86-os XL600R lancvezetoje biztos joo....tobbi alkatresz attol fugg mert van tobb fajta XL de en szerintem sok minden passzol....viszont a motornal kell figyelni a motorkodot mer van pd03 meg pd04-es....asszem mas nincs XL-bol
Hali.pár tanácsot szeretnék kérni olyan szakiktól akik már eveztek ilyen cipőben.xr400.vettem bele vadi új k&n sportszűrőt.úgy érzem felűl erősebb is lett ,de van egy pont alul ahol gondolkodik.érzem a motoron hogy ha odavágom neki akkor van egy pillanat amikor gondolkodik.utána brutál szívó hang mellett nagyon megy.az a kérdésem:hogy tudnék neki alul több benyát adni.nagyobb alapjárati fúvókával?a másik kérdésem az:a karbi alján lévő csavarral mit állítok.ha jól tudom akkor keverékszabályzó csavar.próbáltam állítgatni de nagyobb javulás nem volt és inkább visszatekertem gyári értékre.előre is kösz.üdv
helló honda xl 600 as om van és érdeklődnék ha lehet segítséget kérnék 1983 as és kell vennem hozzá láncvezetőt és azt szeretném megkérdezni tőletek hogy jó e hozzá a 1986 os hoz való láncvezető? vagy egyátalán az xl 600as blokkok ugyan azok mindegyikhez jó minden? Vagy hogy esetleg ti tudtok e hogy hol lehetne kapni hozzá minden választ meghallgatok és előre is köszönöm
tegnap vegre megvolt az elso motorozasunk az exerrel....igaz csak 34 km tettem bele de sokkal jobban motorozhato a XL-hez kepest a joo idore valo tekintettel ma is kimegyek
egyenlőre még nem eladó
én 25ért vettem csapokkal együtt, kb annyiért eladó is lesz egyszer
plusz 2 sör amiért csináltam xr4-hez felfogatást hozzá
fúrtam-faragtam vagy fél napot 3.-ra lett olyan ami tetszett is
meg van még
pont azért vettem a hátsó sárvédőt, mert fehér tank fehér fejidom fehér oldalidomok
gondoltam csinálok fehér motort
aztán rájöttem hogy a tank nem kényelmes, szóval csak néha lesz fenn
aztán így nem kell a fehér sárvédő
tank is csak addig amíg nem sikerül beszerezni egy túraendúrót
én 25ért vettem csapokkal együtt, kb annyiért eladó is lesz egyszer
plusz 2 sör amiért csináltam xr4-hez felfogatást hozzá
fúrtam-faragtam vagy fél napot 3.-ra lett olyan ami tetszett is
Mennyit kérnél a túratankért?
pont azért vettem a hátsó sárvédőt, mert fehér tank fehér fejidom fehér oldalidomok
gondoltam csinálok fehér motort
aztán rájöttem hogy a tank nem kényelmes, szóval csak néha lesz fenn
aztán így nem kell a fehér sárvédő
tank is csak addig amíg nem sikerül beszerezni egy túraendúrót
Meg van még a túra tankod?