Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja...bár az csapkodás ellen nem jó, csak a remegő kezű pilóták mozdulatait simítja kicsit
Vagy raksz rá dőrzs csillapítást mint a kupás gépen ;)
Jól látom hogy ez a Hyperpro is bele szegecsel a vázamba?
Muszáj ezt?
Néztem Öhlinst az meg nem gyárt ehhez a motorhoz.
Gyári sincs.
Oké hogy nem kifejezetten pálya motor ez, hanem utcai, de szitált már be a kormány így egy kormánygátlónak több értelme van mint az ABS-nek, legalább előkészítés lehetne hozzá. Azért pár éve már gyártják gyakorlatilag változatlanul.
Lehet elviszem Ago-hoz azt szenvedjenek vele ők.
Ez jó megfogalmazás
Utana meg 2 honapon keresztul emaileztem a kinaival h ugyan kuldje mar vissza a penzem mer ez hasznalhatatlan.irtak h az lehetetlen mer h az tuti jo biztos en raktam fel rosszul..kepeket videokat kuldtem nekik de teljes mertekben figyelmen kivul hagytak csak mondtak a sablon szoveget h annak jobak kell lenni es h szerelovel rakassam fel.hiaba irtam h ha mashova kerul a fektartaly attol még a fekcso hossza nemfog am megvoltozni mer ugye az gondolom gyartasnal marha mind1 volt(az egesz hercehurca utan vettem egy pp tuningot ahhoz adtak a csomagba egy HEL fémfekcsovet is megfelelo hosszal)utana jelentettem az ebaynek es vegul ok utaltak vissza a penzt mert nekik sem valaszoltak...csájná.kinai kormanystabival is van tapasztalat, havernak gl szemnel szetesett...aztan ott logott lefele még jo hogy nem akasztotta meg kormanyt.kiniabol olyat amibe mozgo alkatreszek vannak szerintem semmit nem szabad..
Kösz, ez egész pofás.
Nekem is ez a bajom, hogy kínait találtam csak, mindent elárasztanak vele, de még olyanra is ráírják hogy jó hozzá ami amúgy nem.
https://hyperpro.com/steering-...

Meg kínaiak vannak egy halommal.
Nekem most CBR650F-re kéne kormánylengés csillapító.
Olyan létezik? Nem találtam típushoz valót, de nem akarok gányolni, mert új a motor.
Gyakran kapni valtermoto cuccokat olyan árban mint a kínai pl a lábtartó pont ilyen
Nos amit leírsz az teljesen jellemző minden kínai termékre...be kell fejezni a gyártását, de valamit, valamiért
De azért jó hogy leírtad, én is szemeztem ilyenekkel, mert pofásak, de akkor hanyagolom. Smucig vagyok, nem csóró
En egyszer vettem egy kinai labtartot mert mashogy nemlehetett megforditani a valtasiranyt es nemvolt kedvem 100ezret kiadni akkor erte.vettem is egy ilyen csodat 100€ert.na ha van olyan hogy kalap szar az az volt.semmi nem stimmelt a furatoktol elkezdve a fekcső hossza nemadta ki ossze vissza kellett mokolni h fellehessen rakni akkor is csak ferden es meg a gl szemek is szorultak.akkor megfogadtam kinait sose de most folyamatosan ezeket olvasom gondoltam megér egy probat de valszinu maradok a markasnal.labtartora visszaterve azt meg a facebook palyamotorosok csoportba dicserik szoval én már nemhiszek senkinek
Akkor hanyagold.
Kockázat minden alkatrészben benne van, de a drága alkatrész gyártója garanciát vállal tanúsítványokkal látja el, és próbálja elkerülni a hibát.
A kínai nem csinál semmi ilyesmit, csak eladni akar.
....meg a gyengébb gyártási minőséggel.
A minőségi kínai gyártmányok nem sokkal olcsóbbak mint bárhol máshol a világon, de azzal, hogy nem foglalkoznak a nagyobb pontossággal, az igényes kivitelezéssel sokat lehet lefaragni a költségeken.
Igen.
Ugrálsz rajta, aztán ha kibírja akkor jó.
Vagy csak megnézed.
Meg megnézed, hogy van e rajta vékonyítás.
Kínaiak szeretik az ilyesmit, más területen.
Erősnek néz ki, de amikor eltörik kiderül csak egy 0.5mm széles csík tartotta.
Énis ilyenektöl tartok,hogy féktávon megadja magat
Szia!
Szerintem ne, egyik ismerős a nyáron törte össze magát a Hringen, fékezésnél letört a kínai kormánycsutka.
Egyébként ott az olcsosagat az olcsobb alapanyagarral olcsobb elalitasi koltseeggel olcsobb munkaerovel magyarazzak
Es azt hogy csinaljam megprobaljam eltörni?
40€ kornyeken mennek..
Csodák nincsenek. Az a lényeg hogy benne legyen az anyag. Teljesen mindegy hogy kínai aluból kínai gépen faragták.
Viszont egy márkás gyártó ügyel arra hogy benne legyen az anyag, megtervezi, teszteli.
A kínai csak lemásolja, vagy kinézetre tervezi, mert az a lényeg hogy vegyék meg.
Ha szerencséd van benne van az anyag, de a minőségbiztosítást neked kell pótolni, nem vakon bízva felrakni.
Őszintén ha én csinálok valami ilyesmit, abban sem bízok meg amíg le nem próbálom, a kínai csak abban könnyíti meg a dolgom, hogy nem nekem kell csinálni egy komplex gyártási folyamatot, ami nekem egyedi gyártásban sokkal több mint neki sorozatban.
Érdekes. A legolcsóbb "cnc" kormányról van szó?
Igen nekem is vannak negetiv erzeseim a dologgal kapcsolatban de kulfoldi(osztrak,nemet)palyamotorsok csoportban meglepoen sokan hasznaljak es senkinek sincs rossz velemenye rola...2 esest kibirt,utana is csak görbül,massziv...
Egyszer láttam egy videót mikor pálya napon a kezében maradt a jobb csutka és az volt a duma hogy ne vegyél kínai kormányt. Nem saját tapasztalat csak "láttam a rádióban"
Egyszer láttam egy videót mikor pálya napon a kezében maradt a jobb csutka és az volt a duma hogy ne vegyél kínai kormányt. Nem saját tapasztalat csak "láttam a rádióban"
Üdvözlet
Van tapasztalat valakinek az ebayes(kinai) kormányokrol?megbizható?ugyanolyan erős mint a 3x annyiba kerulo markas tarsai?(felfogatas,csavarok)