széttört, de a dugón attol 0kopás volt, a henger meg hozzávaló volt, nem fúrt,és azzal is füstölt-egyébként az azért tört le mert megakadt a vezérlés, ami meg azért akadt meg mert egy csavar beleért a vez.mű tengelynél a hengerfejbe...a hüvelyfal meg vékony volt, nembírta,ennek ellenére azzal sem kellett volna füstölnie mégis füstölt, ugyan így mint most.mindegy is.
Helo!
Te írtál emailt,hogy"hozzád irányították" címszóval?
Ha kérdezhetem ki ajánlott?
Sajnos így a távolból nem tudok segíteni,meg nem is ismerem azt a tipust ami neked van,ha közelebb laknék szívesen ránéznék a mopedre,de így nem tudok segíteni.
de végülis mindegy hogy xt vagy xl ha ilyen gyökeres átalakításokra gondolsz
ennek negyedéért simán leveszik a rendszámod, és ha mégis megúszod műszakin sem engednek át
1 hengeres 400+ kobcentis motort kerestem alapanyagnak, ezert kevertem ide az XT-t, vegul a valasztas egy XR-re esett, ezert erdekelnek hogy mennyire lehet faragni hogy rendor ne bantson.
mi lenne akkor ha a blokk szellőző alsó felét ledugóznám a felsőre meg rátennék egy hosszabb csövet amit levezetnék a blokk alá?
így tuti nem menne víz bele(mondjuk eddig sem ment bele)
aztán néha kidugóznám az alsót és kiengedném a trutyik már ha van
Hát így más után semennyiért. De ha az enyém lenne,addig keresném,amíg jó nem lenne. Azt figyeld meg hogy mennyi olaj fogy el,egy bizonyos km alatt,mondjuk 500-1000km alatt.
na ha megengeditek hozza szolnek a fustolos temahoz .....nekem most volt furva az xr es kapott uj dugot gyurut....van benne kb 200 km ugy hogy lassan olaj csere....eloszor kicsit meg nem teljesen melegen kisebb gazra fustolt keken de mostanra megszunt....se melegen se hidegen semmi fust nem jon belle ja es uj szivoszelepeket is kapott....ugy hogy nemtudom neked mi lehet ott a problem .....kartergazrol annyit hogy xr600on hova van vezetve?
hát ezzel nem kerültem közelebb sajnos. akkor nem olyan mint egy 2t.
Amúgy kétlem hogy a dugó a hibás, előtte a wiseco-val is füstölt, pedig az sem volt kopott, itt valami más baj van, kérdés hogy én leszek e a kiválaszott..
hagyjuk is inkább
1dolgot mondj még meg nekem, aztán zárjuk le mert már én unom, pedig én hozom fel...
szóval fúrás után ha belerakod a dugót a hengerbe olaj és gyűrűk nélkül akkor szabad e annak abban lötyögnie? mert az enyém lötyögött, aztán olajjal már nem...
http://youtu.be/EBl0FVP4OWw
De így a távolból nem tudok segíteni,meg nem ismerem azt a típust ami neked van.
]
Te írtál emailt,hogy"hozzád irányították" címszóval?
Ha kérdezhetem ki ajánlott?
Sajnos így a távolból nem tudok segíteni,meg nem is ismerem azt a tipust ami neked van,ha közelebb laknék szívesen ránéznék a mopedre,de így nem tudok segíteni.
vagy marad ami az autoknal van, megepiteni a kulfoldi motort es behozni mar atepitve?
ennek negyedéért simán leveszik a rendszámod, és ha mégis megúszod műszakin sem engednek át
1 hengeres 400+ kobcentis motort kerestem alapanyagnak, ezert kevertem ide az XT-t, vegul a valasztas egy XR-re esett, ezert erdekelnek hogy mennyire lehet faragni hogy rendor ne bantson.
2 Ez XR XL fórum nem XT
Futomucsere, felnicserek, mas meret, vaz atalakitasa, benzintartaly valtoztatas, fek csere....igazabol ami kell egy XT-bol bobber epiteshez.
így tuti nem menne víz bele(mondjuk eddig sem ment bele)
aztán néha kidugóznám az alsót és kiengedném a trutyik már ha van
Amúgy kétlem hogy a dugó a hibás, előtte a wiseco-val is füstölt, pedig az sem volt kopott, itt valami más baj van, kérdés hogy én leszek e a kiválaszott..
hagyjuk is inkább
szóval fúrás után ha belerakod a dugót a hengerbe olaj és gyűrűk nélkül akkor szabad e annak abban lötyögnie? mert az enyém lötyögött, aztán olajjal már nem...