Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja még egy hely ahol széttépné egy 400as..mondjuk országúton...főleg úgy hogy ez most 13-52vel jó ha megy 100at végre...nekem megfelel, amúgy lehet nem adom el, csak feldobtam, kitudja mi lesz..
mentem...sőt erősebbel is, sőt volt is erősebb, a kis xr mégsem tűnik gyengének semmi után se, de itt nem a 0-100ra a kérdés, nem is azt írtam ha jól megnézed, és biz nemhinném hogy gondja lenne egy xr400tempójával, erdőbe, akárhol-esetleg olyan helyen ahol nagyon számít a nyomaték..amúgy ezzel arra céloztam hogy egy valamilyen xr400at kapsz 450ért..az meg 325, azért ennyi különbség korán sincs a két motor között-amúgy te mentél már ezzel? na mindegy..a benzin nem folyik már, 3.jára valamiért megjavult, vagyis eddig úgy tűnik...aztán ezen felbuzdulva, meg azon hogy már be van járatva, irdalmatlanul megtéptem..úgy hogy füstölni is elfelejtett a drága...aztán ki tudja, ha eljön valaki és megnézi, és füstöl, ezen nincs mit szépíteni..amik benne vannak azok benne vannak...nem értem a hangnemet, 450körül járok vele, és nem használtam és kérek érte 325öt..és és és?
Csajok? összekevered a night clubbal
Nyugi már ki van kasztrálva
de előtte pár hónappal dobáld ki a golyóit mert nem lesz jó ízű a husi
Bözsi perkelt:D azért cska lesznek ott csajok is nem ?Masteron .
Na jól van a tiszteletetekre levágom Bözsit a kandúr macskát és abból csinál nektek egy jó kis pörköltet
nekem az is elég ha süti a rántotthúst
azért 5pénzért valamit villantani kell ám a lámpán kívül is
Ini ha ébren vagy ne álmodjál
de akkor addig a csaj is a miénk
Oké gyertek óránként 5.000 ft
hat hallod hogy ennyi minden van a gepeden en biztos nem adnam el....addig szenvednek vele meg joo nem lenne
VEZÉRMÜLÁNCAL együtt kell feszítőt is cserélnem? annak mennyi az ára?
szinte minden alkatrész xl600 dakarhoz és rmg600 hoz indexek visszapilantó csomagtartó henger dugó lánc hengerfej váltó kuplung papiros váz első hátsó teleszkóp kerék szett dobfék föfék henger fékcső tank ülés lengökar cdi álló forgó rész kulcs inditó öninditó kapcsolók kormányok

06302738234 sonic18@citromail.hu
piiha....videot gyorsan
az a szar hogy pont a váltó felüli boka, mert a fék felölit lehetne pótolni egy fadarabbal
akkor átmegyünk inivel hozzátok gyógykurára masteron
A csajoméknak van bioptron lámpa néha szoktam használni de inkább sebek gyógyítására.Jó dolog csak az ára az aranyéval vetekszik
A hangját is mutasd meg,ne csak az hogyan néz ki
Így kell vennie a lapot egy XR-nek
Jó a géped Mennyibe volt a kipufannó rendszer?
az nem valami fasza ini nekem tavaly ment ki egyszer lépcsőről léptem le persze szerszámos láda és valami gép még volt a kezemben azóta is gyenge a jobb lábfejem bár nincs vele baj de sérülékenyebb kisebb terhelésre is .... mondják ezek a bioproton vagy mi fene lámpák jók rá ... még sosem próbáltam ki de lehet ami késik az nem múlik..
Simán tud annyit mint egy xr4-es ez talán egy kicsit erős kampány szöveg de legyen szerencséd.
Ha már a kipufogóknál tartunk, Ebay-en becserkészett FMF Titanium az XRen:
nem tudom, egyszerűen szar
csak tv-t nézni jó
mostanában mindig fáj, estefelé már alig tudok ráállni
mi van a bokáddal?