Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy kell ott is az is ugyan olyan szelep mint a többi csak az fölött van egy automata dekompresszor.
Sziasztok! Gondolom már rongyolt téma de én még csak most jutok el idáig!
Szelep hézag állításban kérném a segítséget. Honda Dominátorról NX 650 van szó ahogyan én fordítom nem tudom így kell e pontosan csinálni.
Felső holt pontra állítom a dugattyút itt kell átnéznem a bal és jobb szívó szelepek hézagát 0.1mmre illetve a bal kipufogót 0,12mm-re! Na és mi van a jobb kipufogó szeleppel? ez a Dekompresszor szelep. Itt nem kell hézagot állítani? annyit tudok a dekompresszorról h könnyíti az indítást.H.E.L.P. ?
Sziasztok!
Vásárolnék Honda Dominatorra ülés orrésznél lévő lefogató müanyag elemet ha lenne valakinek! Tudjátok ami az ülés alatt van a tank felől!
S.O.S.!
vitboy központi teló milyen állapotban van?
mennyiért adod ?
képet esetleg tudnál felrakni róla ?
Ha kellenek képek szólj, 5000Ft kompletten.
Szia!
Van e-mail címed?
Megírom oda, jó?
Szia. A két hátsó lábtartó érdekelne,meg a kipufogó dob. Hogy-é adod?
nos, megnéztem a szelephézagokat és ott vannak ahol hagytam őket mehet bele az új olaj
a gyertya meg fehérről váltott feketére-most már tisztán kivehető a korom rajta, mindegy, azthiszem marad ilyen
Ezek mind hátsók. Elsőm nincs sajna.
Valakinek lenne xl 250 esre felesleges kipufogó leszorító lemez? Sajnos nekem elveszett mind kettő. Nagyon fontos lenne!
Vagy ha 400-600 asnak is akkora akkor az is jólenne vki tudja h jó e?
Valakinek lenne xl 250 esre felesleges kipufogó leszorító lemez? Sajnos nekem elveszett mind kettő. Nagyon fontos lenne!
ha szimering csere lesz akkor mar egesz valtokar csere is lesz
mert pl egy szimmeringcsere másfél nap lesz
sajnos mar igy vettem ....amugy mert?
TIGER-XR6 felhegesztett váltókar jól kitud b..ni az emberrel...
masteron joo hogy hallgattam rad es nem 15 fogas lanckereket vettem.....14-es alig adta ki kiprobalni meg nemtudtam mer nathas vagyok rendesen es elegge fuj a szel is ugy hogy inkabb nem mentem ki
akkor joo....koszi
Nem olyan sürgős ám a dolog, mert már 2 éve így használom , de most idénnyitáskor lett végleg tele a hócipőm vele. Jobbulást!
Hátsó lábtartód esetleg nincs?
valoszinu hogy joo....csak en szlovakiai vagyok es sok penz a posta
XL 600-é nem jó rá ? Lenne nekem egy pár fölösleges.XT 600-é is van.
Szétveri a bokáját az embernek.
igen neha en is oda tepek neki....olyankor a szart is kiszoritja bellem
hat ott nem a legjobb.....nekem is ott volt....egyszer ultem hatul mikor asszonynak odattam a gepet hat joo szar
jah értem :D