Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is szerettem volna cseréltetni feszítőt mikor láncot cserélték de azt mondta a szerelő h nincs szükség rá .. mert ez még jó ami benne van... fohászkodjunk gyermekeim az úrhoz h ne adassék több ilyen senkinek idén már legalább.)
ini van egy ilyen tudós szerelőm ö szokta babusgatni az erősítőimet lehet megkérdezem tőle elég jónak tűnik csak basszott lassú a tag
pedig az kis helyen elférne meg párezerből kijönne trafóról jövő jellel
de ha áldozol több pénzt akkor égetnek neked egy fain pic-et ami meghajt egy kijelzőt
bár ez tuti nem párezer pénz lesz
nézz fel a hobbielektronikára és puhatolózz ott
én is ott kérdezgetek elektromos trükkökről ha már elfogy a tudományom
hat mar mikor volt generalozva akkor mondta a szerelo hogy a feszito rugo nem a legjobb de ugy lattuk hogy meg telig kibirja nos akkor cserelek komplett vezerlest.....csak nem birta ki es most atugrott....de dugo szelepek jook...nem menetkozbe ugrott at meg a lanc is nyulott mar kicsit
ááááácsiii ledsoros há ez nem egy wartburg turist .
Ezt így nem igaz , ugyanis függ az átmérőtől !
minek a fordulatszám mérő?
de
ha annyira akarsz csináltass egy ledsoros fordulatszámmérőt
ha szeretsz forrasztgatni magad is meg tudod csinálni, ha nem keress olyant aki tudja
hobbielektronika.hu itt érdelkődj
vagy szerezz be egy vapor órát az tud mindent mérni
ini csak fejleszd tovább ezt a kilométer óra dolgot ugy h fordulatszámot is mérjen mee ha be kell kerülnie az új telonak ezeket a spirálos vackokat el szeretném felejteni... a lác sprays csávo válaszolt ini nem tudod? mert h fogalmam sincs melyik forumon kérdeztem töle
egy vezérlés nem ugrik át csak úgy.........
ott már előtte kellett volna cserélni ezt-azt
egy jó 4t gép 3x annyit megy bontás nélkül mint egy 2t
de aki pl indítás utáni 1.percben már nyelezi neki az ne várjon 3x-os élettartamot
stb stb
nem mondom
oil és szürö illetve láncfogaskerék csere megvolt jah meg gáz bovden..... és holnap megyek teloért masteron nagyúrhoz aztán meglássuk mi lesz belöle
mond még egyszer hogy mi
hogy miiiiii? mitöl fordul ez elö? sajnálom tiger
ez kemény azért...van baj vastagon úgy látom...

mondja nekem bárki hogy egy 2t nem megbízható...áh, ott nem ugrik át a vezérlés akár hogy össze van hányva...
értem, csak az én helyzetem némiképp ugye komplikáltabb, ez a távjavítás most annyira nem...
udv.
na ma tudom mer nem indult a gep....atugrott a vezerlesem....ugy hogy most cserelnem kell ezt azt kb
Nekem is messze van,futár vitte-hozta a hengert és a dugót.
szelepek, szelepszárszimeringek, dugó, gyűrű, henger, vezérműlánc, vezérműláncvezető-vezérműláncfeszítőfeszítő
mind új
nem rossz így az oldal alapján, csak nekem nagyon messze van..
Sziasztok!
Szelepszár szimeringek is újak?
Ők tényleg profik,annak idején nekem ők csinálták a gépmunkát....értenek a motorkerékpár motorokhoz!
osszerakod es nem fog fustolni mondom neked
na gyerekek az van hogy végül is nincs semmi...visszavittem ahhoz aki csinálta..ott megállapodtunk abban hogy nem lóg,-meg abban is hogy kormosak a szelepek.tehát az olajat márpedig eszegeti...ennek ellenére sem lett semmi...annyi történt hogy egy finomabb szerszámmal meg hónolta de ez kb halottnak a csók mert a mostani is szépen kopott....innentől kezdve megint lehet találgatni..
aztán azért, elvittem az elvileg nagyon profi (nagygepmuhely.hu) nagy gépműhelybe...recepció, gyönyörű sorhatos motor kiállítva...profisáág van..
jött egy ember, akinek végül is én adtam a szájába hogy mit is kéne mondani..a hengert nézegette azt mondta ez szerinte jó, de ha otthagyom 2nap kb mire ők ezt megmérik, aztán így ilyen 5perc után a hengerfejjel a kezébe így nyomja hogy úgy látja ez egy 4ütemű motor...köszi!, a hengerből nem volt egyértelmű-aztán szintén a szájábarágtam hogy a hengerfejen a vezetők alatt nem lett tömítés cserélve esetleg azért füstölhet..erre ő nagyon elkezdett érteni hozzá, hetekről beszélt meg komoly pénzekről a vezetőkért stb..szóval inkább hagytam ezt is a fenébe, azért nem fizetek hogy nézegessék.. telefonon nem így volt ez megbeszélve..amúgy biztos faszán megcsinálnak mondjuk egy japán v6-ot, de na...
most kb az van hogy össze lesz rakva így ahogy van..a szelepdeknibe meg a hengerfejbe a 6os csavarok helyett lesznek 7esek mert ennyi szétszedés után ép menet is alig maradt már..aztán használom füstösen 2t módban..szépen járt, ment is..csak füstölt..sz*rom le..
Dugattyú hézagra különösen figyelni nem gyári dugóknál, főleg ha kovácsolt. Wössner pl. 0.06mm-es, gyári XR illesztéssel besül mint a fene. Mindig a gyártó ajánlását kell követni.
Köszi .