Az ajánlott szert pedig mindenképp betesztelem.
,
.
.
.
.
, normál esetben a MOTORIKUSZ HUMANO PITEKUSZ normális reakcióit mutatod a külsö időjáeási viszonyok pozitív változására pl: hőmérséklet, napsütés
.
.
.
öcséém, egészség félóra.....zsír
,
.
.
.
.
ha meg van szólj h OK.
miért nem fáraszt
ha véletek írkálok
.
.
Dobok is vmi csokit a lovaknak !
.
Tavaly szépen átdbott a verda... és kiment a vállam. Úgy volt vagy 1,5 órát tuti, csak altatva tudták visszatenni, hiába tekerték. Régebben is kiment már többször csak a másik irányba. Azóta is fáj bizonyos mozgásoknál, és érzem bármikor kimehet megint ha nem vigyázok. Sokszor közel vagyok hozzá olyankor hetekig fáj még. Műtét? Ér valamit? Valami más?
, tehát nem sérült senki.
.
.
.
Valakinek nincs kedve a felegyenesedes okozta sulypontemelkedes karos hatasairol vitazni?
Tenyleg, van valaki, akit mar katapultalt a motor? Leirhatna milyen volt....! FIGU-val meg lejatsszuk.
Ninja mindent visz...
Tudtam mire gondoltál. Csak azért írtam, nehogy FIGU gázolajat tankoljon.
. Csak viccelek.
Lazas voltam a szo szoros es atvitt ertelmeben is.
A legjobb magyar szo a Z-ben talalhato szerkezetre az "adagolo". Adagolja a benzint. Az, hogy a koznyelvben az adagolo, az injector, elektonikus befecskendezes stb. kifejezesek osszeolvadtak es minden olyan dologra rafogjak, ami az uzemanyagellatasrol gondoskodik es van benne elektronika az teny. Ezzel nincs is baj, mert mint irtam a Z-ben talalhato megoldas erdemel egy kis megkulonboztetest, hiszen jobban mukodik, mint a szivokarburator. Maskepp is mukodik, de ugyahazt a feladatot latja el, ugyanott es majdnem pontosan ugyanugy is nez ki. Es ugyanugy vezereljuk a gazmarkolattal, mechanikusan. Olyan is, meg nem is, szoval lehetne vitazni sokaig. En, mint az egyetemes muszaki ertekek vedoje, nem tartom injectornak. Elektronikusan vezertelt adagolo, ami ugyanoda van szerelve, mint a normal karburator. Igy ok?
Tegnap nekem is sikerült 300 km-et belenyomni, millió motoros az utakon Z-s egy sem
. Biztos rosszfelé mentem... De legalább közelít a bejáratós időszak vége, még 1 gurulás és megvan a 800. Onnét pedig már csak egy lépés
. Remélem a jó idő is megmarad, idén először gurultam normális időjárásnál
Nekem sem sokkal több, de várok valami javaslatot!
Én egy zalaszentgróti kanyarba is benne lennék, ott van az egyik kedvenc éttermem.