Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és 14:43-as áttétellel igen fickósan mozgott!
te is beleestél a" kawacsapdába", meg én is. ezek a motorok ram air-ra vannak tervezve, ha lekerül róla az olyan mint a horgász zsinóron a gubbanc, ki lehet bogozni de nagyon hosszú az idő mire kész lesz.
sok alternatívát láttam már de sem kipróbálni sem cserélgetni nem volt időm őket. van aki bedugózza a vázon a lyukat akad aki kivezeti és szűkíti, de jó megoldást még nem hallottam.
a sajátom ilyen volt.
Szintetek van értelme sportmotorra tengelygombát szerelni?
Szokott a villa oldala sérülni egy csúszásnál?
Vagy csak több kárt okoz,mint hasznot?
Oké,köszi.
még írtam is -.-
Yamaha YBR-250...................vagy 125
Bocs,de mi az ibrahim?Az melyik moci?
jah, tényleg, olyan is van belőle

Nekem valamiért csak a 125-ös ugrik be automatikusan
250-es.
szóval a 100 km/h szo-szo
Az életben nem utazol 120-szal egy ibrahimmal.. 80-90 a kényelmes neki.. 10 szo-szo.

Amúgy nagyszerű kis szerkezet, volt hozzá szerencsém egy rövidebb gurulásra
Aprilia Leonardo 150 vagy 250.
ja, mint előttem szóló: ybr
Ibrahim.
Sziasztok.
Én az iránt érdeklőnék,valaki tudna-e mondani olyan típusú motort ami a következő kitételeknek megfelelne?
Nem 50-esre gondoltam,4ütemű,90-120-al lehet vele utazni és 3 liter körül fogyaszt,persze nem új,pár száz ezer körüli értékben gondoltam.
Létezik valami ilyesmi moci?
Köszi
Üdv:Sanyi
Szevasztok motoros társaim!Egy hibát véltem felfedezni a motoromon, és ebben kérném a segítségeteket.Mi lehet a baj a motorral, ha olyan 5000-es fordulatnál ledadog.De csak 5000-nél.amúgy egy 2001-es zx6-ról van szó.
Sziasztok. Először is szeretném megköszönni nektek amiket irtatok. Másodszor pedig nem fagyizós és nem is kimondottan pályázás de nincs kizárva hogy kimegyek egyet, inkább túrázás de leginkább szerelem.
úgysem találsz igazán sok km-est De ilyen pár évesből ki lehet fogni isszonyat keveset futottat, én inkább extrákban nézelődnék, mert használtan alig pár tizest számít, újonan több százezernyi extra is csak. kipuff, gombák, nagy, lehetőleg szines plekó, üléspúp, ilyesmi.
Egyet ne felejts a ha ennyit küzdöttél azért a pénzért és ennyire sajnálod ne vegyél motort a motor egy olyan dolog ami egy pillanat alatt semmivé foszlik nem ér semmit nem egy érték nem mérhető pénzben,csak egy puszta élvezeti tárgy.
egy gsx-r neked milyen élvezeti tárgy lesz,pályázol vele?(mert másra nem igazán jó) vagy a fagyizó előtt akarod nézni,mert ezek egyikénél sem számít a km.
Inkább gondolkozz el egy sokoldalúbban használható motoron, vagy folyhat a lé és mehet a gixer irány a pályanap,nem számit ha odavered néha,
Persze kivételek mindig vannak, de az eladó motorok jelentős része megfutotta a maga évi 1-2 olajcserényi kilométerét.

Állapotot kell venni, nem kilométert
Ez így azért nem teljesen igaz az enyém 9-éves és 47-ezer van benne,volt szezon hogy mentem vele 8-ezeret volt hogy 2-őt.
Úgyhogy inkább az állapotára kell koncentrálni nem a futásteljesítményre az úgyis smafu.
Használatfüggő. De 8-10 éves sportmotort komoly rizikó megvenni.
Azzal azért nyugodtan számolhatsz hogy legalább 6-8ezret bele szoktak pakolni egy évben minden motorba, ha nem többet. Kivéve a pályamotorokat, vagy csak pályázásra tartott gépeket.

100ezer kilométer fölött is vígan szaladgálnak sportmotorok, bár elég kevés éli meg probléma nélkül ezt a futásteljesítményt
Nem az alapján, de érdekelne hogy ha rendben van a gép akkor menyit számít a km? Mert hasonló gépem nem volt és nem is egy évre akarom venni mert nagyon sokáig dolgoztam azért az összegért és nagyon sokat.
Ha óraállás alapján fogsz vásárolni, meg is érdemled