köszi, de sikerült megcsinálnom tegnap, príma lett. még festeni kell, de ahhoz már nem volt kedvem, egyből bevágtam az XR alá. az emelőt csavarokkal rögzítettem, így vágás nélkül szét is lehet bontani, bár ezt az opcióját a festésen kívül nem hiszem, hogy fogom használni.
100 GBP volt angol ebay-ről, Kawasaki KLX/KXF450-re való, szerencsém volt vele mert elbénázták a leírását (pl. nem volt benne hogy 'exhaust'). Múltkor volt egy eladó Akrapovic dob, azt 'Akaapovic'-ként hírdették, a logó r betűje nagyon hasonlóan néz ki mint az r
gyertyacserekor vagy magasnyomásúval vagy kompresszorral full nyomáson ki kell ganézni a gyertya környékét
aztán párat tekerni a gyertyán és ismét befújatni
külföldi fórumokon azt írják nagyon megéri, bár tényleg nem olcsó.
ami xr250re jó az a tm33-az olyan 200-250dollár de állítólag jó rá a sima tm32 és 34is...azokhoz kell gázszekció is..maga a karbi az olyan 150dollár...de tényleg mindenki írta hogy az xr250 teljesen megbokrosodik tőle..fene tudja
bontottat keresgéltem volna, de itthon nem nagyon van, bár tm33at láttak már több bontóba is, de nincs most sehol sem...
ajánlottak cserébe cr125re való keihint 10ért, a srác meg volt róla győződve hogy nagyon príma lenne, lehet egy próbált megérne, na majd elválik marad megy jön milesz
nekem van pót gyertya bár a gyertyakulcsot magam fabrikáltam de nem cserélem ki már majd a szerlövel inkább mert igy basztam el elsönek is a motort valami olajsár került az égéstérbe aztán az adott a dugonak meg a hengernek
nekem 1 szezont ment gyertya most telen meghalt de ugy hogy melegitettem a motort es egyszer csak leallt....1 hetig be se tudtam inditani utanna 1x beindult de azota se es mikor szereztem gyertyakulcsot vissza tettem a regit es ment....persze a regi akkor nyult ki mikor jottek megnezni a motort....reggel beindult delutan vevo elott semmi.....mikor megjott az uj gyertya 2. rugasra indult....ugy hogy ha egy motor azelott ment hiba nelkul mindig es egyszer csak nem indul akkor en rogton gyertyara gondolok ezek utan .....most is fogok venni mihamarabb az XR-be potgyertyat mert nem bizom a veletlenre
hát ha gondod támad vele hozd el majd meg lesz hegesztve bár nekem csak láng van.... nekem is még össze kell szednem az anyagot hozzá de egy építkezésen mindig van anyag amiböl lehet gazdálkodni:DDDDD
Persze hogy jól veszi a lapot a tiéd is,nem azért mondtam,de azért lehet hallani különbséget.
Persze hogy van növekedés,sokkal több a nyomaték,és hirtelenebb a motor.
Most léptem,csak este leszek!
100 GBP volt angol ebay-ről, Kawasaki KLX/KXF450-re való, szerencsém volt vele mert elbénázták a leírását (pl. nem volt benne hogy 'exhaust'). Múltkor volt egy eladó Akrapovic dob, azt 'Akaapovic'-ként hírdették, a logó r betűje nagyon hasonlóan néz ki mint az r
aztán párat tekerni a gyertyán és ismét befújatni
ami xr250re jó az a tm33-az olyan 200-250dollár de állítólag jó rá a sima tm32 és 34is...azokhoz kell gázszekció is..maga a karbi az olyan 150dollár...de tényleg mindenki írta hogy az xr250 teljesen megbokrosodik tőle..fene tudja
bontottat keresgéltem volna, de itthon nem nagyon van, bár tm33at láttak már több bontóba is, de nincs most sehol sem...
ajánlottak cserébe cr125re való keihint 10ért, a srác meg volt róla győződve hogy nagyon príma lenne, lehet egy próbált megérne, na majd elválik marad megy jön milesz
Ma el tudok menni a dobért, ha neked is jó! Kb. 4 körül, de csörgök még előtte.
Persze hogy van növekedés,sokkal több a nyomaték,és hirtelenebb a motor.
Most léptem,csak este leszek!