavasszal de a nyáron össze kéne hozni addigra talán jobban helyre állnak a dolgaim is.
ja most nézem hogy kiskőrösi vagy, akkor ti is erre jártok... te ha legközelebb mentek és van hely(LEGYEN) szóljál nekem!
kecskemét és békéscsaba között tudtok felvenni 0 kitérővel
papír vagy szivacs szűrő?
papírnál annyira nem gáz ha retkes akkor csak szarabbul megy
ellenben a szivacsos simán átengedi a port
én néha megnézem és ha nem ragadós akkor mosom is ki, van hogy 2-3 naponta.....
Sajnos most nem tudom lemérni mert a motorom vidéken van és csak talán hétvégén járok arra.Nagy valószínűséggel a szelepszár szimeringed lesz a ludas.A koszos légszürő miatt nem eheti az olajat de viszont ne járj koszos légszűrővel.
valami webshopban láttam kb ennyiért
nekem a polcon porosodik vagy 3 éve, még a ténéréhez vettem, és tartogattam a következőhöz, de egyre kevesebb a remény a vásárláshoz
azért is írtam milyen költségekre lehet számolni
max 30 pénz egy hétvége, sajna nemigen ér rá senki hosszabb időre mert egy hét sem lenne sokkal több, max 50 zseton
aztán lehetne 3 napot motorozni 1 partyzós pihenőnapot tartani aztán ismét 2-3 nap motorozás
többet érne akármilyen szaunás wellness fürdőzéstől...... ráadásul féláron
Volna pár kérdésem...
Le tudnád nekem mérni a hátsó lábtartónak a méreteit? hosszúság, szélesség, vastagság, a háromszög alakú lyuk mérete, ilyenek?
Hozzád, illetve még mindenkihez intézném azt a kérdést, hogy mit tippeltek, miért eszi a Dominatorom az olajat? Elég rendesen eszi, de semmi motorikus hibát nem fedeztem még fel eddig. Erő ugyanúgy maradt, ugyanúgy pöccre indul ( kivéve ha 2 hétig nem ment, akkor kell tekernie egy párat ), nem lett szar hangja sem. Leginkább motorféknél látszik, ahogy köpi a kéket. Legtöbben szelepszár szimeringre tippelnek, vélemény? Egy ismerősömtől már azt is hallottam, hogy lehet, hogy a koszos légszűrő miatt eszi az olajat..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Masteron tudnál képet csinálni az indexekről?
mert engem lehet érdekelne