Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyű bzd tényleg, hirtelen nem erre asszociáltam
turist varesz
valahol bekuszik az oil... gázadásra menö a nyomás lehet valahol egy repedés akármi...
mondjuk..tisztázzuk, mi az a 353?
de ezaz...az enyém indításnál nem füstöl..ahogy melegszik kezdi el, meg gázra, ez mi?
nem kell kislánykodni ami szar az füstöl
enyém is úgy indul mint fater 353asa indult régen
akkor nemtudom..egyszerűen nincs több ötletem, most beugrott hogy mikor legutóbb néztük akkor a dugó meg se moccant semmilyen irányba, tehát akkor az sem lóghat elméletileg...nem érteem..egyszerűen nem.de a szart azért kikérném..
én is leszívtam belőle minimumig de ugyanúgy füstöl, szóval tökmindegy milyen szint van benne
ami szar az füstöl
ez igaz de a kartergáz túlfolyói pont erre vannak nem? valaki mondjameg
én nem értek hozzá de minden folyadék tágul hőre amihez nem árt helyet adni...
jatényleg, kiégettem a kipufogót, kikapartam, minden, gyapottal is megtömtem, most annyival jobb lett hogy nem köp már olajat, viszont füstölni továbbra is füstöl...igaz javarésze annak is gőz...merthogy dob nélkül alig látni füstöt, még ha befogom és úgy nézem akkor sem..
tehát a füst továbbra is áll.
Következő kérdésem: ha túl van töltve olajjal akkor tud füstölni? valaki azt mondja hogy kinyomja ha sok, valaki meg hogy nem, most akkor mi van?
amúgy az történt hogy leengedtem 1,4l olajat..amit a gyár is ír hogy le tud jönni cserénél..viszont vissza 1,7l olajat tettem, mert annyinál jelent meg a nívónál..aminek ugye semmi értleme de biztos ami tuti alapon...a könyve azt írja hogy olajleengedésnél: 1,3l jön le, szűrőcserénél: 1,4l, szétszedésnél meg 1,7l, tehát annyi a max..ha minden igaz és nem ette meg akkor ebbe most van 2l olaj, az 1,7helyett. engedjek ki belőle?
Ez a 400-nál is így van.
xr 250ből létezik mindkét verzió, a kaliforniain vissza van vezetve a többin nincs..egyéb különbség nincs a 2típus között..ja még a főfúvóka mérete, 10el kisebb a kaliforniain, ja az enyémen egy cső attól megy fel a légszűrőhöz, az ülés alá, csak nincs rákötve semmire sem.
Igen! Ellenben mély vízbe így ne menj. Az XR-en a cső végén van egy membrán,ami kifelé engedi a gázokat,a vizet viszont nem engedi be.
honda xl600 dakar és rmg600 paprios vázam igény esetén kompletten a váz. de külön is blokkfélel együtt. továbbá henger dugó tank ülés vezérmütengely kulcs zár csomagtartó túra doboz felnik fékek kipufogó henger fej stb irj hivj 06302738234 sonic18@citromail.hu
egyenlőre marad így
ennyit tudtam tenni:
Akkor elég ha egy csővel levezetem a kartergázt a blokk mellé?
brrrrrr ... nem jóóóóó esöfék nélkül:D nah kitalálódott már valami ár,? segitsetek már mennyier vesztegetnek ilyesmit..
Szerintem kikötheted ha úgy gondolod,semmit nem fogsz észrevenni.
Az XR4-be gyárilag nincs is bekötve.
Mi a véleményetek a karter gáz vissza vezetéséről a légszűrőházba?Mert én azt meg szeretném szüntetni mert van egy hozzá tartozó olaj lecsapódást segítő kis edény és ki szeretném iktatni és nem szeretném vissza vezetni a karter gázt a légszűrőházba mert szerintem többet árt mint használ.Vélemény?
Annyiért már kapsz egy komplett kereket.
Én DRZ küllöket vettem az enyémbe. Asszem olyan 700ft volt darabja (anya nélkül)
Az lehet hogy sérült volt,de már láttam olyat.
A szomszédunk horganyzott csatornáján is ott csámcsog a rozsda
rendes anyagon a jól felvitt horgany örök élet
kb 20 éve vettünk szőlőbe drótot aztán nem kellett mind és azt huzigáltam ki itthon a drótkerítéshez
a drótkerítés csupa rozsda de a szőlődrót még nem
amúgy persze ha megsérül kibújik a rozsda gyorsan
találtam rozsdamentes küllő szettet 25 pénz színes csavarokkal meg 30 körüli
ennyit azért nem szánok rá,
az nem rossz azért