Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a te xl-ed mennyiert ment el?
3.ban néha erös gázra torpan és nem huzz mindig frankon ez föleg alacsonyabb forduklatszám tartományban fordul elö mi lehet az ok...
hát mivel kopasz seggü kezdö vagyok épp elég amit az xl tudd most nekem:D de....
hat ezt a CRF-et siman elfogadnam....ilyen is van betervezve majd egyszer de eddig meg nem volt hozza szerencsem....XR utan olyan volt mint ha biciklin ultem volna (sulyara ertem )....gaz reakciokrol nem is beszelek
mikor kimentunk nem esett....ra 20 percre elkezdett de eleg rendesen es alabb se hagyott....2 es fel orat voltunk kint
nem is tudom nekem annyira megszokott a saját motor hogy másén olyan fura nem jó...
én is kint voltam kb 80 km mentem de itt csak cseperget.. semmi eső eddig
na akkor nem veszek
na ma rendesen felavattam a exert...esoben....gatya csizma is kilett probalva ......kiprobaltam egy CRF 450-est....hat egy kicsit szedi a labat...eg es fold az XR-hez kepest
szerintem sem lehet jo föleg h pixelben nem sok mindent tud bár már én is nézegettem öket
halló hahoo mindnekinek:P kész a gíppp nincs csörgés
Köszönöm szépen!:)
nem jó...ami ezekből meglepően jó az a 808key cam, abból is a #11es és a #16os, ebay-en ilyen 35dollár körül vannak, a többi hamisítvány. én is venni akarok majd ha kicsit rendeződnek a dolgaim, némi barkáccsal jó egész jó kamerát lehet belőle csinálni, nomrális HD-ban vesz..
leveszed a blokkvédőt és az elején lévő tartó csavar egyben a leeresztő is
Sziasztok! Most szeretnék olajcserét csinálni a motoromon xl 600rmg, és azt szeretném kérdezni tőletek hogy a vázból hogyan tudom le engedni az olajat?
hallodt mar valaki ilyen kamerarol
hat joo de ha kesz lesz egy videot a hangjarol rakj fol
nem visz rá a léleeeek ahogy égett benne a tűz tiszta jó hangja volt tőle még annak is
de majd akkor kiveszem, mikor a hálót a légszűrőből
vedd ki azt a propellert
jó pénzt kér érte mi ilyet raktunk az árok alá, csak vékonyabbat, volt belőle vagy 5m2
halljátok, addig szarakodtam a dobbal, míg sikerült begyújtani az olajat benne..de mint egy gyárkémény...a propeller mögötti részből..az egész utcában füst volt...hogy ez nem most került oda az majdnem biztos..délutánra lesz gyapot, meg talán rámegyek gázperzselővel is, igaz a hőálló fmf matricák így is leégtek már róla..de ennyit megérne ha jólenne
Szia!
Én is azt javaslom tömd meg kipufogó gyapottal,sokkal jobb lesz meglátod!itt megtalálod nem is nagy pénz!
az igaz, viszont így is értelmetlenül nagy fúvókák vannak benne
valószínűleg ott már amúgy is mindegy..ja meg némi fojtás se árt, ahhoz hogy alul ne haljon meg teljesen..persze számolja ezt ki akinek két anyja van, amúgy sincs a széfúrkáláshoz lelki erőm
csak legyen jó, csak múljon el a füst
en azert kivennem belle....vegulis akadajozza az aramlast