Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Visszanézegettem a szelephézag állítási adatokat, nem mindenki írt egyformát.
szívó: 10
kipufogo:15?
Válaszaitokat elöre köszönöm!
Én azért félek az ilyen ritkaságoktól mert bontóba ilyennel nem fogsz találkozni sűrűn és mindent meg nem lehet újonnan rendelni vagy nem túl kifizetődő.
materon én is elolvastam a tesztjét nem semmi gép....
Jó dolgokat irnak róla de azért elég bátor vagy hogy ilyen ritka gépet vettél mert ehhez alkatrészt találni nem lesz egyszerű.Jól láttam hogy ez már injektoros?
hát kocogtattam én már de az sosem segít viszont 1 nap max 2 nap és abba hagyja ha folyamatos használatban van tűszelepét meg már cseréltem gyanítom valamiféle kopás miatt lehet... de egyenlöre nem piszkálom.... bár 20 ért már láttam itt fent ugyanezt a dupla karbit 20ért
ilyen folyos dolgok nekem is voltak a XL-nel....de neha magatol neha megutogettem a karbit es attol abba maradt
valami én karbimmal sem ok ha 3-4 napig nincs rányitva a benzincsap és utána rányitom folyamatosan csöpög belőle benzin de 1-2 nap múlva helyre áll ezt mindig akkor csinálja kb mikor 1 hétre leállitom nah ez mitől lehet .
karbit kell allitani szerintem....nagyobb baja nincs
grat hozza...mifele gep ez amugy?
gratula az uj paripához .
Kedves volt xr társak megvan az új gépen egy 2005 Sherco 4.5i személyében! Egyre jobban tetszik, de majd pár hónap múlva többet tudok mondani a gépezetről! Lőttem pár képet róla!
de azert te lagalább szedtél szét ilyesmi komolyabb blokkot én max 250 etz-t xlt nem piszkálnám a tudásodért pe dig fizetned is kell
nem is tudom részvétem vagy gratula
van pár db eladó enduró és aszfaltra való gumim ha érdekel felnivel együtt olcsón!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email: czegledizsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi(aprilia sr kint a képen!)
Helló! Hát úgy van hogy összeszereltük a karbit pucolás utána aztán többszöri rúgásra beindult és járt egy jó darabig alapjáraton és volt hogy reagált a gázra volt hogy fulladt de inkább sűrűbben fulladozik és ahogy írom egy darabig jár utána leáll és se kép se hang...
Helló! Igen én vagyok a Balázs haverja, egyébként írtam az előző tulajnak , de a csavar itt nem úgy van mint máshol itt 23 fordulat még kijön a helyéről úgyhogy elég érdekes a helyzet egyenlőre majd meg lesz próbálva ultrahangos mosóba a karbi és ha utána se lesz jó akkor komolyabb szakihoz fordulok.
és eljött a nap..ezt le kell ide írnom:
ma 21éves lettem, 7éve motorozom, 11motorom volt ez idő alatt. Ezen a napon 7év alatt a 11motorból egy sem volt működőképes! Emlékezzünk erre 1perc néma csönddel!
Szopni tudni kell!
helló, Balázs mondta hogy hogy jártál, még a kdx klubból ismerjük egymást..gondolom te vagy az...elég szar helyzet! én a helyedben felhívnám az előző tulajt..ilyen nincs hogy nála fainul megy, nálatok meg nem kap benzint.hátha tud valami okosat mondani! az a csavar magától nem állítódik el...amúgy sajnos tökéletesen átérzem a helyzeted..
amúgy a csavar gondolom neked is 3/4-1fordulat kifelé, de ha ott ment nem érdemes eltekergetni
szia be sem indul?
vannak terveim a következő szezonra:)))) idén még meg szeretném várni hogy megfelelően össze kopjon a blokk aztán télen szétszedem a vázat és pár dolgot kicserélek bár ezt majd a pénz határolja be inkább mintsem a kivánalmaim:) addig meg szépen elmotorozgatom vele...
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy 89 es xr 600 rl mocin keihin pd 39 es karbi van és valamiért nem működik a motor valaki nem tudná megmondani a keverék állító csavarnak hány fordulat kell bentről kifelé vagy kintről bele csavarva?
a 90 es évjáratban ... xlbe lesz beépítve csak még van vele meló előtte, meg kéne egy hátsó is mert ez majd 5 centivel nagyobb mint a gyári ..
ktm mx 250 ben találtam ilyet képen ...
ez minek a telója?