nekem is ilyesmi az emelőm csak annak 4 lába van
csak utána vett haver egy motort és adtak hozzá egy "gyárias" karos-lenyomós emelőt és ittfelejtődött nálam
múlt vasárnap szőlőlugas készítés levezetése képpen én is elkezdtem egy ilyen koncepciójú emelőt csinálni, az aljával el is készültem, szerintem holnap a tetejét is megcsinálom. most tanulok hegeszteni, gondoltam gyakorlásnak jó lesz.
en a beszelgeteshez csak annyit szolnek ha megengeded hogy eloszor tolts ki az adatlapod mielott valakit kerdore vonsz....masik meg ha nagy szaki vagy akkor segits neki ha tudsz vegulis errol szol ez a forum....beke
Akkor segítek a kollégának,mert nem tudja belinkelni https://www.youtube.com/watch?...
A fémes zörgő hangot kéretik nem észre venni,és hibaként értékelni A gyáritól vastagabb leömlő miatt a féklámpa rugója hozzáér kicsit a leömlőhöz,és pici zizegő hangot ad.
Na így kell vennie a lapot egy jó XR-nek!
erre nem reagálok inkább...semmitsem, kössz a segítséget- vagy mégis,ha láttad nem szóltál?:D hibákból tanul az ember..amúgy azért nem viszem mert nehéz kiszedni...no de mindegy, szombat este van nekem jobb dolgom is ennél, remélem neked is...minden jót..
Igen,és ezt Te ki is akarod használni,mert ha Te olyan k... korrekt lennél,akkor a hirdetésben megemlítenéd hogy füstöl,és eszi az olajat mint a benzint,ennyi! Még Te vagy felháborodva,mert valaki meg meri említeni a tényeket?
A szaktudásodat meg hagyjuk! Ezt rossz embernek mondtad! Egyszerű problémákat nem tudsz megoldani,badarságokat írtál nemegyszer. Az önérzeted nagyobb a szaktudásodnál!
Ha mindenről van számlád,akkor vidd vissza oda ahol csinálták!
Én is lezárom
nekem a ne nézzük egymást hülyének kb ezt jelenti...amúgy melyik motornál tudják az emberek mit vesznek úgy mégis? és itt konkrétan mit nem tudnak? nem értelek, most végülis mit kérdőjelezel meg? hát ami benne van az benne van, a bele teljesen új-számlával képekkel, cserélt alkatrészek itt vannak elpucolva a szobába, szépen csillognak...
mindegy én ezt a vitát lezárnám, én nem érzem azt hogy bárkit is átbasznék ha esetleg eladnám, engem sem feltéltenül basztak át, ha olvastad a fórumot tudod mi is történt..
annyi kérdésem mégiscsak lenne lenne, hogy húztál már szét ilyen blokkot? tudod miről van szó?
Hol írtam azt hogy hazudsz? Azt írtam,hogy ne nézzük egymást hülyének. Megértem az érveidet,és sajnálom is hogy így jártál,de ettől függetlenül a motor olyan amilyen. Csak azt tudom mondani még egyszer,hogy legyen szerencséd az eladással,de az előzményeket tekintve biztos nem adnék érte annyit,amennyit kérsz érte,még akkor sem ha sokkal többe van neked.......nincsenek magyar papírjai,nem tökéletes. Az a probléma,hogy aki megveszi,lehet(biztos) hogy nem tudja mit vesz.
papír van mindenről-a származásáról is, angol papírjai vannak, alaktrészekről is-gépműhelytől kezdve a mindenig-nem loptam és SOHA nem hazudok SENKINEK nem vagyok cigány és sértő számomra a vád..ezért kapom fel a vizet..., a motor nem hibás, bár tény hogy elegem van belőle..ezt mondtam is és mondom is..de egy rúgásra indul akármikor akárhogy van leállítva, kompresszió is van ahogy meg van írva..az hogy a fúráskor feltehetőleg sok lett ráhagyva arról én nem tehetek sajnos...a füstöt letagadni nem bírom, se eltűntetni, ha nem füstöl tovább akkor azzal sem tudok mit kezdeni..hiába hazudok akárkinek akármit..azt látni fogják...engem idegesít ez is tény, a karbi tényleg elállt, és ez is oylan amit sehogy nem bírom letagadni..ha elhugyozza magát...egyszóval kit is akarok én átvágni? magamon kívül, hisz rengetegbe van tényleg..amúgy lehet megtartom, lehet csak egy fellángolás volt..de hogy hazudnék..ez nem igaz..
Hangnem?
Ki ócsárolta idáig a motort,Én? Azt ne mond hogy varázsütésre megjavult minden! Akkor minek adod el? Ne nézz már madárnak minket,akiknek állandóan szidtad a kis XR-t! Ne nézzük már hülyének egymást! Azt meg véletlenül se számold,hogy Te mennyit áldoztál már a motorra! Ha papír nélküli hibás motort akarsz eladni úgy ,hogy Te is állandóan szidod,akkor ne csodálkozz hogy valaki görbe tükröt állít eléd! Ettől függetlenül legyen szerencséd,és add el amennyiért gondolod,hátha olyan gazdája lesz,aki szeretni fogja!
Amúgy egy Mikuni TM36 van rajta...ezzel vette,Higashi leömlő,és egy titán FMF dob.
mekkora tm van ezen ha szabad tudni? és honnan van? ebay?
csak utána vett haver egy motort és adtak hozzá egy "gyárias" karos-lenyomós emelőt és ittfelejtődött nálam
de amikor a fénysebesség 98%-val rántom meg akkor áll le
http://youtu.be/nE_wmJN6pso
https://www.youtube.com/watch?...
A fémes zörgő hangot kéretik nem észre venni,és hibaként értékelni
Na így kell vennie a lapot egy jó XR-nek!
A szaktudásodat meg hagyjuk! Ezt rossz embernek mondtad! Egyszerű problémákat nem tudsz megoldani,badarságokat írtál nemegyszer. Az önérzeted nagyobb a szaktudásodnál!
Ha mindenről van számlád,akkor vidd vissza oda ahol csinálták!
Én is lezárom
mindegy én ezt a vitát lezárnám, én nem érzem azt hogy bárkit is átbasznék ha esetleg eladnám, engem sem feltéltenül basztak át, ha olvastad a fórumot tudod mi is történt..
annyi kérdésem mégiscsak lenne lenne, hogy húztál már szét ilyen blokkot? tudod miről van szó?
Ki ócsárolta idáig a motort,Én? Azt ne mond hogy varázsütésre megjavult minden! Akkor minek adod el? Ne nézz már madárnak minket,akiknek állandóan szidtad a kis XR-t! Ne nézzük már hülyének egymást! Azt meg véletlenül se számold,hogy Te mennyit áldoztál már a motorra! Ha papír nélküli hibás motort akarsz eladni úgy ,hogy Te is állandóan szidod,akkor ne csodálkozz hogy valaki görbe tükröt állít eléd! Ettől függetlenül legyen szerencséd,és add el amennyiért gondolod,hátha olyan gazdája lesz,aki szeretni fogja!