hat ezt a CRF-et siman elfogadnam....ilyen is van betervezve majd egyszer de eddig meg nem volt hozza szerencsem....XR utan olyan volt mint ha biciklin ultem volna (sulyara ertem )....gaz reakciokrol nem is beszelek
na ma rendesen felavattam a exert...esoben....gatya csizma is kilett probalva ......kiprobaltam egy CRF 450-est....hat egy kicsit szedi a labat...eg es fold az XR-hez kepest
nem jó...ami ezekből meglepően jó az a 808key cam, abból is a #11es és a #16os, ebay-en ilyen 35dollár körül vannak, a többi hamisítvány. én is venni akarok majd ha kicsit rendeződnek a dolgaim, némi barkáccsal jó egész jó kamerát lehet belőle csinálni, nomrális HD-ban vesz..
Sziasztok! Most szeretnék olajcserét csinálni a motoromon xl 600rmg, és azt szeretném kérdezni tőletek hogy a vázból hogyan tudom le engedni az olajat?
halljátok, addig szarakodtam a dobbal, míg sikerült begyújtani az olajat benne..de mint egy gyárkémény...a propeller mögötti részből..az egész utcában füst volt...hogy ez nem most került oda az majdnem biztos..délutánra lesz gyapot, meg talán rámegyek gázperzselővel is, igaz a hőálló fmf matricák így is leégtek már róla..de ennyit megérne ha jólenne
az igaz, viszont így is értelmetlenül nagy fúvókák vannak benne
valószínűleg ott már amúgy is mindegy..ja meg némi fojtás se árt, ahhoz hogy alul ne haljon meg teljesen..persze számolja ezt ki akinek két anyja van, amúgy sincs a széfúrkáláshoz lelki erőm
csak legyen jó, csak múljon el a füst
de majd akkor kiveszem, mikor a hálót a légszűrőből
Én is azt javaslom tömd meg kipufogó gyapottal,sokkal jobb lesz meglátod!itt megtalálod nem is nagy pénz!
valószínűleg ott már amúgy is mindegy..ja meg némi fojtás se árt, ahhoz hogy alul ne haljon meg teljesen..persze számolja ezt ki akinek két anyja van, amúgy sincs a széfúrkáláshoz lelki erőm
csak legyen jó, csak múljon el a füst