Nagy gond nem lehet! (szerintem)
Többe kerül a leves,mint a..
Kézenfekvőbb,egyszerűbb,garnítúra megvesz,berak kipróbál..örül! Én nem vagyok ez tákolok agyalok,rátákolok... híve! 1X de rendesen!
Ötleteket szívesen veszek a hiba természtét illetően.
Skype-m még nincs feltelepítve.
Írod neked meddíg tartott,pedíg úgy vélem van rutinod ehhez! Ő 3 napja még variót sem látott szétszedve! Én javaslatom arról szolt ,h a gyári 8.5 g -s görgőhöz képes vegyen le 1-1.5 g kb azt az jónak kell lennie! persze ezt lehet fokozni,még tökéletesíteni!(és szarrá kicserélni az egész hajtást) A szíj..nem tudom ha vastagabb ,mint az előírt? befolyásoló tényező,nyílván megváltozik a varió működése tőle! Mérni kellene vastagság-hossz,h valóban az é ami! Azt is ami benne volt! Mert így lehetnek kavarások! De én ebbe nem mennék bele! és egyáltalán a eddígi görgő az valóban 8.5 g volt.avagy ezt csak olvasta a gyári leírásban,de valójában ami benne van nem is az! grammérő!
eddíg!
be kell lőni,h neked melyik tartomány a leg ideálísabb. tudod ez 50ccm max 5 Le !
A doboz konzolja már készen van, riasztó még várat magára, most első, hogy induljon.
Ja igen, a 110-es főfúvókával ugyanolyan jól megy, sőt,szóvala kísérletezés itt még folytatódik.