és így kaptam vissza. NA MI EBBŐL A TANÚLSÁG?........................................ Az arc másfél hónapig volt kórházban és az elején kérdéses volt hogy megmarad-e. Ja, mert sisak az nem volt rajta. egy kanyart nem sikerült az ideális íven bevennie és az út melletti árokba esett ahol megfejelt egy betonhidat. Ti tudtátok hogy az agyvíz rózsaszínű? Plusz a motor ráesett a lábára és eltört a combcsontja. Ja és Ő rakta bele a 100. km-t azzal a körrel.
. Ráadásúl a világ egyik legidétlenebb csengőhangja( SuperMario )
.
.
Milyen nagy a pici motoron egy ilyen túrabox!
Olvastam, hogy CBR 125R-etek van.
Én is kinéztem magamnak egy feketét a Győri Honda kereskedésben!
Csak az a gáz, hogy a többi motoros haverom, le akar beaszélni róla!
Mindenki azt mondja, hogy négyütemüt 125cm3-be nem érdemes venni, mert nagyon tetü... Én elhiszem, hogy a kétütemü NSR jobban megy, de annyival???
Különben meg nem sok jelentősége van, mert körül néztem és az ÚJ 125cm3-sek közül, ez tetszik a legjobban. Mindenféle képpen új motort akarok venni! Érdekelne a véleményetek, hogy érdemes-e 700-ért egy új CBR-t, vagy inkább megkockáztassak 3-400ért egy használt NSR-t?
Érdeklne más motor típus is, de inkább újat szeretnék venni! Használtba néztem Yamaha TZR-t és Cagiva Mitot is, de 10 éves motorokért nincs sok kedvem 290ezret kiadni...
Nekem most a CBR tetszik a legjobban, de mindenre nyitott vagyok!
Légyszi írjátok le minél többen a véleményeteket! Köszi!!!