)
Lehet, hogy a kipuf súlya nincs kellően korrigálva, és csak a hátsó kereket kéne rendesen beállítani. De elég fura, hogy ilyen gyárilag. Kawasaki.....
Viszont nekem így jobban tetszik az eleje.
Kicsit a nagytesóra hajaz.
Hogy a nem létező szélvédelem változik-e, azt nem tudom, majd a használatban kiderül.
. Valaki tegyen fel egy fotót, aki már megcsinálta, mert én nem találom azt a fránya OBD csatlakozó fedelet.
. Valami szürke csatlakozó az ülés alatt.
, mivel unatkozol?
, úgy látszik ezek a szakfordítók is trehányok.
, én meg majd csak belejövök
.
). Mivel en 100+ kg vagyok ertelemszeruen kemeny gumival jartam. Elol 2,4 alatt ereztem, hogy csavargatja a kormanyt az aszfalton kozvetitodo gordulesi ellenallas
(csak FIGU kedveert fogalmaztam ilyen szepen
), tehat elol olyan 2,4-2,5 volt. Hatul mindenkeppen kemenyebbet, alt. 2,6-2,7-t allitottam be. En az E-ringen is igy mentem. Mindenki allitgatta, meg engedte le a gumit a boxban, en nem nyultam hozza. A lagy gumi sokszor jobban tapad es a csuszashatart is konnyebben jelzi vissza, de van hatranya is. Instabil tole a motor, fekezesnel, kanyarnal es kigyorsitasnal is eltaknyosodhat az iv. Tovabba hamarabb megeszi a gumit motor plane a hatso kereken, mert a lagyabb gumi jobban melegszik es ezek a gumik melegen jobban tapadnak, de jobban is kopnak. Az autopalyan kozel egyenesen meg nem kell olyan tapadas, mint a szerpentinen ilyenkor a lagy guminak csak a hatranyat "elvezzuk".
).
.
mennyiért mérik? Egyszerű beszerelni?