. Azért is tetszik, mert a többi sportmotorhoz képest úgy látom, hogy magasabban van a kormánya, vagy az ülés van lejjebb a kormányhoz képest. Talán ez kényelmesebb utazást eredményez. Amit linkeltetek 2013-as ninja, hihetetlenül gyönyörű. Az egyik 2012-es is nagyon tetszik. Pontosan erre gondolok: http://topend.tv/episodes.php?... Azt ne kérdezzétek, hogy mit mondanak róla a videóban, mert nem sokat értettem belőle
. Visszatérve smice hozzászólásához, hogy a feleséged ER-5-össel megy. Ahhoz a motorhoz képest mekkora a 250-es ninja? Csak azért vagyok rá kíváncsi, mert a nagymotorosok olyannal készülnek a vizsgára. Ja és még annyi így zárójelben, hogy (ma volt a forgalmi vizsgám, és 0 hibaponttal sikerült a vizsga)
.
Azzal a feleségem foglalkozik, ha épp nem várandós.
De amúgy hülye vagyok, az olajszűrőt minek kéne hűteni? Csak hirtelen ez a két dolog jutott eszembe, amitől jobb lehet, hogy kint van.
A múltkor már azt hittem, sikerül elintézni a rendszámot, de a hihetetlen belga ügyintézők mindig meg tudnak lepni valamivel, akárhányszor megyek, mindig kérnek valami újabb dolgot, aminek a beszerzése persze hetekbe, hónapokba telik. Azt sem értem, miért nem képesek normálisan elmondani elsőre, mi kell, és miért mindig csak akkor méltatlankodnak, amikor sokadjára sorbanállok az ablaknál.
)
). Szóval ha megteheted, márpedig a jogsid engedi, mindenképp 250-est ajánlanék. Árban sincs szerintem nagy különbség, főleg használtan, de erről nem tájékozódtam (regadó azért magasabb egy 250-esnél).
A Kawasakiknak gyári hibás a xáltójuk? Ez egy nagy baromság!
Annyi rosszat mondanak a Kawákról, az irigyek, hogy gyakorlatilag, ha mindet elhinném, az jönne ki- hogy egy Kawasaki rosszabb, megbízhatatlanabb, mint egy Verhovina!
Na igen, az üléspozícióról nem esett még szó. És pont ez az egyik, ami sokkal inkább túramotoros, mint sportmotoros: nagyon kényelmesen lehet rajta ülni, én a 187 cm-mel majdnem egyenes háttal is tudok motorozni, és nagyon kényelmes távolságban van mind a lábtartó, mind a kormány.
ER-5-tel a méreteket összevetve a Ninja érzésre magasabb kicsivel (a pontos adatokat nem tudom, de szinte biztos vagyok benne), főleg ha összevetjük a Ninja felfelé csúcsos és az ER-5 lapos hátulját, akkor kiderül, a Ninjánál magasabbra kell lendíteni a lábat.
Egyébként ez főleg egyéni ízlés meg megszokás kérdése, nekem a csutkakormány, meg hogy be tudom húzni a könyökömet, nem "széttárt" karral motorozok, nagyobb biztonságot és kontrollérzetet ad, főleg nagy sebességű kanyarokban. Kis sebességű manőverezésnél talán jobb a széles kormány, de én nem adnám semmiért a csutkát.