Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használt Honda XR600 gyári alu blokkvédő eladó,1000Ft, posta ok.
Érd: bikerfranky@freemail.hu
Valahogy gondoltam, hogy nem egészséges :S de vajon miért folyik onnan?
Azt a csövet karter csőnek hívják de onnan nem kéne hogy olaj ki folyjon.
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám légyszives valaki segítsen.Az a helyzet, hogy vettem egy Honda XL 600R-t és ma csaptam vele pár kört, azt vettem észre, hogy ha leállitom a motort elkezd folyni az olaj egy csövön. Az a cső egy kissebb tartájra megy rá amiből kiindul még 1 cső a légszürőbe. Mi lehet a baj? :S
Na ezt a gépet ismerem na meg az akkori tulaját.
ennyiből még ez is szép teljesítmény
azt hittem Varadero
dehogy egy africa és leghátul ott az mtx is a kis nyűgöskiskurva már elnézést de tényleg az
az ottegy varangyos mellete?
itt a nagytesó mellett csicsikál majd ha fent lesz az új ülés pakolok fel
Tegyél majd fel képet ide a motorról
amikor a lábat sem tudod felemelni elég nehéz :D nem csak a menés de már motorozom
. nem motorozni? .
csak nekem nem tetszik:D vannak ennél könnyebb tárcsák is mostanság de a lánc az csere érett
persze hogy mindegy. Különben is erre vágytam évekig még akkor is amikor ugy nézett ki nem motorozhatok többé most meg itt van és ez nagyon jó
Ha tárcsát kell cserélned akkor van abba km szépen
teljesen mindegy mennyi van benne ha nincs gond vele...... nekem az óra 35 ezret mutat de 2 szer sem biztos h ez a saját órája:)
nekem is többe lesz láncot tuti kell rajta cserélnem, most lett kész az új ülés kicsit kivettem belőle, és tárcsát is kell cserélnem. az mtx után amit felújítottam baromra megnéztem mit veszek nem akartam megint szívni
nem hiszem nagyon egyben van. Nem a motor állapota miatt mondom hanem úgy általában. Szerintem megvette valami külföldi csóka azt nem használta majd eladta csak idehaza van az hogy csak egy max két motorod van
az jo nagyon is nekem már többen van
?
ezer
53 km? gondolom a felújítás után van benne ennyi
háromfél