Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te aztán nem sajnálod a pénzt erre a szép motorra
XR4-emre raktam hidro kuplungot, AJP/Hebo, íme pár kép hátha érdekel vkit.
na ez egy joo hir vegre
mindig csak legközelebb
Legközelebb teszek fel
azért csak óvatosan porolj
Henger kéne már csak .... de még nem készült el
minden igaz akkor ezen a héten szerda vagy péntek
de hétvégén már porolok vele remélem babod meg tab felé
hogy állsza géppel?
tehetnél már fel képet arról a csettegőről
Üdv Masteron úgy néz ki Júni 22-23-24
Sziasztok!Végre egész hétvégén tudtunk motorozni a csajommal Tudja már valaki mikor lesz a nagy tour de balaton?
hát én is
hat kerdeztem parszor mar
mikor még xled volt
olvastam párat tieid közül is :D
szerencsere semmi....nem menet kozbe ugrott at hanem otthon mikor beakartam inditani .....mar en sem emlekszek pontosan mit kerdeztem eloszor de asszem azy hogy hogy kell szelepeket allitani
sajnos nem találom az én elsö kérdéseimet anno mikor be regeltem ide..... de érdekes ki miket írogatott
különösebb baja nem lett? nekem pont ma van a hengerben és a dugóban 2000km jó ég egyszer csak becsöppentem ide
200 km + - 10 km....mikor volt csinalva akkor ugy voltunk vele hogy telig kibirja mert nem latszott olyan rossznak.....oszt mikor csereltem a lamellakat eszre vettem hogy nagyon laza a lanc beszeltem is vele mondta hogy vigyem el megnezi csak a motor megelozott nos nem jutottam el labon hozza
mennyi km volt a gépben ? most h átugrott?
ini valóban kissé emelkedik a fordulat kifogyás előtt ma tapasztaltam... ha átraktam takarékra el is tűnt valószínűleg megváltozik kissé a levegő keverék arány nem .
én a kipufogót úgy állítom hogy a 0.1 es lötyögjön de a 0.15 ne férjen be
eddig nekem jó volt így.......
Üdvözlet mindekinek!
Xr 600 on a szelephézagok : szívó 0,10 kip. 0,12 ha jól tudom de példálul úgy van beállítva hogy szívó 0,10 kip. 0,15 az nem gáz?
(mivel csak 0,15 ös hézagolóm van)
na a vezerles atugras eredmenye keppen lesz hasznalt vezerlanc vezetom uj feszito rugom uj vezerlancam .....ha minden jool megy hetvegere kesz is lesz
hát az meg mifféle hátsó gumma hmmm?