. Én is ebben nőttem fel. Már kölyök koromban is ott forgolódtam a Fater mellet, amikor a Panni robogót bütykölte, aztán Danuviát, Pannóniát, MZ-t, Simsont, NSU-t, CZ-t, stb. Sokat tanultam belőle én is. Igaz a Z-hez hozzá se tudnék szagolni. Mármint a motor részéhez. De nincs is rá időm. Nem is azért írtam. Itt jó a társaság. Olvasgattam más fórumokat is, el kell mondanom, hogy a Kawa Z topic az egyik legbarátibb hely. Örülök, hogy a Z-t választottam.
, csak nem akartam a "befecskendezős" témára írni mert nem szeretném ha Cápa azt gondolná, h vele szórakozok, távol áll tőlem.
A Z találkozón meg majd jól kibeszélünk mindent.
? Mikor? Spontán valami?
.
Mellé ütöttem.
De visszaolvasva, már értem, hogy miért kell az elektronika. De a dieselség magyarázata akkor is hibás Mesterem. Szóval azért mert valami nem befecskendezős, azért még nem hívhatjuk dieselnek. Az öngyulladás a lényeg. Nagy nyomáson, hő hatására berobban. És nem szikra gyújtja.
. A többi stimm.
. Aki ezt írta, attól több guglizást várunk.
. Egyébként mi a tököt keres a Z "porlasztóiban" elektromos csatlakozó? Úgy tudtam, azokba semmit nem tesznek.
Lehet kötni egyenest az aksihoz, a pirosat a piroshoz, a feketét a feketéhez... (úúúúha, ezért kapni fogok Cápától...) Vagy a tank alatt van egy kábelköteg, oda is be lehet kötni.
! De azt nem tudom hogy furás nélkül fel lehetne e tenni?
Adnak hozzá mindent, egyszerű.
Viszont ma voltunk motorozni, és mindenki panaszkodott, hogy megfagyott, kivéve én...
A németek meg irígykedhetnek, mert itt a környéken az én motorom a legszebb...