Még akkor is, ha csak 3 henger kapta el, mert bizony olyan is volt. de ahogy melegedett, elkapta a 4-ik is. melegen viszont soxor megtréfált. és itt a fórumozók között is volt aki küszködöt vele melegen indításkor
Nem mindíg de azért elő elő fordult, hogy melegen tekertetni kellett neki. Szájhagyományok szerint a raim air rendszeren keresztül elpárolgott a benga az úszóházból
Hát én nem tudom, mindenesetre tény, hogy sokunké soxor nem indult egy küllőre melegen
kapásból fel tudok sorolni 150 olyan motort, maim nincs(és szerintem neked sincs). Poénnak persze elment. (igazából annak se, csak udvarias vagyok)
Ha előző gazdája nem spórolt a karbantaráson és te sem fox akkor tud még jó néhány évig élményt okozni
A szelephézag és a karbiszinkron mindíg törődést igényel és egy kicsit váltógyengék. (bár melyik motor nem) Fékek sosem voltak frankók a 6 dugós pláne nem
azért meg lehet vele állni, bár a fékezés a gyávák menedéke mint tudjuk
Én meg gyerek korom óta toyotát használok,(lassan 25 éve) és összesen nem költöttem el alkatrészre annyi pénzt, mint te egy hét alatt a borádra. ezen mit nem lehet érteni?
Az, hogy a nepper csávó kimondja, hogy nem jók a gazdagék által levetett prémium márkák, gondolom ezzel egyetértesz, hisz te is ezt hajtogatod. Dehát elmondja, ha figyelmesen végignézted akkor hallhattad, hogy az okos ember véleménye a többi embereket egy cseppet sem érdekli
Nagy bmw, nagy merci és nagy ódi kell
Aztán kicsengeti a 2 mikulást egy hónap múlva a szervízre a másik másfelet ( ha van miből
)
Csakl ez már régóta vita, itt ismerjük egymás nézeteit
Nos nekem egyetlen egy kritériumnak kell egy autónak megfeleljen. Hogy IGÉNYTELEN LEGYEN
Tőlem úgy is nézhet ki mint a lefosott villanykaró, de nem akarok havi szinten szervízbe rohangálni és évi szinten 4-8 száz ezer ft-ot rákölteni, még akkor sem ha van miből
A lúzerokat hasbaakasztó vezetést segítő elektronikák pont nem érdeklenek
Talán ha 4 gomb van az enyében összesen ebből minimum kettőt azt sem tudom mire való, pedig ez az autó közel 10 éve megvan
Engem nem érdekel az autó