rendelek az aliról azt a ponyvás izét, aztán megpróbálom kiganézni tavasszal
úgy is festetni kell az ebédlőt szóval ha kifolyik akkor se gond majd festés előtt 2 nappal nekilátok, úgy is le akarom szedni a burkolatot festés előtt hogy ne basszák össze
az akkus permetező simán nyom annyit hogy lemossa a retket mindenhonnan, tuti nem tol annyit mint egy mini magasnyomású de permetező van magasnyomású nincs
addig hegesztek egy hokedlit 60x60as zártszelvényből hogy elbírjon aztén nem fogok annyira félni a magasban
Ha sokallják nem kell megrendelni. Én is sokallottam a 380 ezret egy 8 méteres kerítes felrakasara, meg az 1,2 milliót a 30m2-es betonra, nem is rendeltem meg. Veszprémben 16 volt a fújkálós es 22 a mosós karbantartas. Mégis reggeltől estig csináltuk 🙂 Nyílvan ezt is meg tudja mindenki csinálni magának, én is megcsinálok mindent itthon 🤷♂️
Amúgy pont úgy csinálták ahogy írtad, a 4 tartott 2 főnek félórát, a kültérieket még messziről sem lesték meg, gyakorlatilag én is ennyit azoktam csinálni amikor a szűrőket kimosom. 😏
nekünk 20 ezret számlázott úgy hogy a kültérit fújlálom időnként és nem retkes nem is csináltak vele semmit a beltéri meg le volt szedve és a magasnyomásúval kicsapatták 3 perc alatt
a beltéri szűrője is pormentes volt mert nem sokkal előtte mostam el mert pár havonta kiszedem
de be nem teszi a lábát ide többet az biztos 😉
veszek olyan biszbasz zsákot aztán akkus permetezővel kimosom
ezért jobb a hidegvágó
nagyon kis erővel kell ütni és máris nyit annyit hogy nem csúszik szét
én már láttam olyan pontozóval szétvert szemet aminél kiugrott az o-gyűrű mert annyira szétverték
itt vidéken minden előfordul 😂
A legelső nittelőm is gyári volt, de kalapácsos, nem volt túl jó cucc, de egy fickó megszabadított tőle, vett egy láncot és kölcsönkérte, 2 nap múlva már elérhetetlen volt így kénytelen voltam egy jobbat venni. 😆
Ja,mondjuk szet is esett az a szar kicsit,hekkelni kellett.Elég komolyan izmolni kellett vele megfelelő meretre nittelje az emberfia.
Ez a levegőben püfölve kalapaccsal meg pontozoval.........nem biztam ra magam.Ha lesesik es beszorul a blokkhoz,az KO anyagilag.
Én csak 20 dekás kalapáccsal csapkodtam... 😂
Épeszű erővel nem lehet bezömíteni. Zsákfurat van a végében, pont a jó mélységig, és csak addig nyílik meg kicsit, amúgy kurva kemény anyag, azt a levegőben tartott két kalapács közt te nem zömíted meg.
inkább az lenne fontos hogy meddig van zömökítve a csap
mert ha túl nagy a táv akkor elöbb ázik be mert nem feszül úgy a gyűrűre
valami rezes basszal kezelik a végét és az a rész nem edződik fel és elméletileg így jó lesz a méret
de ha a paraszt csapkodja pontozóval+5 kilós kalapáccsal meg mindenféle egyéb dolgokkal simán be is tudja szorítani szóval kétszeresen is el lehet baszni
Anno egy figura fz1-el jött lánccserére és a rajta lévő láncon már 3 patentszemes megoldás volt, mondta, hogy elszakadt párszor és így oldotta meg, de már nem akar útszélén patentszemezni így inkább újat vett. 😅
úgy is festetni kell az ebédlőt szóval ha kifolyik akkor se gond majd festés előtt 2 nappal nekilátok, úgy is le akarom szedni a burkolatot festés előtt hogy ne basszák össze
az akkus permetező simán nyom annyit hogy lemossa a retket mindenhonnan, tuti nem tol annyit mint egy mini magasnyomású de permetező van magasnyomású nincs
addig hegesztek egy hokedlit 60x60as zártszelvényből hogy elbírjon aztén nem fogok annyira félni a magasban
a beltéri szűrője is pormentes volt mert nem sokkal előtte mostam el mert pár havonta kiszedem
de be nem teszi a lábát ide többet az biztos 😉
veszek olyan biszbasz zsákot aztán akkus permetezővel kimosom
Itt a 8 ezret is sokallják egy tisztításért. És nem belül összefujkáljuk oszt kész 5 perc alatt modon csináljuk.
nagyon kis erővel kell ütni és máris nyit annyit hogy nem csúszik szét
én már láttam olyan pontozóval szétvert szemet aminél kiugrott az o-gyűrű mert annyira szétverték
itt vidéken minden előfordul 😂
Ez a levegőben püfölve kalapaccsal meg pontozoval.........nem biztam ra magam.Ha lesesik es beszorul a blokkhoz,az KO anyagilag.
Épeszű erővel nem lehet bezömíteni. Zsákfurat van a végében, pont a jó mélységig, és csak addig nyílik meg kicsit, amúgy kurva kemény anyag, azt a levegőben tartott két kalapács közt te nem zömíted meg.
mert ha túl nagy a táv akkor elöbb ázik be mert nem feszül úgy a gyűrűre
valami rezes basszal kezelik a végét és az a rész nem edződik fel és elméletileg így jó lesz a méret
de ha a paraszt csapkodja pontozóval+5 kilós kalapáccsal meg mindenféle egyéb dolgokkal simán be is tudja szorítani szóval kétszeresen is el lehet baszni