Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem a semmiért mert szétszedtük a karbit is aztá utána meg be se röffent xDD am. meg kérdeztem nagyon sok embert, de vagy nem ért rá, vagy csak 3hét múlva nekem az meg baromi sok lett volna, én meg sajnos nem értek hozzá. de mondjuk ha egy szerelő nézi meg akkor elvileg jó is lesz tutira meg észre vesz olyat amire én ne is gondolok xd szóval nem futottam én egyből szervízbe de nem volt más megoldás 1 hónap kérdezősködés után :S
most van 2 XL-ed?
HONDA XR 125 csomagtartót keresek, és indexet is, köszi
A 2 karbi szét volt esve,amikor leszedtem,a másikkal szépen működik. Ha lesz rá időm megvizsgálom amit leszedtem......
Elég szegényes motor lehetett, (vagy kurva hanyag gazdája)Hangja se a legjobb. De ettől független sokkal nyomatékosabb mint a másik,meg a gumi is szépen tud füstölni Egy darabig jó lesz ez még nálam
Fasza 6000 ft al emelik a kocsiknál is Mekkora birka nép ez a magyar velünk mindent meglehet tenni
Az XR4 az nem kisebb mint az XR600?
minden járműnél emelik, nézd meg a neten, pér hete írtak róla többet
A kocsiknál is emelkedik?
valami 7 ezerrel lesz több
aztán most 10 pénz volt 2 hét múlva meg 17
persze a kf-nél olcsóbb, de onnan kivágtak volna motorostul
Duplája?
voltam ma műszakin, kérdi a vizsgabiztos mért hoztam mert csak 10.hóban jár le
mondtam neki akkor kell hozni amikor éppen tiszta
nem ám azért mert sóher vagyok pár hét múlva majd duplája lesz a vizsgadíj......
szerintem az xl600 kényelmesebb, legalábbis ami havernak van sokkal komfortosabb a seggnek mint az xr4
10000-et a semmiert .....latod ezert nem kell rogton szerelohoz futni....amiket ok csinaltak azokat te is megtudod es sporoltal volna
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem egy XR600R megvételén.
Kérdésem a következő lenne, mindenes motornak használnám, terep, Supermoto és kisebb túrák.
Elférne esetleg rajta egy utas is, én 110kg vagyok a barátnőm meg 53.
Mondjuk úgy 100km megtételére alkalmas lenne kettőnknek?
hát még semennyit de gumicserével olyan 10körül lesz, még nem is olyan sok szerintem
na es mennyit fizettel?
Félelmetes az a kunkori kipuffanó Meglátja az akrapovic vezér igazgatója tuti lemásolja és ilyen lesz a 2013 as modell
végre kész lett a motorom :DDD a vicc az hogy semmi baja nem volt XD állítgattak rajta szét szedték kipucolták de egy csavart sem kellett kicserélni xd én meg azt hittem szétesik a fél blokk xd
ezen a szegeny XL-en igen ocsmany kipuf van
Devilke 88
Reggel nem értem rá. Szarakodik a karbi,a légszürön folyik a benzin,lehetséges hogy fent akad az úszó? Most megyek és ráteszem a másik karbit.
Köszi!

Ezét én is megtaláltam. S mint kiderült Colt72-é
xr600 -hoz keresek tömítéskészletet
hello elado vagy cserélhetö 125 és 200 ccm közöt edurora 150/50 4t suzuki robogom érdeklödni mailban renato6@fremail.hu kb.-ba 120 ezer de alku képes vagy sok alkatrészem is hozzá majdnem egy kis után futonyi ha kell
ja azt én is néztem :D:D

am. elvileg 13-15körül mondta egyik helyen a csávó ezt a mitast meg hogy van a boltba annyit megér nem? mármint ha nincs a k60 a környéken