Hali Csutka!
Az este 11 világosban jól hangzik .
De ott szívósabbak a serifek mint nálunk, kicsit jobb is a technikájuk.
Arra felé még én se szoktam huncutkodni .
Robis
Ismered a mondást - más tollával ékleskedik .
Kawa zöld audi lehet asziszi gyorsabb lesz a tajigája .
De lehet hogy motoros .
FIGU
Van egy Zöld, új Z750-em és a felnijeim ezüst festésűek. Ha valakinek van Ezüst színű Z750-e és a felniét is szeretné azzá tenni, akkor szívesen cserélek vele felnit!
Képzeljétek el, hogy itt Miskolcon már többször összefutottam az elmúlt 2 hétben egy A6-os Audival, aminek frankón z750 zöld színe van. Amennyire szép a motoron ez a szín, annyira vacak a kocsin. Katasztrófa!
Velem minden ok. Vártam már nagyon a hétvégét, de az időjósok lelomboztak nagyon. Kikészít ez a vacak idő. Ha a jöv. héten valamikor kialakul az időjárás, szabadságra vonulok vagy 2 napra és le sem szállok a paripámról!
Ne is mondd, itt folyton esik az eső... Mondjuk a jan-februárra nem lehetett panasz, de tavaly elég szívás volt a nyár... Viszont itt nincsenek kátyúk, és nyáron este 11-ig világos van...
VÉgre már valami életjel !
Jók a képeid Csutka, láttam h tettél fel újakat.
Most jutott eszembe az én mocimnál rosszul volt berakva a hátsó kerék.
Hamar kiderült /1000-es szerviz/ de addig se éreztem hogy húz valamerre .
Igaz bejáratás, 70km max .
Nincs honvágyad , ha süt a nap ?
Üdv FIGU
Halihó lányok, fiuk!
Van valami buli amiről nem tudok , meg Golfi sem ?
24 óra szünet volt már valaha , még csak motorozni sem lehet igazán , szar az idő.
Cápa legalább "vitatkozzunk", na má 1 kicsit!
Drbig meg úgy is csak lesi az egereket vagy mit .
Golfi te legalább jól vagy, hogy ityeg a valahogy ?
FIGU
Es mennyire igaz ez a mondas! Egy rendes varjunak semmi keresnivaloja nincs egy karon... A varjak mindig a szantofoldon bogarasznak. Az egereszolyv szokott karon ucsorogni, es lesni, hogy jon-e egy eger. Nah ennyit a biologiaorarol.
Na végre, helló !
Persze bizonyos dolgokban én is maximalista vagyok, sose állítottam h mindenben az átlagra törekszem.
Sőt szeretem megérteni mindennek az okát, a miértjeit .
Csak van fontossági sorrend és bármennyire is szeretném nem mindenre jut elég időm , és nyilván nagyságrendileg sem egyformán érdekel minden .
FIGU
Ebben a csalad, oszinteseg, maradando ertekek temaban ugylatom maximalista vagy FIGUkam...
javaslat: "- erted ember, agyonverlek!" nem hangzik karomkodasnak es mindenki erti. es persze - mint szavatarto, becsuletes embernek - ezutan mar csak utnod kell. nyelvtanorakert pedig Szekelyfoldre kell menni. Ott vannak olyan dumak, hogy lefosod a bokad tole. Bar gondolom, mar jartal arra...
Hali Drbig!
Megitélés kérdése , tény szeretem a hagyományokat, népies, autentikus dolgokat, folklort, stb.
Imádok például vidéki, "romlatlan" /társadalmi devianciáktól mentes/ emberekkel beszélgetni .
Ők ugyanis /általában/ őszinték, és önzetlenek, nekem fontosak a hagyományos értelemben vett értékek például család, egészség, becsület, stb. Ilyenkor pedig úgy érzem nem vagyok egyedűl.
Tudom - tudom mindenkinek, de ha mindenki így is élne kicsikét jobb lenne a helyzet.
Na de ne politizáljunk, és félre a komlyságot .
Jobb szeretem például a népies szójárást mint a szlenget, például:
- vágod köccsög, szét baszom a szád. /ez népiesen/
- érted bugris, seggedbe rugom a vásznat. Miccsoda különbség.
Persze értem és használom mindkettőt /ki milyen nyelven ért/ de ha lehet választani ..............
Vagy például a Mátra környékén asztmondják a CSURGATÓNÁL tanákozunk, akkor nem a retyót kell keresni, hanem a SZALONNA SÜTŐT,
és ha békésben aszongyák a következő dülönél SENDEREGGYÉL meg fele, az aszt jelenti a következő útnál FORDULJ meg.
Üdv FIGU
Az este 11 világosban jól hangzik
De ott szívósabbak a serifek mint nálunk, kicsit jobb is a technikájuk.
Arra felé még én se szoktam huncutkodni
Robis
Ismered a mondást - más tollával ékleskedik
Kawa zöld audi
De lehet hogy motoros
FIGU
Van egy Zöld, új Z750-em és a felnijeim ezüst festésűek. Ha valakinek van Ezüst színű Z750-e és a felniét is szeretné azzá tenni, akkor szívesen cserélek vele felnit!
Üdv F
Jók a képeid Csutka, láttam h tettél fel újakat.
Most jutott eszembe az én mocimnál rosszul volt berakva a hátsó kerék.
Hamar kiderült /1000-es szerviz/ de addig se éreztem hogy húz valamerre
Igaz bejáratás, 70km max
Nincs honvágyad
Üdv FIGU
Itt esik.
Van valami buli amiről nem tudok
24 óra szünet volt már valaha
Cápa legalább "vitatkozzunk", na má 1 kicsit!
Drbig meg úgy is csak lesi az egereket vagy mit
Golfi te legalább jól vagy, hogy ityeg a valahogy
FIGU
FIGU
Persze bizonyos dolgokban én is maximalista vagyok, sose állítottam h mindenben az átlagra törekszem.
Sőt szeretem megérteni mindennek az okát, a miértjeit
Csak van fontossági sorrend és bármennyire is szeretném nem mindenre jut elég időm
FIGU
javaslat: "- erted ember, agyonverlek!" nem hangzik karomkodasnak es mindenki erti. es persze - mint szavatarto, becsuletes embernek - ezutan mar csak utnod kell.
Megitélés kérdése
Imádok például vidéki, "romlatlan" /társadalmi devianciáktól mentes/ emberekkel beszélgetni
Ők ugyanis /általában/ őszinték, és önzetlenek, nekem fontosak a hagyományos értelemben vett értékek például család, egészség, becsület, stb. Ilyenkor pedig úgy érzem nem vagyok egyedűl.
Tudom - tudom mindenkinek, de ha mindenki így is élne kicsikét jobb lenne a helyzet.
Na de ne politizáljunk, és félre a komlyságot
Jobb szeretem például a népies szójárást mint a szlenget, például:
- vágod köccsög, szét baszom a szád. /ez népiesen/
- érted bugris, seggedbe rugom a vásznat. Miccsoda különbség.
Persze értem és használom mindkettőt /ki milyen nyelven ért/ de ha lehet választani ..............
Vagy például a Mátra környékén asztmondják a CSURGATÓNÁL tanákozunk, akkor nem a retyót kell keresni, hanem a SZALONNA SÜTŐT,
és ha békésben aszongyák a következő dülönél SENDEREGGYÉL meg fele, az aszt jelenti a következő útnál FORDULJ meg.
Üdv FIGU