Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsón ilyen van
erről meg végképp gőzöm sincs miféle szerzet
bár vettünk már vakon gumit aztán jó lett de az valami destone márka volt
akkor meg pláne jól jártál vele :DDD

hát a zakó sokszor nem a gumitól függ :D a fene a gravitációba :D:D:D

bár tudom, tapasztaltam én is, igaz csak 50es motorral, hogy ha durván kopott akkor az eleje simán kúszik alólad a hátulja meg elkerül menetközben xddd
főleg dombon lefele félelmetes :D:D:D
10ért hirdették, már ez remek ár volt, de belealkudtam a postát is
az eleje makulátlan még az élek sem voltak lekopva (bár ez a tény sem mentett meg egy nagyobb zakótól) a hátulja meg kb 2mm volt lekopva
szóval nagyon megérte, mert egy új garnitúra kb 35 felé van
az zsír vétel volt akkor :DD

De akkor lehet hogy ezt a k60asra beruházok :) igaz hogy 15 de talán megéri (bár újonnan boltból a többit elnézve nem is drága :DD ), ahogy néztem terhelhetőbb is mint a mitas és a felülete is jónak tűnik :)
ezt a k60ast hallottam már hogy dicsérték
gyakorlati tapasztalataim nincsenek
a cagiván volt egy ideig az a mitas amit először néztél, de avval csak napfényben mentem szóval nem tudom mit csinál vizes aszfalton
a hondán legtöbbet a 6days volt, egyszer volt 2 napig(túrán) egy mitas fim hátra de szar volt, utána lett egy k69 előre ez remekelt vizes aszfalton(hátul 6days volt)
most ismét 6days garnitúra van, sikerült beszerezni alig kopottat 10ért párban
szerintem is a minta alapján :) csak nem igazán ismerem a gumi márkákat, meg hogy melyik mennyire lehet tartós vagy jó, de ha esetleg tudnál ebben kicsit segíteni beljebb lennék :D
hát ez a k60 jobbnak tűnik mint a mitas
erre gondoltál?

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

ez a k69 elvileg de van k60as is az szerintem aszfaltra még jobb nem?

ilyen amit linkeltem? és mit mondasz megéri? előlre van enduro gumi az még a nyarat kibírná szerintem szóval ez csak hátra kellene.
ha esetleg valahol a turkában találnál heidenau k69-et az nemigen csúszik vizes aszfalton
sajna már nem gyártják
ilyen mitasom van egy garnitúra de a hátulján már majdnem szövetig kopott, de vizes aszfalton még sosem voltam vele
hát inkább csak aszfaltra :) nyári meló mellett nem igazán lesz időm motorozni terepen :\\ am. van kopott cross de az annyira szar hogy kb halál kicsit vizesebb úton meg közúton :\ szóval ezért akarok ilyen mintásat :)
aszfaltra is kell?
mert ha nem, akkor inkább vegyél egy 50%os crossgumit 2000ért
Halihóó mindenkinek :)

Homokgumit keresek, illetve olyat ami hosszútávú (kb nyáriidőszak) alatt is jó kb mindennapos használat során :)

Ilyesmire gondoltam szerintetek?

Sziasztok! Vennék Honda XR 400 típusú motort, esetleg valakinek van eladó?
nem a környéken sajnso! komádiba lakom! (hajdú-bihar megye és békés határán)
ved meg és ha nem jo eladod valakinek a gumit leveszed akkor is 10ezerbe el tudod adni a felninek darabját
xl hátsokerék csapágy méret ? fejböl valakinek?.) esetleg?
nincs azzal semmi baj xl is ilyen hol látod a szintjét hol nem csak rá vezeti az agyad h baj van az közben meg minden ok
aszem van valami szelep ami nyomásra nyit de hát edig nem volt vele baj.lehet tényleg valami retek
merre laksz? mert ha kiskőrös közelében akkor lehet megtekinteném

gondold át és irj ha kell!
vagy csak a gumi kell azok is eladóak!
nincs valami szelep útközben? mintha olvastam volna ilyesmiről.....
lehet aláment valami retek
helló kösz az infót.de nekem furcsa kicsit hogy ha áll és vélletlen tud levegőt kapni a nivonál akor lefolyik a blokba.szerintem nem igy kéne működnie és edig nem is tapasztaltam.edig.
az nekem nagy macera.....
meg aztán keréktengely, féktárcsa-lánckerék távok fékadapter mittudomén
meg aztán úgy kellene hogy kidobom az egyiket beteszem a másikat
mert persze ha csak beteszem és úgy használnám az örökkévalóságig akkor megérné persze
hello hello motorosok:) rég voltam itt:)
végülis nem kel küzdeni csak 4db hézagolot kel esztergáltatni és kész!
amugy még ha meg is veszed enyibe akár mikor eladod sőt még drágában!