A múltkor ki lett vesézve,még Te is mondtad hogy van a tiéden csak kemény,nem? De ha rosszul emlékszem,és nem Te mondtad,akkor csinálok majd egy képet róla.
Ha minden ok,akkor nem füstölhet,és nem eheti az olajat észrevehetően egy motor. Az utóbbi 2 évben 3 XR4-et is csináltam,és egyik sem fogyasztott semmikor egy gramm olajat sem,és nem is füstölt. De mindenki azt hisz amit akar
ez is igaz bár nekem most lett felujitva eddig 800 km van benne mégsem füstöl ill szivatóval inditásnaál nagyon minimálisat de az megszünik melegedés után
üdv .egy frissen felújított motor olajfogyasztása kezdetben megengedett.én amikor felújítottam az enyém hengerfejét lehúztam a hengert is róla.a dugó meg henger tökéletes volt,gyűrűhézag is .összeraktam a felújított hengerfejjel és füstölt mint állat.beszéltem egy szerelővel azt mondta min 500 km-t menjek vele és nem lesz vele semmi baj.így is lett azóta mentem vele 2000 et és semmit sem füstöl.hozzáteszem felújítás előtt semmit sem füstölt.kellett egy kis idő amíg a gyűrűk beállnak a végső helyűkre.nekem a henger és a dugó nem lett cserélve .ne félj ,használd és szerintem nem lesz vele baj ,ha megfelelő méretű dugó lett bele téve és a fúrás is profi.üdv
gőzömsincs, még nem ment ez annyit..nincs km-óra se üzemóramérő..de az előző olaj elég sokat volt benne, viszont az 1,4l olaj szinte maradéktalanul meglett..szóval annyira nem eszi
nemtudom mit higyjek
mert ha csak 1-2 liter akkor nem kell vele foglalkozni
amúgy várom a megfejtéseket, a téma nincs lezárva, mindenkinek köszi!