Sziasztok! Gondolom már rongyolt téma de én még csak most jutok el idáig!
Szelep hézag állításban kérném a segítséget. Honda Dominátorról NX 650 van szó ahogyan én fordítom nem tudom így kell e pontosan csinálni.
Felső holt pontra állítom a dugattyút itt kell átnéznem a bal és jobb szívó szelepek hézagát 0.1mmre illetve a bal kipufogót 0,12mm-re! Na és mi van a jobb kipufogó szeleppel? ez a Dekompresszor szelep. Itt nem kell hézagot állítani? annyit tudok a dekompresszorról h könnyíti az indítást.H.E.L.P. ?
Sziasztok!
Vásárolnék Honda Dominatorra ülés orrésznél lévő lefogató müanyag elemet ha lenne valakinek! Tudjátok ami az ülés alatt van a tank felől!
S.O.S.!
nos, megnéztem a szelephézagokat és ott vannak ahol hagytam őket mehet bele az új olaj
a gyertya meg fehérről váltott feketére-most már tisztán kivehető a korom rajta, mindegy, azthiszem marad ilyen
Valakinek lenne xl 250 esre felesleges kipufogó leszorító lemez? Sajnos nekem elveszett mind kettő. Nagyon fontos lenne!
Vagy ha 400-600 asnak is akkora akkor az is jólenne vki tudja h jó e?
masteron joo hogy hallgattam rad es nem 15 fogas lanckereket vettem.....14-es alig adta ki kiprobalni meg nemtudtam mer nathas vagyok rendesen es elegge fuj a szel is ugy hogy inkabb nem mentem ki
Szelep hézag állításban kérném a segítséget. Honda Dominátorról NX 650 van szó ahogyan én fordítom nem tudom így kell e pontosan csinálni.
Felső holt pontra állítom a dugattyút itt kell átnéznem a bal és jobb szívó szelepek hézagát 0.1mmre illetve a bal kipufogót 0,12mm-re! Na és mi van a jobb kipufogó szeleppel? ez a Dekompresszor szelep. Itt nem kell hézagot állítani? annyit tudok a dekompresszorról h könnyíti az indítást.H.E.L.P. ?
Vásárolnék Honda Dominatorra ülés orrésznél lévő lefogató müanyag elemet ha lenne valakinek! Tudjátok ami az ülés alatt van a tank felől!
S.O.S.!
mennyiért adod ?
képet esetleg tudnál felrakni róla ?
Van e-mail címed?
Megírom oda, jó?
a gyertya meg fehérről váltott feketére-most már tisztán kivehető a korom rajta, mindegy, azthiszem marad ilyen
Vagy ha 400-600 asnak is akkora akkor az is jólenne vki tudja h jó e?