Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nagyon sóher vagy és szeretsz gányolni akkor szerezz egy bontott behúzótekercset tökmindegy milyen autóé volt és avval old meg. sajna még egy relét is kell tenned elé, mert az autós behúzótekercs több áramot vesz fel mit a motoré aztán nem bírná az indítógomb
ja és elég jól kell rögzíteni, mert ugrálni fog rendesen
Bizony , nem bír a gomb 10-20 Ampert !
Mi kopik el ? A síktolattyún nem látok kopásnyomokat ...
Az akumlátor mellett van valami relé,talán önindító relé,na nekem az pont nincs ott,az a kérdés ,hogy mivan akkor ha anélkül , viszek egy szálat,az önindítóról, meg az aksiról? Szét ég a nyomógomb?! Vagy relé nélkül felejcsem ezt el?
Biztos tetszeni fog neki persze ha még nincs szétkopva mert akkor csinál majd furcsa dolgokat.
Vajon ehhez a 36-os karbihoz mit fog szólni a 250-es blokk ?
semmit....nem kell nezni mennyit fogyaszt....de ha viszont kint utcan fogyaszt neked ennyit az mar sok mer mondom tepem neki
enyém is kb úgy eszik xdd csak nem tudom hogy mit lehetne tenni vele :\\ mert nincs füstje a gépnek xd szal nem eszik se olajat se benzint :\ :)
2,3 liter megy bele szűrő cserével. Meleg, nyárias időkben 20W50-est, télen pedig 10W40-est írnak elő. De a 10W50-el vagy a 10W60-al jobban jársz.
Hát ez olyan 80% tepve 20% nyugis tempó átlaga.......de meg kell alapjarati fuvokat cserelnem
:D az átlag fogyasztás vagy ha téped neki?:D esetleg ilyen földesutas túrás menet után?:D
nekem domi karbival 8 literre jott ki de meg fuvokakat kell cserelnem
egy fontos kérdés! akinek 600as XR-je van, annak mennyit eszik a gép?
Sziasztok.
XR600R tulaj megmérné nekem a motor ülésének hosszát?
Az ülőfelület hossz érdekelne, eléri a 80cm hosszúságot?
Előre is köszönöm ha valaki megmérné.
ha olcsón akarsz jót akkor azt csináld hogy a legnagyobb fogaskereket rendeld előre ami még befér hátra meg kicsit nagyobbat mint a gyári
aztán előre rendelsz hozzá kisebbet és lesz 2 féle hajtásod max3ezer plusszért
a láncot meg úgy mérd ki hogy a nagy kerékkel legyen egész belül, úgy el fog férni a kisebb is még ha nyúlik
pl 16 és a 12 fogszám között rengeteg különbség van ám
értem, köszönöm a segítséget :)
annak nemigen van értelme ha annyit van nyújtva a hajtás mintha 3 sebességgel visszább tennéd........
fogyasztás persze hogy fog nőni, már ha nem éppen homokbányában vagy triál pályán használod
havernak majd 1 literrel kevesebbet eszik amióta gyári lett az áttétel
neki is ilyen egykerekezős volt az xl600
fogszámokat nem tudom mert kidobáltam a kukába mindent
És fogyasztása nőne vagy csökkenne? :)
az biztos hogy nincs 2egyforma csavar bennük...rádásul az enyém nem épp utcára van áttételezve már gyárilag sem
csak azért mondtam ha ez így simán megy 100at akkor annak se 80lesz a vége gondolom..
azer a 250-nest nem lehet szerintem osszehasonlitani 600-sal mert a motor is maskebb van attetelezve szerintem
szerintetek büntet a rendőr azért amiért nincs elsősárhányó? xd
nekem 13-52van a 250en..és 100körül azért simán megy...igaz az 1.fokozat gyakorlatilag semmire nem jó, a 2es talán..de még az se.. 6.ba simán el lehet indulni vele...meg helyből 3as, kis kuplung és szépen lehet kerekezni..ha 5sebesség lenne hasonló elosztással tökéletes lenne..így 6al kicsit sokat kell játszani
igy van egyetertek masteronnal .....eleg ha elore teszel egy 14-est szerintem
Ha te arra felraksz egy 55 ös lánckereket akkor neki vághatsz még a himalájának is de a végsebessége nem lesz több 80-nál az is biztos főleg ha elől 13-as vagv 14-es lánckerék van
Azt szeretném megtudni, hogy ha XL 600on a hátsó lánckereket 41-ről 55 re cserélem, akkor az mennyire befolyásolja a végsebességet és a fogyasztást ugyan azon a fordulaton? :)