Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olajszint
beindítod, alapjáraton pötyög kb 10 percig (ha meleg nem kell ennyit járatni) majd leállítod vársz egy kicsit és megnézed
mennyi olajat tettel bele?
Szevasztok ! május 25-27 között Africa Twin találkozó lesz Balatonfűzfőn, (kemping a vasútállomás mögött ) akinek van kedve jöjjön, szivesen látjuk ! Info: www.africatwin.eu -----Üdv: K T
a füst miatt....
kevés km?
a másik órában 70ezer felett volt
amúgy amióta denso gyertya van benne nagyon ritkán kell 2x rárúgni
max ha papucsban bénázok
ha már küzdeni kell vele akkor inkább kihagyom
nem akarok napokig kínlódni hogy jól álljon
szasztok.kérdésem lenne hozzáértőkhöz,xr6 olaj.feltöltés utánn elmentem 50 km-tert,szint tökéletes volt leállítás utánn is .következöleg beinditottam kb-5 percre,{kipuff modositás utánn hangpróba} másnap valamiért megnéztem az olaj szintet és lőn csoda a nivót se éri el.alatta nincs olaj folyás akkor hova lett kérdeném
Azért ilyen kevés kilométerrel nem illene füstölnie , meg nehezen indulnia !
Jól beszélsz , és ez hatványozottabban igaz a rendszám nélküli motorokra , mert azt még műszaki vizsgára sem kell megcsinálni ...
Megvárom míg leméred , nem olyan sürgős . Miért szeded szét megint ?
aprilia pegasso 125-böl valóak
ha kel a vilákat is adom első vila 2 befogoval 14e
a hátcso pedig 6e
és ez jobrol hajt
nem tudom nem értek a endurohoz és a croshoz
mérd meg a tengejátmérőt meg a vila 2 szára közöti távolságot minyguk hézagolni lehet
! de szerintem jonak kell lenije!járj utána valmi nagyobb szakértőnél mert én sajnos nem értek csak a gyorsaságihoz!
hátul 17" elöl19"
milyen kerekek ezek?
xr4-be jók?
ha igen akkor viszem őket
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
akitől vettük az készült afrikai túrára vele
de olyan állapotban volt a gép hogy alig tudtam vele hazavergődni 80km-ről........
kicsit fura figura volt, xl600 után vett egy 750es xtz-t de fél év múlva már azt is árulta
több volt a kézben mint a fejben

amúgy egy bamakót én is letekernék szívesen 3-4 motoros +1 autós kombóban
de nagy pakkokkal nem mennék neki a távnak ennyire nem vagyok fanatikus
1 millából kijönne az akció, ha nem akar az ember extrákat
ezen az áron kb elmotorozgatok a hátralévő életemben, bár az élmény azért nem ugyanaz........
Afrikai túra? Egy olyanra én is beneveznék csak valaki sponzoráljon
kb 2 éve vettük akkor volt új rajta (afrikai túrához vették )
azóta szerintem 1000km nincs benne de javarészt földúton
bár nem fiatal gumi ha jól emlékszem 2006os, de most van fénykorában
Jó állapotban van még a gumi.Hát nagy sárba nem tervezek menni vele.Száraz,köves útra meg tökéletes lesz szerintem.Aztán majd a vallatásnál kiderül hogy viselkedik.
ja a gumi, eléggé gyárias ugye? benne van még sok km
csak haver erdélyben nagyon megutálta, szóval ha nem szereted a mélytorkost akkor nagyon sáros hegyi környezetben ne használd
Üdv mindenkinek!
Isméltelten a segítségetekre lenne szükségem, valaki tudna rajzot mutatni vezérlés beállításáról?
köszi!
remélem segít valamit..... bár a sárvédő eddig még nem sérült meg....
csak azt nem tudom hogy csinálta mert a fejidom most nagyon pofára esett......
na mindegy
eldöntöttem hogy crossosítok
minden "feleslegesnek" ítélt dolgot leszedek a gépről aztán csak műszakira megy vissza(megy a polcra a vadiúj farokidom is mindenestül)
sajna a km óra kihajtásom nem hegeszthető, így megmarad mindig 5700km-esnek az xr4
már agyalok a biciklis km megoldáson, vagy ha megszalad felteszek egy vapor-t
Hali Ini!Elhoztam a haverodtól a gumit és oda adtam neki a sárvédő merevítőt a sárvédővel együtt.Használd baleset mentesen
szóval:
a japán motor isten, az olasz meg trágyadomb
csak akkor azt nem értem hogy a 82-es cagivám miért indult 3 hónap állás után is 1 rúgásra

nem volt időm előkeresni, most meg már megint nem vagyok otthon...majd hétvégén megnézem..ha minden igaz végre elkezdem szétszedni megint az xr-t..aztán csak eszembe jut
én még mindig azt látom hogy pont azért elpusztíthatók mert elpusztíthatatlannak hiszik őket...tehát hiába a faék egyszerű technika, azért igénylik a törődést..de józsi megveszi és csak hajtja, merthogy bírja ez, meg ez honda, ennél nem kell légszűrőt mosni(vagy de és akkor azééé' kemíny' meeeehogy' minden motorozás után mosta, és ezt a hirdetésben is meg köll' említeni mint extráá'...), meg olajatcserélni is ráér,mer' drága az olaj, meg feri a hátsókertben meghenköli' ha gázvan olcsójé'...aztán azért olyanok az xr-ek amilyenek..
mondjuk ezért nincs normális 5.generációs civic sem már, meg még sok japán autórol elmondható itthon+ugye a boyracer faktor-de azok is hasonló elmélet szerint űzték(ik) ezt a dolgot...
szóval érdemes jól átnézni a motort+azon felül is reménykedni hogy nem jársz úgy mint mondjuk én:)