Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkor ki lett vesézve,még Te is mondtad hogy van a tiéden csak kemény,nem? De ha rosszul emlékszem,és nem Te mondtad,akkor csinálok majd egy képet róla.
ugyan az mint ami a légszűrő alján is van!
minek iszol mikor vezetsz?.) mikor ha szivsz repülhetsz is . . mellesleg én sem élek vele de ettöl még lehet vicces
Ha minden ok,akkor nem füstölhet,és nem eheti az olajat észrevehetően egy motor. Az utóbbi 2 évben 3 XR4-et is csináltam,és egyik sem fogyasztott semmikor egy gramm olajat sem,és nem is füstölt. De mindenki azt hisz amit akar
hogy néz ez ki? mert nekem szerintem ilyen nincs rajta
inkább igyunk!
Igy van tekerjen már valaki egy trombitát csak jusson belőle nekem is
pont ugyan ezt mondta a szaki is, meg apám is, de itt a fórumon mindenfélét:)
nemtudom mit higyjek
Na egy ilyen membrán kellene nekem is
ez is igaz bár nekem most lett felujitva eddig 800 km van benne mégsem füstöl ill szivatóval inditásnaál nagyon minimálisat de az megszünik melegedés után
üdv .egy frissen felújított motor olajfogyasztása kezdetben megengedett.én amikor felújítottam az enyém hengerfejét lehúztam a hengert is róla.a dugó meg henger tökéletes volt,gyűrűhézag is .összeraktam a felújított hengerfejjel és füstölt mint állat.beszéltem egy szerelővel azt mondta min 500 km-t menjek vele és nem lesz vele semmi baj.így is lett azóta mentem vele 2000 et és semmit sem füstöl.hozzáteszem felújítás előtt semmit sem füstölt.kellett egy kis idő amíg a gyűrűk beállnak a végső helyűkre.nekem a henger és a dugó nem lett cserélve .ne félj ,használd és szerintem nem lesz vele baj ,ha megfelelő méretű dugó lett bele téve és a fúrás is profi.üdv
max úgy érzik
nem élek ilyesmivel kössz sajnos nem olyan viccesek azok az emberek akik tolják, mint amiket a filmekben mutatnak...
sziasztok. nem tud valaki xl 600r hez eladó hengerfejet meg vezérműtengelyt?
yeeeeeeeeahhh
tekerj egy trombitát aztán nem fog érdekelni
kb mint engem vezérmülánc kerepelése....
csak füstöl, engem meg idegesít
gőzömsincs, még nem ment ez annyit..nincs km-óra se üzemóramérő..de az előző olaj elég sokat volt benne, viszont az 1,4l olaj szinte maradéktalanul meglett..szóval annyira nem eszi
nekem ez a torpanás fura ami xlben van az is csak néha de hirtelen gyorsításnál többször elöfordul ilyenkor mi lehet a gond benzin vagy levegö?
mennyi olaj fogy el 1000km alatt?
mert ha csak 1-2 liter akkor nem kell vele foglalkozni
nyáron lesz 1éve hogy szopok vele...kitartás? hol?!
amúgy várom a megfejtéseket, a téma nincs lezárva, mindenkinek köszi!
fogalmam sincsen ... de komolyan de ha eleget foglalkozol vele meg lesz a hiba csak nagy kitartás kell.
én sem erre de csak nem gözmozdonya vol a kedves papának.D bár az is 424 inkább.
de hol? a hengerfej 3x volt szétszedve, utoljára gépműhelyből jött...a henger szintén onnan...máshol meg hol?