Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cserélni kell majd kutyacsontot, és hátsó rugóstagot is érdemes lenne. Az elejét fékkel együtt kellene cserélni, én a 2005-ös z1000-be a zx10 elejét tettem bele kicsi módosítással, a 636 egyszerűbb ott nem kell faragni a z1000 alsó kiflin.

zx10r hátsó rugóstag eladó:
http://www.kepesmotor.hu/teles...
A z750r a 2008-as z1000-től kapta a lengőkart. Az szép egyszerű. ennél messzebre nem akarok menni. ha nem megy nem erőltetem. ez az egykarú lengővilla nekem már túl sok, nem szép.
Ha ól emlékszem, akkor a 03-06-os Z1000 lengővillája nem kompatibilis. A Z750R-ét nem tudom. Sokan a 05-06 vagy 07-es ZX6R lengőjét teszik fel, mert jobban néz ki, merevebb és fele a súlya. Ha nem akarsz olyan nagy kiflit, akkor viszont a 03-04 ZX6R/ZX636 lengővillája jó lehet. Nagyon kis esztétikus, ez is alu, és sokkal könnyebb. Ezeket mindegyiket csak úgy tudod rendesen betenni, hogy távtartókkal addig játszol, míg minden jó lesz. Egyike sem kimondottan plug-and-play.
Viszont ezek mindegyike csökkenteni fogja a tengelytávot, (Z750R-nek is kisebb a tengelytávja, úgyhogy sanszos, hogy arra is vonatkozik) vagyis a láncból ki kell majd venned, lehet, hogy a lengővillával együtt a hátsó lánckereket is cseréled kell, és mivel kisebb lesz a tengelytáv, csökken majd az egyenesfutási stabilitás (lehet, hogy közben ezzel egyszerre könnyebben is lehet majd kanyarodni a motorral, ezt nem tudom. Én az enyémnek felemeltem a seggét, és sokkal mozgékonyabb lett tőle :) lehet, hogy a lengőkar-csere is hasonló hatással fog járni).
De ha már benne vagy a faragásba, akkor miért nem teszel fel egy egykarú lengőkart?
Nincs szükségem ezres motorra. Nem tudok többet mint a motor, ez bőven elég. Plusz a zx6 futóműve több beállítást enged. ( bikez )
Helló
Köszi. Ja cserélem majd nyilván csak nem gondoltam hogy az is megegyezik. De köszi. Azért cserélném mert ez a zártszelvény lengővilla nagyon csúnya, az alu meg nagyon szép. Ha meg cserélem az elsőt akkor ha lúd legyen kövér alapon cserélem a hátsót is. Ha lehet.
Nem lett volna egyszerűbb rögtön egy ezres Zé?
Hali!
A csapágy is megegyezik, de ha már villahidat cserélsz, akkor illik kormánycsapágyat is.
De viszont most én lettem kíváncsi, hogy a lengővillát miért akarod cserélni?
Köszi
Király. Gondolom a csapágy különböző akkor vagy az sem? Még egy kérdés ha nem gond, a 750R/ 1000 lengővillája is ilyen egyszerűen belemegy vagy az már komplikáltabb?
Köszi
igen, simán felmegy
helló
Esetleg tudja valaki hogy a 2003-2006-os Z750-re felszerelhető é mindenféle fúrás- faragás nélkül a Z1000 villabefogói?
Köszi
Köszi ;)
Elmentettem a számodat. Ha van valami "akciós" áru, akkor a megjelenés előtt hívlak.
*ha van még, akkor szolj!* ;)
Nem tenné, mert a haver a főnöke :)) Köszi ! Ha még csak szólj !
Remélem nem lép le vele?
Nem csodálnám, mert jó árba venné.
Remélem meg leszel vele elégedve, és sokáig fogod használni!!!
Elvileg osszejott a biznisz ;) en még nem vettem át, de úgy tudom sikerült :)) mert egy haver munkatarsa ment .
Ok köszi
A z750 mellett kell dönteni!
Ha szeretnéd akkor kezesbárány, ha majd már tegeződtök, akkor egy vadállat.
Nem fogod megbánni.
Mindkettőből 2005-2006 körüli évjáratban gondolkodom
Igen, szerintem teljességgel alkalmas. Nem gyilkol, nem emeli az elejét. Nem fog egy negyed gázkar fordulatnál tiltani a motor. De később ha már magabiztosabb, tapasztaltabb vagy, van is benne tartalék. Nekem volt egy 2004-esem is, most egy 2008-ast hajtok.

A 3 közül én a Z-t vagy a Hornetet választanám, bár jó lenne tudni milyen évjáratokban/modellekben gondolkodsz.
Sziasztok. Z750 vásárlásán gondolkodom. Kezdő motor lenne. Ajánlott erre a célra? Városi és túrázgatás lenne a fő felhasználási mód. Mit érdemes tudni a típusról? 600-as Hornet a másik jelölt, illetve cbf600. Akinek esetleg van tapasztalata, összehasonlítási alapja leírhatná a pozitív és negatív dolgokat. Nem volt még alkalmam kipróbálni ezeket ezért tettem fel a kérdést
Ok köszi!
Be van dobozolva, neved rajta.
Bármikor viheti.
60-as a bemeneti .
Szép estét!
Hetfon es kedden szokott menni, csak az unnepnap beleszólt :( Péntek lesz . köszi a türelmet ;)
Szia! Este lemérem és megírom.
Akkor péntek? Mert csütörtököt írtál.
Nekem mindegy, amikor nektek alkalmas, akkor viszitek.
Ahogy beszéltük, a nevedet ráírom, a manit meg otthagyja a barátod!