Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a gyertyat meg egyszer ellenorzom es ha fekete lesz akkor tuti
Ini, van itt is:

http://viewitem.eim.ebay.hu/Tr...

UK-ból hozzák, nincs vám, szállítással kapcsolatban emailben fel kell venni a kapcsolatot az eladókkal.
Ha feketére ég ki a gyertyád akkor sokat kap és nem tökéletes az égés.
gondolod lehetne kevesebb is?....mert erdekes nem kormol nem is torpan egyaltalan meg is sok neki?....na ha lesz utam pestfele akkor megallok ott ahol mondtad
Az nem kevés de nem véletlen ki kéne cserélned az alapjárati fúvókát kisebbre.
ma kiszamoltam az XR fogyasztasat...8 liter korul jott ki
a villán lévő láncvezető kellene?
teszkós műanyag vágódeszka méretre vágva és felcsavarozva
kb örök élet amíg elkopik
köszönöm a segítséget :)
köszönöm a segítséget :)
ellenben 15ért meg már olyan bicikli km órák vannak hogy tizenhét nyelven mérnek
igaz az nem annyira tetszetős, de legalább kicsi
Ott láttam én is.
universalmotornál 47 pénz a vizes verziós egység....
usában csak olyan 30 körüli
Nekem tetszik,szép is,jó is.
Ha USA-ból jön,akkor van ugye a posta,szerintem vám,és áfa is talán.
Én itthon vettem magánszemélytől,ha jól tévedek 22-23e-ért. Itthon láttam boltban ilyet horror áron.
akkor ez egész jónak tűnik
kicsit megrágom a folyamatot meg az árát aztán vélhetőleg beújítok egy ilyent
egyik drz-s gyerek is akar ilyent aztán lehetne felezni a postán
Szerintem próbálj beletenni nagyobb alapjárati fúvókát.
Az alsó csavarral a keverék mennyiségét tudod állítani.
K&N: ha terepen használód, óvatosan a papír légszűrővel, nem véd úgy mint a szivacs.
Nem kell semmit átalakítani,a gyári meghajtást el is lehet felejteni.
A csomagban benne van egy mágneses csavar,amit az egyik féktárcsát rögzítő csavar helyére kell betekerni,a jelet vevő egységet a féknyereghez kell rögzíteni,a kábelt meg a fékcsőhöz gyorskötözővel.
Erős burkolata van a kábelnek,nem olyan mint a bringáé,nem szakad el olyan könnyen.
Azt elfelejtettem írni tegnap,hogy a max sebességet is megjegyzi.....meg a fene tudja még mit
Ha olyat veszel amit XR4-hez ajánlanak,akkor olyan motorhőmérséklet szenzort küldenek,amit a gyertya alá kell rakni....minden típusra ki van találva a dolog,nem kell kókányolni.
Eladó Honda XL 600 RM motorblokk főbb alkatrészeim 20eFt-ért egyben, érdeklődni kizárólag az ott található mobilszámon:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl_600_rm_b
lokk-5673890
a km óra meghajtást hogy oldottad meg?
néha téblábolok vizes réteken akkor összeszed rengeteg gizgazat a kerék
mert gondolom olyan mint a bicikli km óra érzékelő
bár némi rafinériával az eredeti spirált is át lehetne alakítani hozzá
+ üzemóra mérő,állás idő.
szóval akkor ezen van km óra, fordulatszám, külső hőmérséklet,olaj/blokk hőmérséklet, idő, megtett km és napi km?
Nem kell akku,van benne egy gombelem,és rá lehet kötni a 12V-ra....XR fejidomban az egyik vezetékből lopsz 12V-ot. Ha lemerülne akkor sem veszti el az adatokat.
Nekem pl a CRF250/450 re készült van felszerelve. Csak a motorhőmérséklet mérőben különböznek,az alapkészülék ugyanaz.
Külső hőmérsékletet alapból mér.
vannak ezek a vapor digitális kombi műszerek
ezek mennek akku nélkül is? szóval az adatok nem vesznek el? mert nekem néha hetekig nincs beindítva
pl amit a drz-hez ajánlanak az jó az xr4-hez is?(tudom hogy van xr4 ajánlás is)
csak akkor a vízhőmérő jó lenne levegő hőmérőnek, és mindig tudnám milyen meleg van
beindultak a hangyák a fejben.......
én nem vagyok szaki, de evezek hasonlóban-neked szerintem egy lehellettel nagyobb alapjárati fúvóka megoldja a gondot..kezdetnek a gyári lehetőségek közül, egyel nagyobb mint a mostani. Ha megmondod mekkora van most benne szívesen kikeresem..illetve cmsnl.com.. mindenre jó. fúvóka meg masteron szerint van a pinkmotorsnál-pinkmotors.hu
cmsnl.com-on ott van az összes típus, robbantott ábrával, cikkszámmal-gyári árral(itthon, euroárfolyam+áfa)-ha ugyan az az alaktrész száma, akkor megegyezik..illetve néha akkor is ha nem:) de ennél többet a hondánál sem tudnak.
bontóügyileg meg gerecsemotor.hu-telefonszám-, ha esetleg nincs ott akkor sincs gáz, mert van még kismillió bontó-éljen az olasz, svájci import!