! Egy jó kis együttes gurulásban én is benne lennék
. Valamint szívesen fogadnék márkatás tulajoktól címet ahol tuning cuccokat lehet venni a géphez, ill. tapasztalatokat. A tippeket előre is köszi.
Szal szerintem a túra valamikor júniusban valósítható meg.
.
)
). Az RS hangja ha forgatja az ember, szerintem tiszta GP hangulatot ad.
)
. Mikor elkezdtem foglalkozni a motorozni akarok gondolattal nagyon csalódott voltam mikor kiderült hogy legálisan csak 125-ös motort vehetek mivel úgy tudtam hogy azok mind 2T-sek és azok hangjától és szagától kiráz a hideg. Ezt a problémámat elmeséltem egy barátomnak aki megemlítette hogy a Hondának már van egy 4T-s 125-ös sportmotorja. Elrohantam a szalonba megláttam, MEGHALLOTTAM és beleszerettem. Megkérdeztem az árát....
Azonnal rendeltem egyet. A teljesítmény részéhez viszont hozzá kell tennem hogy alig vagyok 60 kiló és ezért alattam vidáman megindul, egykerék stb. de ha a barátnőm mögémül(60+43 kg) akkor már nem ilyen vidám a helyzet. Ilyenkor a 125-ös MZ-hez tudnám hasonlítani a gyorsulását. A barátnőm még így is parázik de azért ég és föld a kettő. Még nem tudtam megnézni a végét mert még jogsim sincs nem hogy gyakorlatom, Egyszer pörgettem föl 140 fölé de beparáztam és visszavettem a gázt. 140-et megy nálam nagyobb darab emberrel is (totalbike teszt). Nekem a lehető legideálisabb motor a világon minden szempontból: fogyasztás, városi használhatóság, méret, teljesítmény, ár stb. stb. Néhány dolgot változtatok rajta tükröt, kipufogót és hátsógumit cserélek rajta a közeljövőben és akkor tökéletes lesz. Nekem nagyon jó választás volt de lehet hogy neked más a fontos. Viszont ha a CBR-t választod akkor szerintem ne feketét vegyél hanem velemi világosabb színűt. Ja és akkor CBR-klub tag lehetsz
.
,motorhangja van nem pedig olyan mint egy kiherélt fűnyírónak,KÉNYELMESEBB(aki azt mondja hogy az NSR kényelmes az hazudik),max 3 litert fogyasz nem pedig 6-7 litert....Szerintem egy tökéletes TANULÓMOTOR és ráadásul 2 év kilóméter nélküli garancia van rá...Ha veszel egy 92es NSRt az bármennyire is HONDA ezek a motorok már megkapták a magukét...de az NSR tényleg jobban megy egy kicsit(de ne higgyj annak aki azt mondja hogy 30-32 le egy NSR,elárulom max28 le-t lehet kipréselni belőle
.
)
Hogy sikerült a vizsgátok? Egyébként melyik suliba jártok?
Örülök hogy egyre többen vagyunk
Sajnos egyenlőre a magyar kereskedők még nem igazán tudnak az elérhető tuning opciókról (ált. tőlem hallanak róla előszőr) és ezért magunknak kell utána járnunk. Én a www.cbr125r.online.fr oldalról szoktam értesülni a legújabb tuning cuccokról.
Nekem az első változtatás a kipufogó lesz, annak már utána jártam és már ki is választottam a számomra legmegfelelőbbet(Vlado).