hát ahogy gondolod:)
ha eljő az ideje megbeszéljük, de valami jelképes összegre gondoltam-alapból nem egy nagy érték....képet esetleg csinálhatok, ha a közelembe kerül...remélem nem sürgős meg most 1-2hétig sajnos nem igen érek rá ilyenekre..amúgy egyik hűtőbordának a sarka talán le van pattanva róla...ha ez befolyásol bármit is..
Ha eljön a fúrás ideje , akkor lehetne nagyobb dugót bele tenni . Több erő sosem árt .
Henger mennyiért gondolnád eladni ? Fényképet tehetnél fel róla ...
múlt évben volt olyan hétvége amikor 4 defektet szereltem 2 motoron
van 3-4 ismerős akinek szoktam ilyeneket végrehajtani
szóval nem árt ha van tartalék
amúgy még ezen kívül van egy használt hátsó is 2 folttal
kipróbáltam a defektmentesítót is biciklin űberfasza, de nekem motoron nem jött be
ami átüti a külsőt az mindig olyan nagy defektust eredményez a gumin hogy nem tudja betömíteni
ellenben jó szopás szerelni az olyant
nekem van egy eredeti xr4 kormánykapcsolóm
egyetlen hibája az hogy a fényváltógomb nem marad bent
szóval ha nyomod akkor fényszóró ha nem akkor tompított
ez egy különálló egység, ha a másokban ez jó akkor át lehet tenni
Nemrég vettem egy XR400-at, nagyon jó gép, nagyon szeretem, utcán is használom, lámpa. index stb. van rajta. Viszont megdöglött a kormánykapcsolója, így nem tudom bekötni az indexeket. Tud esetleg valaki segíteni, hogy akkumentes mocihoz való, sokszálas (asszem 14) kormánykapcsolót honnan lehet szerezni?
Másik gondja is van, berohadt a kilométeróra meghajtója az első keréken, nem forgatja meg a spitált. Van esetleg valakinek működőképes, amiben nincs elkopva a fogaskerék?
a gyári lámpája megvolt csak a fejidom nem
összehasonlítottam az xl600 lámpával hát az sokkal jobb volt
sajnos csak volt mert most csak az út szélét világítja meg
valami kisebb fejidomot szeretnék mert ez nem állapot hogy ha már fordul egyet a motor a tengelye köröl akkor megsérül
Hát én is meglettem volna a perec nélkül de így sikerült meg hát azt mondják kétféle motoros van aki már esett ... és aki majd esni fog ... Remélem nem lesz belőle rendszer részemről :D :P
ha eljő az ideje megbeszéljük, de valami jelképes összegre gondoltam-alapból nem egy nagy érték....képet esetleg csinálhatok, ha a közelembe kerül...remélem nem sürgős meg most 1-2hétig sajnos nem igen érek rá ilyenekre..amúgy egyik hűtőbordának a sarka talán le van pattanva róla...ha ez befolyásol bármit is..
neked ez a bordás dolog meddig tartott?
a tüsszentéssel igazad volt, majd be sz@rtam, azóta ott is fáj ahol eddig nem
Henger mennyiért gondolnád eladni ? Fényképet tehetnél fel róla ...
van 3-4 ismerős akinek szoktam ilyeneket végrehajtani
szóval nem árt ha van tartalék
amúgy még ezen kívül van egy használt hátsó is 2 folttal
kipróbáltam a defektmentesítót is biciklin űberfasza, de nekem motoron nem jött be
ami átüti a külsőt az mindig olyan nagy defektust eredményez a gumin hogy nem tudja betömíteni
ellenben jó szopás szerelni az olyant
Előre is kösz!
nekem is van néhány
Az nem gáz ha 1-esbe gurulóra elindult a moci,úgy hogy kb 10 cm csúszott a kerék a betonon? (Kompresszióra gondolok)
egyetlen hibája az hogy a fényváltógomb nem marad bent
szóval ha nyomod akkor fényszóró ha nem akkor tompított
ez egy különálló egység, ha a másokban ez jó akkor át lehet tenni
Nemrég vettem egy XR400-at, nagyon jó gép, nagyon szeretem, utcán is használom, lámpa. index stb. van rajta. Viszont megdöglött a kormánykapcsolója, így nem tudom bekötni az indexeket. Tud esetleg valaki segíteni, hogy akkumentes mocihoz való, sokszálas (asszem 14) kormánykapcsolót honnan lehet szerezni?
Másik gondja is van, berohadt a kilométeróra meghajtója az első keréken, nem forgatja meg a spitált. Van esetleg valakinek működőképes, amiben nincs elkopva a fogaskerék?
Köszi
amúgy meg mindig szarozzák a gyári kormányokat, nekem még egyszer sem sikerült elgörbíteni, pedig most nem homokon pörgettem meg
karburatoron allits es toltsd ki az adatlapod
összehasonlítottam az xl600 lámpával hát az sokkal jobb volt
sajnos csak volt mert most csak az út szélét világítja meg
valami kisebb fejidomot szeretnék mert ez nem állapot hogy ha már fordul egyet a motor a tengelye köröl akkor megsérül
Az xr4 gyári lámpája nagyon jól világit!
egyszer belefaragtam egy slim trafós xenont egy haveréba az nagyon pirit!
Szerencsére nekem csak kicsi dőlések esések voltak a kavicsbányába