nekem meg ha végre beindult akkor nem szarakodott persze csak ha bemelegedett
most meg olyan egyenletes az alpjárata még hidegen is hogy ehhez állítják az atomórákat
Leírás: komplett kapcsolók kábel kötegek cdi trafó álló forgó rész visszapill tükrök deknik váltó fötengely komplett karter kuplung szabadon futó öninditó henger dugóval berugó tengely váltó tengely első hátsó teló csomagtartó tank ülés fékdob leömlö karbik kuplung kar koznolok bovdenek gázkar rellé stb van egy papiros vázam is ha érdekel valakit 06302738234 sonic18@citromail.hu
en is mondom hogy gyertya pipat is kene cserelni mert nekem is igy csinalt a XL csak nekem ugy volt hogy kimentem motorozni semmi baja es volt hogy 10km utan es volt hogy egesz motorozas alatt nem kezdett el szarakodni
Nállunk mikor átugrott a vezérlés 1 foggal, akkor már az alapjárat is nagyon kaka volt.
Gyújtáselektronika hibás motorom nekem is volt és haver XL600-a is az volt. Mindkettő alapjáraton tökéletes volt és fordulaton jöttek a hibák. Tehát nem hozta előrébb a gyújtást ezért nem ment fordulaton.
De ugyan ezt a hibát generálta rossz gyertyapipa is.
okés megpróbálok majd :) am. a poén az hogy 1x próbáltam és akkor nem hallatszódott a vidin :D de megpróbálom még1x talán most majd ügyesebb leszek :))
aloszor ilyen aprosagokat megprobalhatsz amiket te is tudsz es oszt vidd szerelohoz.....lehet semmi nagy baja nincs es foloslegesen penzt fogsz kidobni
kabrit megpróbálom még kipucolni kicsit, de sztem a csörgés miatt szar a gyújtás mert onnan jön a hang kb ahol a gyertya is van mármint a hűtőborda felől de majd megmondja valami emberke aki ért hozzá :D
most hogy mondod volt nekem ilyen meg az XL-nel de gyertya csere megoldotta....viszont te csereltel gyertyat azt irtad....ja meg gyertya pipat is csereltem probalj meg azt is cserelni
nem tudom igazából :\ alapjáraton elég jól pötyög, akkor nem nagyon van vele gond bár az a kis csörgés hallató de amint ráhúzom kicsit a gázt van hogy visszadurrog van hogy nem de sebességben mindig durrog :\
nem tűnt fel hogy lett volna valami hangja, ismerős is nézte kb 2 hónapja szép hangja volt, én is csináltam vidit a motorhangról akkor se volt még pár hete most a legutóbbi túra óta figyeltem fel a hangra meg azóta van ez a ledurrogós hülyesége :\\
a borulás utáni berugdosás volt macerás de ha normálisan állítottam le meg szellőztetés után meg ugye hidegen jól indult menetközben sem volt vele semmi, csak hát most... :SS
most meg olyan egyenletes az alpjárata még hidegen is hogy ehhez állítják az atomórákat
legalábbis én így szívtam vele
szelepállítás, karbitakarítás, aztán szerelő.......
Gyújtáselektronika hibás motorom nekem is volt és haver XL600-a is az volt. Mindkettő alapjáraton tökéletes volt és fordulaton jöttek a hibák. Tehát nem hozta előrébb a gyújtást ezért nem ment fordulaton.
De ugyan ezt a hibát generálta rossz gyertyapipa is.
Csak tippek...
http://www.hasznaltenduro.hu/i..." target="_blank">link
Irj mailt a lapomnál megláthatod!Adok pár szerelö számot,
a borulás utáni berugdosás volt macerás de ha normálisan állítottam le meg szellőztetés után meg ugye hidegen jól indult menetközben sem volt vele semmi, csak hát most... :SS
előtte semmi extra hangja nem volt?
csak úgy hipp-hopp nekiállt szivatni-durrogni?
meg a szelephézagot ellenőrizni