Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!honda xl 250r váltót keresek!md11 esetleg nem tudsz segíteni?zsolt
Köszi a hozzászólásokat!
Tudom, hogy az XR600 nem önindítós, hanem berugós, de annyira tetszik, hogy bevállalnám így is,ha jó állapotban lenne.
A dominátorokról sok jót hallottam, de az xr600-ról vegyesen jót és rosszat is, azért írtam ide, hogy olyan emberektől kapjak választ, akik ilyen motorokat használnak. Az XR600-ról várok még véleményeket megbízhatóságról, fogyasztásról, szervízigényről?!
Masteron ma derült ki hogy 2 hét mire kész lesz a hengerem...
meg pár résztvevőnek se lenne jó ebben a hónapban a túra
azért a használó jobbkezétől is függ hogy milyen az a motor
de legfőképp a karbantartásoktól
mert egy új gépnél még lehet filozofálni azon hogy ez a típus miért jó az a másik meg miért, de egy agyonhasznált 10+évesnél már nem pont a gyári kivitelezés a mérvadó a megbízhatóságnál
Rago88 ezek a vasak nem öninditósak ám
Ez nem ért meglepetésként de egyébként nekem is jobb ha csúszik Nem lesz kész a géped?
Üdv mindenkinek
Van sajnos 1 rossz hírem a túrával kapcsolatban...
Úgy néz ki hogy ebben a hónapban nem jön össze sajnos
Hali!Ezek a hondák nagyon kiforrott motorok,még a mai napig gyártják az fmx be is ezt a konstrukciót Van olyan ismerősöm akinek a dominátorához 120.000 km után kellett hozzá nyúlni a blokkjához,ha sikerül egy jó állapotút találnod akkor nem nagyon kell szervízbe hordanod.
Üdv Mindenkinek!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_600_r_ren
dszamos-5766530
Valaki esetleg ismeri a linkben lévő motort vagy a tulajdonosát, hogy mennyire van egyben a gép valamint mennyire megbízhatók az xr600-ak? Sok hírdetésben olvasom, hogy frissen felújítva, milyen sűrűn kell motor generált csinálni az xr600-on, mert a dominátoroknál szinte sehol sem olvastam.
Főként utcai szaladgálós motornak szeretném, ami terepen is megállja a helyét,de minden félképen megbízható motort szeretnék, nem olyat, amit 2 évente fel kell újítani.
Előre is köszi a válaszokat!
Jobbulást a zúzódáshoz az nagyon szar érzés!
Eltart egy pár hétig mig helyrejön addig csak az üveget szabad emelgetni!
Olcsó benzint forevör!
van olyan xr4 tulaj aki nem használja a km óra kihajtását?
ami a keréknél van és távtartóként is funkcionál
ma lebogarásztam róla a gizgazat és észrevettem hogy el van törve az a része amire a spirált kell tekerni
szóval ha van aki cserélne akkor írjon már egy mailt......
hondánál vagy 20 pénz körüli egy új, annyit nem adnék ki érte
ha esetleg az a fehér műanyag fogaskerék nincs benne az sem baj enyémből át tudom tenni
köszi!
akkor én is nézek ott neki valami helyet
Megméred a henger tőcsavar távolságot ?
Nekem ott a gumi , nem is kell takarítani , jól véd . Bár én keveset földezek ...
Én beraktam őket a tank alá ...
facán összerakom az xr4-et műszakira, aztán lecsupaszítom
majd csak műszakira teszem fel ismét a farokidomot, km órát meg ilyeneket

bicikli km órája nem kallódik a sufniban valakinek?
vagy esetleg valami rendesebb mágnes( csavarba építhető vagy ilyesmi)
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ nsr 125 felnik....jó állapotban de gumik nélkül.....akár supermotoépíttéshez is....a postát állom....vagy futárt mindegy....vagy akár személyes átvétellel is.... 30 605 6883 az ára alkuképes.... 39 000ft
nekem van ilyen..de mindig a saját útját járja, elmászkál a helyéről, szerintem sokat nem ér...
Szóval ilyen pumpát keresek adok érte egy Brembo pumpát nemtom milyen motoron volt korábban.EZT ezekbe szerelték:
CR250R 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

CRF230F 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

CRF150F 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

CR125R 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

CRF450R 2002 2003 2004 2005 2006

Crf250x 2004-2009

crf450x- 2005 2006 2007 2008 2009
ilyen 2 szar nekem is van elol
okés :D:D
fesszabályzó? hűtés nélkül?

műanyagos megragassza olcsón a lábakat, enyém már egyszer volt
most lesz ismét.....1 esést bír

nektek az xr4en ez a 20as számmal jelzett gumi ott van a helyén?
a kuplungnál védene a portól, nekem nincs és örökké takarítani kell
szóval akinek a helyén van mennyire véd? lehet be kellene egyet szerezni...
ha sikerül átszerelni, majd dokumentáld légyszíves, engem is érdekel
Feszszabályzó. XR400-on 2 db van. Egy ott elöl és egy hátra.

Egyébként szolidaritálok veled. Múlthétvégén és is letörtem a műszerfalam. Viszont én megúsztam annyival hogy a 2 tőcsavar tört ki a műszerfal aljából.