Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen. Hobbi szinten fotózgatok. Én nagyon szeretem. Röhejesen olcsó hozzá az alkatrész, keveset fogyaszt. Munkába és asszonykához járni tökéletes.
nekem 250 ezt volt a favorit sok volt belőle nagyon szerettem őket viszonylag egyszerű szerkezetek :) és kicsit tovább birták mint egy simson:)
le is mentettem h meg tudjam mutatni neki:D baromi jol sikerült kép :)
tyü micsoda tuning szinya :) Zolika spanom hogy lájkoná.D klass ám...
Nem ez volt előtte. Meg ez a második motor.
csinos...) VOLT XLed is?
Nekem ilyen volt, és ilyen lett.
milyen árban mozognak ezek a munka hengerek használtan?
az a baj h amid igy megsérül az már nem igazán jön teljesen helyre van igy nekem a jobb bokán az is tropa néha berugásnál is ha nem jol találom el és megfeszül a szalag az nem éppen kellemes:) de fene sem akar fiatalodni már....:D
ilyen volt mikor hozzám került:)
hát faragtam rajta ezt azt:) de kösszz talán most kezd valóban össze álni hmm nos a gumi probléma is meg van oldva:D
Hát rendbe ez már nem jön soha. Na igen rákészültem az öregkorra.
Szép az xl.
permetezőé.

http://www.google.hu/imgres?q=...
bocs de ezen jót kacagtam mivel még fiatal vagy azert.... de remélem rendbe jöttél..
hát sajna nem az ez csak müanyag ha merevitett lett volna nem törik el az a munkahenger azt megfigyeltem a motor földbe furodásánál
Pedig a ruha sokat fog rajtad. Februárban estem egyet és 1 hónapig csak bottal tudtam járni.
nem alumereviteses kezvedo gondlom meg joo hogy te jool vagy
kerék cseréhez:D ezt ma talaáltam a pályán fogalmam sincsen min is lehetett :D
hát én még nem ruháztam fel magam de rajta vagyok a témán... addig meg ovatosan.. bottal?
Akkor azért jobbulást. Tegnap én is estem egy nagyot a rossz térdemre, ha nincs a térdvédő akkor most megint bottal járnék.
van rajta bár ez a könyebb kivitelü én jol bár hemperegtem egyet a motor után,figyelmetlen voltam és egy traktor keréknyom elvitte az elejét aztán jol oda vágtam csuklom fáj picit meg a piercingem mert hason is követtem a motort:) de egyéb gond nincs leszámitva h tőben tört le az elsöfék kar a munkahengerről a rögzitési pontjaival együtt
Kellemes Húsvéti Ünnepeket.
Te jól vagy azért? Gondolom nem volt rajta kézvédő.
nah takartam egy jókorát ha van valakinek elfekvőben elsöfék munkahenger karral vagy anélkül az érdekelne..
Nem nekem törött, hanem rx-es srácnak. Most cserélte a motort egy robogóra. Igazából csak a gyűrű tört és az vágott bele a dugóba. Szegény srác sok szívott mostanában.