Szevasztok ! május 25-27 között Africa Twin találkozó lesz Balatonfűzfőn, (kemping a vasútállomás mögött ) akinek van kedve jöjjön, szivesen látjuk ! Info: www.africatwin.eu -----Üdv: K T
szasztok.kérdésem lenne hozzáértőkhöz,xr6 olaj.feltöltés utánn elmentem 50 km-tert,szint tökéletes volt leállítás utánn is .következöleg beinditottam kb-5 percre,{kipuff modositás utánn hangpróba} másnap valamiért megnéztem az olaj szintet és lőn csoda a nivót se éri el.alatta nincs olaj folyás akkor hova lett kérdeném
nem tudom nem értek a endurohoz és a croshoz
mérd meg a tengejátmérőt meg a vila 2 szára közöti távolságot minyguk hézagolni lehet
! de szerintem jonak kell lenije!járj utána valmi nagyobb szakértőnél mert én sajnos nem értek csak a gyorsaságihoz!
hátul 17" elöl19"
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
akitől vettük az készült afrikai túrára vele
de olyan állapotban volt a gép hogy alig tudtam vele hazavergődni 80km-ről........
kicsit fura figura volt, xl600 után vett egy 750es xtz-t de fél év múlva már azt is árulta
több volt a kézben mint a fejben
amúgy egy bamakót én is letekernék szívesen 3-4 motoros +1 autós kombóban
de nagy pakkokkal nem mennék neki a távnak ennyire nem vagyok fanatikus
1 millából kijönne az akció, ha nem akar az ember extrákat
ezen az áron kb elmotorozgatok a hátralévő életemben, bár az élmény azért nem ugyanaz........
kb 2 éve vettük akkor volt új rajta (afrikai túrához vették )
azóta szerintem 1000km nincs benne de javarészt földúton
bár nem fiatal gumi ha jól emlékszem 2006os, de most van fénykorában
Jó állapotban van még a gumi.Hát nagy sárba nem tervezek menni vele.Száraz,köves útra meg tökéletes lesz szerintem.Aztán majd a vallatásnál kiderül hogy viselkedik.
ja a gumi, eléggé gyárias ugye? benne van még sok km
csak haver erdélyben nagyon megutálta, szóval ha nem szereted a mélytorkost akkor nagyon sáros hegyi környezetben ne használd
köszi!
remélem segít valamit..... bár a sárvédő eddig még nem sérült meg....
csak azt nem tudom hogy csinálta mert a fejidom most nagyon pofára esett......
na mindegy
eldöntöttem hogy crossosítok
minden "feleslegesnek" ítélt dolgot leszedek a gépről aztán csak műszakira megy vissza(megy a polcra a vadiúj farokidom is mindenestül)
sajna a km óra kihajtásom nem hegeszthető, így megmarad mindig 5700km-esnek az xr4
már agyalok a biciklis km megoldáson, vagy ha megszalad felteszek egy vapor-t
nem volt időm előkeresni, most meg már megint nem vagyok otthon...majd hétvégén megnézem..ha minden igaz végre elkezdem szétszedni megint az xr-t..aztán csak eszembe jut
én még mindig azt látom hogy pont azért elpusztíthatók mert elpusztíthatatlannak hiszik őket...tehát hiába a faék egyszerű technika, azért igénylik a törődést..de józsi megveszi és csak hajtja, merthogy bírja ez, meg ez honda, ennél nem kell légszűrőt mosni(vagy de és akkor azééé' kemíny' meeeehogy' minden motorozás után mosta, és ezt a hirdetésben is meg köll' említeni mint extráá'...), meg olajatcserélni is ráér,mer' drága az olaj, meg feri a hátsókertben meghenköli' ha gázvan olcsójé'...aztán azért olyanok az xr-ek amilyenek..
mondjuk ezért nincs normális 5.generációs civic sem már, meg még sok japán autórol elmondható itthon+ugye a boyracer faktor-de azok is hasonló elmélet szerint űzték(ik) ezt a dolgot...
szóval érdemes jól átnézni a motort+azon felül is reménykedni hogy nem jársz úgy mint mondjuk én:)
beindítod, alapjáraton pötyög kb 10 percig (ha meleg nem kell ennyit járatni) majd leállítod vársz egy kicsit és megnézed