Ismeretlen, a kereskedo adta, nincs rajta semmi felirat... De az o motorjain is ez van, szoval nem lehet olyan rossz, gyari meg nincs azota se. Lemaradtam, csak nem kene? Becserelik a motorodat Z750-re garanciaban?
Én is becsatlakoztam a táborba :-D :-D mint boldog Z750 tulajdonos
Majd dobok fel képeket :-) most alakul a motor dizájnja, még tök alap de már alakulgat kipu ugy néz ki már van :-)
Kis segítséget kérnék rögtön valaki esetelg tudja hol szerezhetnék ülépúpot, hasidomot, meg talán hűtőtakarót 2004-es Z750-hez? a tuning topikokban nem nagyon találok műanyagost. :-(
Nem motorozik
Inkább havat lapátol .
Na persze akinek van hava .
A só ellen pedig ajánlom a magasnyomású mosót, nagyon hasznos .
ígaz ugyan h ésszel kell használni, nem minden szimering illetve tömítés tolerálja /erre figyelni kell/
de jobb mint a só lé.
FIGU
Jah, biztos mindenki motorozik...
A fene ebbe a hóba, itt mindent lesóztak megint, hetekig tiszta só lesz az út. Pedig az a kis havacska rögtön elolvadt magától is... És hiába takarítja az ember gurulás után a moccot, a só beleeszi magát mindenbe.
Helló nép!
Képzeljétek nem találtam a topikot , valahol a Kawa legalján volt .
Hát gondoltam 1 hip-hopra írok valamit, csak h a többi zödséges ne nagyon vigyorogjon .
Na joccakát mindenkinek, úgy látom nagy a csend .
FIGU
"Legalább 20 centiméternyi hó esett az éjjel a németországi Észak-Rajna-Vesztfáliában. A hirtelen lezúdult hó váratlanul érte az embereket, az elmúlt napokban ugyanis ott is tavaszias volt az idő.
A hó óriási káoszt okozott a közlekedésben: a rendőrség több autópályát is lezárt az ítéletidő miatt Németország nyugati részén."
Na itt ez van... Pedig a hetvegen motorozni akartam volna, mi mast...
Csutka, ezesetben kérj folyószámlaegyeztetést tőlük, ha úgy véled, hogy szerinted rendezett a dolog, és ezt a befizetett csekkekkel alá is tudod támasztani.
Hát 2 betongyárat kell lefestenem, az egyik Tatabányán , amásik Almásfüzitőn van ,aztán pecózom egy kicsit Debiben, majd Tordán veszek kezelésbe egy cementgyárat. Majd egy kis szállodafestés Gyulán , utánna vissza Párkányba és nemsoká jön a Jézuska! Kb igy húzom ki ezt az évet, de a hétvégeket a rotakapával töltöm!
Már "becserélték" úgyhogy ismét márkatársak vagyunk.
A gomba viszont tényleg érdekelne, hogy hol és mennyiért lehet beszerezni, esetleg rajtad keresztül.
Ismeretlen, a kereskedo adta, nincs rajta semmi felirat... De az o motorjain is ez van, szoval nem lehet olyan rossz, gyari meg nincs azota se. Lemaradtam, csak nem kene?
Csutka had kérdezzem meg hogy milyen bukógombád van,
Üdv
köszi szépen hát ez gyorsan ment
írok is neki izibe
Próbálkozz itt: muanyagoscsaba @ gmail.com
Én is becsatlakoztam a táborba :-D :-D mint boldog Z750 tulajdonos
Majd dobok fel képeket :-) most alakul a motor dizájnja, még tök alap de már alakulgat kipu ugy néz ki már van :-)
Kis segítséget kérnék rögtön valaki esetelg tudja hol szerezhetnék ülépúpot, hasidomot, meg talán hűtőtakarót 2004-es Z750-hez? a tuning topikokban nem nagyon találok műanyagost. :-(
előre is köszi.
Inkább havat lapátol
Na persze akinek van hava
A só ellen pedig ajánlom a magasnyomású mosót, nagyon hasznos
ígaz ugyan h ésszel kell használni, nem minden szimering illetve tömítés tolerálja /erre figyelni kell/
de jobb mint a só lé.
FIGU
A fene ebbe a hóba, itt mindent lesóztak megint, hetekig tiszta só lesz az út. Pedig az a kis havacska rögtön elolvadt magától is... És hiába takarítja az ember gurulás után a moccot, a só beleeszi magát mindenbe.
Képzeljétek nem találtam a topikot
Hát gondoltam 1 hip-hopra írok valamit, csak h a többi zödséges ne nagyon vigyorogjon
Na joccakát mindenkinek, úgy látom nagy a csend
FIGU
A hó óriási káoszt okozott a közlekedésben: a rendőrség több autópályát is lezárt az ítéletidő miatt Németország nyugati részén."
Na itt ez van... Pedig a hetvegen motorozni akartam volna, mi mast...