Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd jövőre megmondom hogy az enyém füstöl-e fúrás után
már ha addig nem halok éhen.....
Még jóhogy
csak megértjük mi egymást
Igazad van,és ez nem is hiba náluk.......habár van aki állítja hogy az övé nem eszi.
viszont holnap még megjáratom jól...mert a dobban irdalmatlan mennyiségű kondenzvíz van ami párolog is, szóval becsapós a dolog, persze kékes a füst..aztán úgy is fel kell hívnom a csávót mert a tsr-hez is szar gyűrűt adott, mert az meg nem megy bele a hornyába...én se vagyok hülye hogy hozzá járok nem?
Na ez az,ezt nem is írtam pedig akartam. Egy olyan motornál amit nem fúrtak,csak újra összerakják,ott lehet hogy idővel beáll,mert a helyükre állnak a dolgok
Vagy a vadi új pdtdi-k alapból eszik az olajat,és sok esetben ez meg is marad.annak ellenére hogy kb 5 milla
akkor beszoptam, vagyis nem én, a csávó aki csinálta..velem nem baszik kis senki az tuti...
Az én példám egy olyan motor volt ahol a henger és a dugó nem lett bántva,csak le lett húzva.mivel a gyürüket soha nem tudod abba a pozícióba visszarakni 100 % osan ezért volt nálam hogy egy darabig ette az olajat.mivel egy használt henger mindig oválisra kopik ezért kellett nekem egy kis idő amíg a gyűrűk visszaállnak kb eredeti helyükre.nálad szerintem vagy az illesztési hézag lett elszúrva vagy a fórás minősége.a két példa tök más ebből a szempontból igaza van coltnak.
Tehát ami logikus az nem jó,az a jó ami nem logikus
Minden motornak van olajfogyasztása,de nem olyan mérvű,hogy füstöljön is. Az új motoroknak kicsit magasabb az elején,mert kicsit be kell kopniuk.....de még mindig nem úgy,hogy látható kékes füstjük legyen. A vadi új Opelok például egy olajcsere ciklus alatt 1-2l olajat simán megesznek,de kékes füstjük nemigen van.......ez idővel kevesebb lesz. Tehát az alapja ez lehet annak amit mondanak,de azzal a különbséggel,hogy ezek a nyers motorok nem füstölnek.
Többet nem írok,mert elkopik az ujjam vége
akkor majd nézek valamerre
ezzel nem mondasz újat, ezt én is átgondoltam..de látod aztán jön az ellenpélda..akiknek semmi okuk hazudni..akkor miért mondanák ha nem igaz? logikátlan így ez, de sok tényezős a játék azért...
És szerinted van olyan hogy pluszban kopik be valami?
Mert ha az enyémet jó méretre munkálták meg,és nem eszi az olajat,akkor a rosszul,nagyobb tűréssel megmunkált henger hogyan fog bekopni úgy,hogy idővel ne egye az olajat?.......szerintem ott csak nagyobb lesz az illesztési hézag.
De Én nem akarlak meggyőzni,azért is írtam,hogy mindenki azt hisz amit akar......a remény hal meg utoljára.
..tudom...csak most így ezzel nincs mit tenni...viszont látod más meg mást mond...lehet a te gépműhelyed pengébb volt. sőt tuti, de azért hátha bekopik ha a többiek ezt mondják, ha meg nem akkor szájbarúgom magam, meg a gépműhelyes csávót is. de őt jobban
Na,akkor oda kéne még egy ugyanolyan
De basszus,akkor tiéd is új ezen szempontok alapján nem?! Akkor annak sem kéne ennie nem? Ezeken a motorokon kb ugyanaz lett csinálva mint a tiéden.
a légszűrőház alján volt a kemény azt meg lett oldva kaptam faca gumit
de ami a blokkból jön kétfelé ágazó cső azokon a végeken semmi sincs
azért írtam a "SEM" szót, mindegy
csak példa volt az új motor...én értem hogy nem új...lehet hülyén írtam, ne tessék fogyatékosnak nézni..
Nem olvastad amit írtam? Ki beszélt itt új motorról? 3 XR4 lett felújítva/tuningolva,és egyik sem fogyasztotta az olajat felújítás után.
Az egyik a sajátom volt,azt hosszabban is teszteltem!
materon te csak legyél zöld :D védd a fákat egyél hódot..
dákkár, dákkkááááárrr
Én se élek ilyen dolgokkal csak hallottam hogy jó kedvet csinál
ha 500 tolsz bele terepen szerintem már nem fog érdekelni füstöl e vagy sem föleg ha egyszerre probálod:D
nyilván egy új motor ami a szalonból kijön sem füstöl..ennek ellenére reménykedem abban amit mondanak, hogy beáll, bár borzalmasan idegesít...
holnap lehet beletolok 500kilómétert terepen aztán megnézzük...