gondolod lehetne kevesebb is?....mert erdekes nem kormol nem is torpan egyaltalan meg is sok neki?....na ha lesz utam pestfele akkor megallok ott ahol mondtad
Nekem tetszik,szép is,jó is.
Ha USA-ból jön,akkor van ugye a posta,szerintem vám,és áfa is talán.
Én itthon vettem magánszemélytől,ha jól tévedek 22-23e-ért. Itthon láttam boltban ilyet horror áron.
akkor ez egész jónak tűnik
kicsit megrágom a folyamatot meg az árát aztán vélhetőleg beújítok egy ilyent
egyik drz-s gyerek is akar ilyent aztán lehetne felezni a postán
Nem kell semmit átalakítani,a gyári meghajtást el is lehet felejteni.
A csomagban benne van egy mágneses csavar,amit az egyik féktárcsát rögzítő csavar helyére kell betekerni,a jelet vevő egységet a féknyereghez kell rögzíteni,a kábelt meg a fékcsőhöz gyorskötözővel.
Erős burkolata van a kábelnek,nem olyan mint a bringáé,nem szakad el olyan könnyen.
Azt elfelejtettem írni tegnap,hogy a max sebességet is megjegyzi.....meg a fene tudja még mit
Ha olyat veszel amit XR4-hez ajánlanak,akkor olyan motorhőmérséklet szenzort küldenek,amit a gyertya alá kell rakni....minden típusra ki van találva a dolog,nem kell kókányolni.
Eladó Honda XL 600 RM motorblokk főbb alkatrészeim 20eFt-ért egyben, érdeklődni kizárólag az ott található mobilszámon:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl_600_rm_b
lokk-5673890
a km óra meghajtást hogy oldottad meg?
néha téblábolok vizes réteken akkor összeszed rengeteg gizgazat a kerék
mert gondolom olyan mint a bicikli km óra érzékelő
bár némi rafinériával az eredeti spirált is át lehetne alakítani hozzá
Nem kell akku,van benne egy gombelem,és rá lehet kötni a 12V-ra....XR fejidomban az egyik vezetékből lopsz 12V-ot. Ha lemerülne akkor sem veszti el az adatokat.
Nekem pl a CRF250/450 re készült van felszerelve. Csak a motorhőmérséklet mérőben különböznek,az alapkészülék ugyanaz.
Külső hőmérsékletet alapból mér.
vannak ezek a vapor digitális kombi műszerek
ezek mennek akku nélkül is? szóval az adatok nem vesznek el? mert nekem néha hetekig nincs beindítva
pl amit a drz-hez ajánlanak az jó az xr4-hez is?(tudom hogy van xr4 ajánlás is)
csak akkor a vízhőmérő jó lenne levegő hőmérőnek, és mindig tudnám milyen meleg van
beindultak a hangyák a fejben.......
én nem vagyok szaki, de evezek hasonlóban-neked szerintem egy lehellettel nagyobb alapjárati fúvóka megoldja a gondot..kezdetnek a gyári lehetőségek közül, egyel nagyobb mint a mostani. Ha megmondod mekkora van most benne szívesen kikeresem..illetve cmsnl.com.. mindenre jó. fúvóka meg masteron szerint van a pinkmotorsnál-pinkmotors.hu
cmsnl.com-on ott van az összes típus, robbantott ábrával, cikkszámmal-gyári árral(itthon, euroárfolyam+áfa)-ha ugyan az az alaktrész száma, akkor megegyezik..illetve néha akkor is ha nem:) de ennél többet a hondánál sem tudnak.
bontóügyileg meg gerecsemotor.hu-telefonszám-, ha esetleg nincs ott akkor sincs gáz, mert van még kismillió bontó-éljen az olasz, svájci import!
http://viewitem.eim.ebay.hu/Tr...
UK-ból hozzák, nincs vám, szállítással kapcsolatban emailben fel kell venni a kapcsolatot az eladókkal.
teszkós műanyag vágódeszka méretre vágva és felcsavarozva
kb örök élet amíg elkopik
igaz az nem annyira tetszetős, de legalább kicsi
usában csak olyan 30 körüli
Ha USA-ból jön,akkor van ugye a posta,szerintem vám,és áfa is talán.
Én itthon vettem magánszemélytől,ha jól tévedek 22-23e-ért. Itthon láttam boltban ilyet horror áron.
kicsit megrágom a folyamatot meg az árát aztán vélhetőleg beújítok egy ilyent
egyik drz-s gyerek is akar ilyent aztán lehetne felezni a postán
Az alsó csavarral a keverék mennyiségét tudod állítani.
A csomagban benne van egy mágneses csavar,amit az egyik féktárcsát rögzítő csavar helyére kell betekerni,a jelet vevő egységet a féknyereghez kell rögzíteni,a kábelt meg a fékcsőhöz gyorskötözővel.
Erős burkolata van a kábelnek,nem olyan mint a bringáé,nem szakad el olyan könnyen.
Azt elfelejtettem írni tegnap,hogy a max sebességet is megjegyzi.....meg a fene tudja még mit
Ha olyat veszel amit XR4-hez ajánlanak,akkor olyan motorhőmérséklet szenzort küldenek,amit a gyertya alá kell rakni....minden típusra ki van találva a dolog,nem kell kókányolni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl_600_rm_b
lokk-5673890
néha téblábolok vizes réteken akkor összeszed rengeteg gizgazat a kerék
mert gondolom olyan mint a bicikli km óra érzékelő
bár némi rafinériával az eredeti spirált is át lehetne alakítani hozzá
Nekem pl a CRF250/450 re készült van felszerelve. Csak a motorhőmérséklet mérőben különböznek,az alapkészülék ugyanaz.
Külső hőmérsékletet alapból mér.
ezek mennek akku nélkül is? szóval az adatok nem vesznek el? mert nekem néha hetekig nincs beindítva
pl amit a drz-hez ajánlanak az jó az xr4-hez is?(tudom hogy van xr4 ajánlás is)
csak akkor a vízhőmérő jó lenne levegő hőmérőnek, és mindig tudnám milyen meleg van
beindultak a hangyák a fejben.......
bontóügyileg meg gerecsemotor.hu-telefonszám-, ha esetleg nincs ott akkor sincs gáz, mert van még kismillió bontó-éljen az olasz, svájci import!