Ezt tőlem kérdezed? Amióta ezt csinálja megkérdeztem és aszonták, hogy normális a jelenség. Monnyuk úgy megy a kicsike mintha kergetnék. ZX7-R nem bírt elhagyni... pedig azt hittem a kanyarban sem leszek.
Hamarosan következő szerviz aktuális lesz akkor majd rákérdezek.
Igy normalis. Plane, hogy van egy csavar a tank alatt, amivel az alapjaratot lehet allitgatni. Szerintem az uj Z-n is van. Na, azt hasznalni amire valo, az a normalis.... Tekerd lejjebb az alapjaratot.
Nekem is ezt csinálja. De csak azóta amióta a nyitott LeoVince kipuff van rajta. Hidegen beindítom és pár másodperc múlva leáll. Újraindít és ennyi. Ráadásul az alapjárat is feljebb ment kb 500at. Nekem is aszonták a nálam okosabbak, hogy ez normális.
Helló!
Srácok nektek is van olyan hogy ha hidegen indítjátok a Z-t előfordul hogy az autómata szivató nem tudja teljesen korrigálni az alapjáratot és leáll? Kereskedő elindította a Z-t ( ami az enyém lesz), és pár másodperc után leállt, de egyből pöccre indult utána! Aztmondta ez természetes!
Igen volt egy majdnem U kanyar Szigetbecse után, amiben sóder volt kiszórva. Ép készültem egy kellemes döntésre, mikor az utolsó pillanatban megláttam. Satu és finom befordulás. Azért egy picit megijedtem, hogy a kicsikémet megkarcolom ha elcsúszok.
fent Dobogókőn szombaton
ma is gurultam egyet, de k hideg volt. de legalább a XENON bent van ! Igen-igen szigorú arcocskáját mutatja a mockos előre mostantól kezdve. Köszi Sneak és Zlipi!
ÁÁÁÁ! Énis elhoztam Énis a telelőből a Z-ét!
Hát 60km-ert nyomtam le, nem volt melegem, de annyira nem volt vészes.
Mátol énis guruló képes vagyok és járok is vele rendesen mindenhova .
Ma gurguláztam egy sima 70 km-t!Az autósok ma sem voltak figyelmesek,némelyik azt sem tudja hogy elindult otthonról! Mindezeket leszámítva jól éreztem magam csak kevés volt.
Nem tud valaki Kawasaki ER 5-höz tükröt (eredeti kerek), Vagy is igazából eléglenne csak az a kis gumi "bigyó" ami a tükörlapot fogja. Előrre is köszi!
Nem csodálom, mivel erősen zima volt tegnap éjjel...
Lehet, hogy öreg vagyok már ehhez, de ilyen időben jobban el tudok képzelni a kandalló előtt egy "menetet", mint a motoron.
Kifejtenéd egy kicsit részletesebben, hogy hol találom ezt a csavart? Hónap délelőtt lesz időm egy kicsit kézimunkaszakkörözni...
köszi!
üdv
knapet
Ezt tőlem kérdezed? Amióta ezt csinálja megkérdeztem és aszonták, hogy normális a jelenség. Monnyuk úgy megy a kicsike mintha kergetnék. ZX7-R nem bírt elhagyni... pedig azt hittem a kanyarban sem leszek.
Hamarosan következő szerviz aktuális lesz akkor majd rákérdezek.
üdv
knapet
ui: papa mi van veled?
Neked ráhangolták az elektronikát a Leo-ra amikor ratettétek a dobot?
üdv
knapet
Srácok nektek is van olyan hogy ha hidegen indítjátok a Z-t előfordul hogy az autómata szivató nem tudja teljesen korrigálni az alapjáratot és leáll?
ma is gurultam egyet, de k hideg volt. de legalább a XENON bent van !
majd teszek fel képet, ha vki kiváncsi rá
ÁÁÁÁ! Énis elhoztam Énis a telelőből a Z-ét!
Hát 60km-ert nyomtam le, nem volt melegem, de annyira nem volt vészes.
Mátol énis guruló képes vagyok és járok is vele rendesen mindenhova
Mindenkinek jó gurulgatást és csak ÉSSZEL!
.coRo
Ma gurguláztam egy sima 70 km-t!Az autósok ma sem voltak figyelmesek,némelyik azt sem tudja hogy elindult otthonról!
Jó mocizást mindenkinek!
Nem tud valaki Kawasaki ER 5-höz tükröt (eredeti kerek), Vagy is igazából eléglenne csak az a kis gumi "bigyó" ami a tükörlapot fogja. Előrre is köszi!
Jocc
Lehet, hogy öreg vagyok már ehhez, de ilyen időben jobban el tudok képzelni a kandalló előtt egy "menetet", mint a motoron.
Kellene egy új "Piros bukósok" fórumot nyitnunk!