én rengeteget szoptam a gyertyákkal, nézd meg milyen színű a szikra
ha faca liláskék akkor annak jónak kell lennie
fújj egy kis féktisztítót a légszűrő alá aztán ha úgy pöffen párat akkor üzemanyag gond van
ha tényleg minden jó, és mégsem megy el kell vinni szerelőhöz őszüljön helyetted
mi volt itt este? mindenki itt töltötte az estét? Masteron nagyon el van tünve már már attol félek beállít hozzám a gépcsodával:)... lehet most mormol valamiféle varázsigét a karburátorjára :D
ezt én is átéltem...de akkor is visszasírom, igaz akkor még 300 meg 350volt literje a benzinnek..és hogy sokaltam azt akkor...jaj..
node menjek már innen...
Sziasztok, bocs, hogy beleszólok. A csapatban nálunk az egyik srácnak volt egy gas-gas ec 125-e. Amíg az enyém 3l evett meg addig az övé 7l. Nem hiába váltott egy 4t 450-re.
mégis egyre többen használnak 2t-t:) és itt nyilván nem az xr a konkurencia 4tből, hanem ezek az új, agyonkönnyített, borzalmasanforgós krosszgépek-endúrók, amiket lassan tényleg senki sem fog megvenni a versenyzőkön-szponzorokon kívül
ha megnézed azért amerikában is egyre többen ülnek vissza 2t-re..rengeteg 300as exc meg husky wr300 van, meg ezek kisebb változatai..persze egy része a reklám miatt-erzberg, romaniacs, -más része meg mert tényleg jobban kijön ott már...de ha megnézed mondjuk 1hét alatt milyen enduro helmet cam-os videókat töltöttek fel youtube-ra annak a 3/4e is 2t motorról szól..benzin ide vagy oda:)
Reggel kitoltam az előtte héten még hibátlanul működő motoromat a garázsból. Rugdalom, nem indul.
Benzin van benn.
Gyertya kiteker, szikrát is ad, de biztonság kedvéért új gyertya beleteker.
Nem indul.
Karburátor szétszed, nem koszos. Minden fúvókát kifújattam.
Nem indul.
Gyertya újból kiszed, láthatóan benzint kap, de azért régi visszatesz.
Nem indul. Kocsi után kötve húzattam 1 kilométert, nem indul, nem is pöffent.
Kompresszió van, üzemanyag van, szikra van, egy hete még hibátlanul ment!
Van pár motoros haver 250-es motorokkal hobbi endúróznak hétvégenként .
2006-os RMZ , 2008-as EXC , 2006-os WR .
Fejenként évente többet költenek a technikára , mind az én motorom vételára .
Ja és én több kilométert megyek évente , mind ők hárman együtt ...
van egy ismerős aki régen versenyzett(vagy 40éve)
minimálisan átalakított 350es jávával utcai gumikkal terepen
ahhoz képest az xr egy királyság aztán fintorog az ember rá mert a ktm jobb?
mindig lesz jobb motor, 10év múlva simán szarozni fogja a nép még az exc4540-et is
amúgy téptünk mi is délután majd beszarok úgy fáj a csuklóm pedig azt hittem meggyógyult már
aztán lehet nem 100-120al kellett volna tépni a réten, de jött az eső és siettünk
pont az intenzív eső kezdetekor értünk haza, a nadrág is csak térdnél ázott át
valószínűleg én sem állítgatom ... csak fura ma voltam kit egypályán hát ... csak kacsázni birtam mig ott pár ktm-es csak ugy száguldott persze szalon tiszta motorok voltak jo kis futómüvel:D cseppet sem bánkodtam majd lesz jobb nekem is:)
ha faca liláskék akkor annak jónak kell lennie
fújj egy kis féktisztítót a légszűrő alá aztán ha úgy pöffen párat akkor üzemanyag gond van
ha tényleg minden jó, és mégsem megy el kell vinni szerelőhöz őszüljön helyetted
Jut eszembe ma nekünk volt valamilyen napunk. Sok esés, meg egy dugótörés.
node menjek már innen...
ha megnézed azért amerikában is egyre többen ülnek vissza 2t-re..rengeteg 300as exc meg husky wr300 van, meg ezek kisebb változatai..persze egy része a reklám miatt-erzberg, romaniacs, -más része meg mert tényleg jobban kijön ott már...de ha megnézed mondjuk 1hét alatt milyen enduro helmet cam-os videókat töltöttek fel youtube-ra annak a 3/4e is 2t motorról szól..benzin ide vagy oda:)
2T nem győzöd tankolni , és nehezebben motorozható az alul semmi erő miatt .
Egyszer egy kapálógéppel jártam így .
Reggel kitoltam az előtte héten még hibátlanul működő motoromat a garázsból. Rugdalom, nem indul.
Benzin van benn.
Gyertya kiteker, szikrát is ad, de biztonság kedvéért új gyertya beleteker.
Nem indul.
Karburátor szétszed, nem koszos. Minden fúvókát kifújattam.
Nem indul.
Gyertya újból kiszed, láthatóan benzint kap, de azért régi visszatesz.
Nem indul.
Kompresszió van, üzemanyag van, szikra van, egy hete még hibátlanul ment!
Mi lehet a baj?
2006-os RMZ , 2008-as EXC , 2006-os WR .
Fejenként évente többet költenek a technikára , mind az én motorom vételára .
Ja és én több kilométert megyek évente , mind ők hárman együtt ...
minimálisan átalakított 350es jávával utcai gumikkal terepen
ahhoz képest az xr egy királyság aztán fintorog az ember rá mert a ktm jobb?
mindig lesz jobb motor, 10év múlva simán szarozni fogja a nép még az exc4540-et is
amúgy téptünk mi is délután majd beszarok úgy fáj a csuklóm pedig azt hittem meggyógyult már
aztán lehet nem 100-120al kellett volna tépni a réten, de jött az eső és siettünk
pont az intenzív eső kezdetekor értünk haza, a nadrág is csak térdnél ázott át