Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kivettek az egyik hered?
mindjárt húsvét
holnap kajálok is egy tojásból rántottát
szerintem még a családnak is marad pár falat belőle
azért egy fmf-et nem gányol össze az ember
nem forog az... , amúgy ja olyan a hangja de közelről nem hallatszik..távolról meg bekaphatják
azért majd rakok bele valamit, csak nem akartam szétszedni aztán ígymaradt.volt egy rakat hőálló gyapot itthon, de eltűnt valahova, talán árok betét alá tették hogy ne nőjön alá a gaz..okosba volt szerezve..
Tényleg van ott valami propeller az mi célt szolgál?Ja már tudom mikor bele mész a vízbe az hajt előre
Hát ennek gyapot nélkül olyan lehet a hangja mint a repedt fazéknak tegyél bele gyapotot mert ez igy egy vicc
mi üveggyapotot tömködtünk az ilyenbe, egy darabig bírta is
ellenben olyan olcsó hogy csak na
itt lennél a szomszédban adnék is egy vödörnyit
veggen azt a propellert vedd ki belle szerintem
mivan ebbe a dobba....ez nem nyitott?
hát gyapot az nincs benne..mondjuk ezt tudtam is de gondolom ez a mennyiségű olajos dzsuva is tud füstölni...kérdés hogy mikor került oda..holnap kiderül
Lemerem fogadni hogy teli van olajjal a gyapot és ahogy felmelegszik el kezd füstölni gyapotozd újra azt dobot szerintem.
olaj, amúgy nem nagyon eszi..lekaptam a dobot..érdekes hogy a dob belsejében áll az olaj, a leömlőben meg csak korom van..száraz, a dob leömlő felőli részén is, viszont a dob alja már olajos.....beindítottam nélküle és nem láttam füstöt...igaz kicsit megsüketültem mert 2centiről is néztem hátha...de nem volt..most az jön hogy szétszedem a dobot..csak kell hozzá még egy ember..be is szrok ha ez a baja...
Milyen szaga van?
olajat szoktad nézegetni? mert ha azt eszi akkor csak fogynia kéne
a füstről:
mentem egy kört, ahogy beindítottam, hidegen-alapjáraton nem füstöl, ahogy melegszik úgy kezdi el..aztán elindulok kicsit meghajtom...melegen-alapjáraton nem füstöl, gázra viszont igen...találóskérdés?
ja és a kipufogó végébe ilyen ragacsos kormot rak le, mint egy 2t..amikor utoljára összeraktuk, elsőre szép száraz kormot rakott le, aztán kezdte ezt megint..
én már azon is gondolkodtam nem e valami olaj van a dobban..aztán azt égeti kifelé...nem értem, ötlet? videó azért nincs mert a fényképezőm a halálán van miután párszor homok meg sárfürdőt vett...így hang az nincs
jaj aszittem rendesen motorni voltal itt ....mikor probaltam a kuplungot en se oltoztem be csak buko volt rajtam meg mikor baratnommel szoktam menni akkor se
majd csinálok valmikor
nem volt kedvem, meg nem is volt nagy eresztés...mondom 70km alig 3liter benzinből..képzeleheted..itt meg azért elég kicsi az esély hogy más hibájából felbuksz
Csinálhatnál egy videót,hogyan,és mikor füstöl.
en nem adnam el biztos ....azert egy protektort felvehetnel
enyém is kormol kicsit, és akárhonnan veszünk le egy picike átmérőt egyből fulladozik szóval pont jó a beállításom
nekem kormol a 250..nem épp ideális az égés, fent kicsit belefullad a benzinbe, lent meg szívató nélkül is indul akármikor..viszont 1,5üzemóra nyíltterepen való nyúzás alatt evett meg 3-3,5liter benzint..2t 125kb 4liter 1óra..és korán sem ennyire nyúzva, viszont az jobban megy.
tegnap 2személlyel terepen 70kilóméter javarészt alapjáraton..5liter volt benne, 2liter a tartalék, és még nem kellett tartalékra tenni...nos, ezért viszont nem kicsit beleszerettem
ja eladásügyileg...amikor elmondom a füstös sztorit a telefonba..érdekes ez senkit sem zavart eddig különösebben..mindenki jönni akart..csak már én nem biztos hogy akarom hogy jöjjenek..igaz füstöl, de nem érdekel már
sonic20 írtam hogy nekem mire lenne szükségem !
ÜDV egy honda xl600 dakar tankos okmányos vázam eladó lenne firssen fényezett váz igény esetén légszürö házzal tankal ülésel elsö hátsó futómüvel és persze a hozzá járok blokkfélel eladó. érd a 06302738234 vagy a sonic18@citromail.hu továbbá bontott xl600 alkatrész xl és xl rmg hez.
köszi a linket, bár most egyenlőre paypal hiány van