ezért délután gondoltam egyet és kitoltam a garázsból a tündérkémet. Már bepöccintettem a motort és indítanám a discmant is, mikor mik jelennek meg a plexin? Na mik? Szép kerek esőcseppek. Na ez jel gondoltam magamban és húztam vissza tanúlni
.
.
Tuti, hogy nagy banzáj lesz!
Ráadásul munka mellet, esti gimiben!!!
meg elég keveset fogyaszt! Ha bele jövök akkor pár év múlva veszek egy 600-ast, az majd menni is fog mint az állat
Nem akarom az elején összetörni magam, na nem mintha fosnék....
soha nem fogom elfelejteni, hogy érettségi szünetben max törit tanultam meg irodalmat egy kicsit és előz nap 2től folyamatosan tanultam másnap reggel 6-ig, folyamatosan kávét meg teát ittam, aztán be a suliba. jajjj de szép is volt
). De a Te szíved joga,hogy milyen motort veszel.... Ja és nehogy azt hidd,hogy a kétüteművel olyan sok baj lenne,és használtmotor is lehet jó nemcsak Te szeretheted a motorodat hanem más is szeretheti a sajátját.
Egy GS 500-as Suzuki meg 1,2 Milla újonnan és kapsz egy erősebb, szinte elnyűhetetlen motort, gondolj arra, hogy az A jogsisokat sem 125-össel tanítják motorozni.. annyira azért nem nagy dolog megülni egy motort és menni vele hogy tartsál tőle.. (itt most persze nem a 300 Kg-os csopperekre gondolok.)