Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
100 éve nem jártam erre, most viszont szarban vagyok. Múlt héten elém jött egy autó a macisajtnál, és néhány dolog elég csúnyán törött/hajlott a motoron. Kérek, tanácsot, hogy hol érdemes keresgélnem. Ja, XV125 Virago. Amit már látok: fékpedál, jobb lábtartó, első sárhányó, kormánycső, bal első villa, esetleg első kerék
Hat, ket oranal tobbet eltoltam a motoron, tok feleslegesen. Az egyik egy mobiltarto felszerelese lett olna, de a kormany azonnal ivelni kezd a kapcsolo szekcio utan, egyik iranyban a tukor szara nem engedi, a masikban meg a szelterelo plexibe utkozik a telo.
Aztan ha athelyezem vagy a muszert takarja ki, vagy nem tud fullra elfordulni a kormany, megorulok.
Jo, akkor felrakom a kezvedot, hogy a menetszel ne erje az ujjai at, de a kormanysuly csavarja olyan melyen van sullyesztve, hogy a muanyag markolatos imbikus kulcs nem er bele, csak a gombos vege, de egy olyant mar eltortem. Azert kitekertem, de a kezvedohoz adott csavar atmeroje nem jo, meg amugy is rovid, kell 2 db. M8 * 50 sullyesztett feju, belso kulcsnyilasu, rozsdaallo csavar, ami meg pont nincs itthon...
Ugyhogy ennyi a felesleges munka a mai napra.
A feltétel nekem is tetszik 😅 Bár zé-től jobban kéne egy magasba emelő 😅
neked mindig vannak ilyen fasza rábaxós történeteid 😅 Mit lehetne tőled kölcsönkérni(gondolkodós) Utána garantáltan engem sem érnél el 😅
🤣
Ez a veszély nem fenyeget hálisten'.
Mindenki sajat oldala kovacsa,ha ebbül megel felolem......
Ja,valamit elbasztak az xr-jen,forditva raktak be a himbarendszert a hatso filutomuvon,es volt par videos fiazas.
Szoval ha bekerulsz a korbe jobb ha mindenben kedviben jarsz az influenszernek es tokmindegy ki az,mer ha nem akkor megy a szekta dzsiharda,szep uj vilag.
A Borsay Szabolcsot?
mondjuk a kanyarfotóst én eleve eltiltottam volna az aszfalttól ahogy elkezdte a ténykedését mert egy faszság amit csinál
menjen pályanapra fotózni úgy hogy előtte tud róla mindenki
A wilberszes csavot meg a kanyarfotost megkezdte.
egy jól menő céget senki se nulláz le dodor szinten
tasi és társa co. ltd. is vígan üzemel....
Mondjuk eleg egy dodor fele mediaszemelyisegbe belefutni hogy siman lenullazzon sertetsegbol egy vallalkozast.
mert nem teljeskörű a tájékoztatás
hétköznap alapáras szombaton 1,5x szorzó vasárnap meg 2x a szorzó kiszállításkor
Ezt sosem mondják a megrendelők, előre kialkudnak valamit oszt pár nappal a teljesítés előtt szólnak, hogy mi van, de persze ugyanannyiért, ahogy te is jártál a nyanyával.
Remélem feláras.
Vasarnap mehetek kiszallitani,mert szombaton 7 körul ér haza a nyaralasbol es nem er ra hetfőtöl-barmikor.
Vén kurva volt. El kellett volna.
Elásdtad az ipsét?
Inkább csak csőbe huzott, mert villamossági probléma volt aztán annak javítása már ingyen kellett neki.
Mit kért az ürge? 🤔
Hát ma nagyon kemény sztorim volt ezzel a nyolcezres takaritással..... azt hittem már mindenféle hülyével találkoztam és ki tudom kerülni őket. Hát most nem tudtam. De jo tanulopénz volt még igy szűk 30 év vállakozósdi után is.
Add nekem,elfer.
ehhez nem értek de 10 felé vannak ezek a kacatok
2 légkondink van az évente 40 lenne
sokkal olcsóbb ez a takarító rongy
Úgy könnyű 😆

Nekem amikor kellett volna nem volt se égen, se földön, még pénzért sem. Később vettem, azóta meg nem kellett.