Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez az legalább te őszintén nem kérded
hogy ők miért kérdik ha nem is érdekli az rejtély
szerintem nincs igazad
1 láttál már buzit bányászni vagy nehézfém kohó üzembe ............................. mind sztájliszt , orgonaművész ,divat guru
2 sok buzi nem csak maga és társai körül forog ,hanem csábítgat heterókat és minél fiatalabbakat szeretik . Szerintem ez sokkal ártalmasabb .
Pipi meg melózik ,törődik a családdal ( egy tök átlag )és az hogy ügyeskedik .................ki nem , zsebre bírságoló rendőr vagy akik a félgyárat haza hordják ,vagy Magyar Peti aki bennfentesen szerzet milliókat ,vagy a jobb-baloldali sikkasztó politikusok , még a gyerekek is lopnak csoki kis közértből . Szerintem nincs ember akinek ne lett volna stiklije . Buzik is csak akkor kezdenek zavarni ha kirívóan kérkednek a buziságukkal ,az négy sávos úton vonulás meg kimeríti azt
én meg se kérdezném mert nem érdekel a nép

ha összejön a roki nyugdíj én hetekig nem fogok beszélni senkivel sem, és kurva jó lesz 😀
Igen de Amerikába ha meg kérdik hogy vagy
ott nem azért kérdik mert valójába érdekli őket
pont agyfasz kapnának ha elkezdenéd mondani bánatodat ( kirúgtak , asszonyt döngeti a néger szomszéd ja és a gyerekem terhes tőle szóval most nem vagyok topon egy kicsit szar a helyzet ) és nem a semmit mondó ,minden rendbe ,illetve kösz jól választ kapják .
Ott ez a mentalitás finghatsz szivárványosat és ügethet a rozsaszin póni a szivárványos fingon úton akkor is ugyan azt a unott "hogy vagy ?" kérdést kapod ,amire valójába senki nem kíváncsi
Mert ha te neten hőbörögsz annak van?😆
Aszondom az EU nak kene csatlakozni ukrajnahoz,nem forditva.
Az eredmeny hogy 100 evig mi fizetjuk oket ugyanaz,csak gyorsabban dontenek egyszemelyben.🤣
Nem bizottsagoznak.
valami társasház volt, ott mindenért basztatták a népet
ráadásul valami összevont házmesterség volt ahol hetekig állt minden ügy
részleteket már nem tudok mert 15+ éve volt, csak fura volt már akkor is számomra mert itt vidéken házat építettél baszogatás nélkül
panelban havernál meg kellett kérdezni a szomszédot mikor nem zavarná az hogy a konyhaszekrényt felfúrjuk
szerencsére nem esett le nála a fal 😆
én ezt nem így gondolom. Lakótelepen emeletes épületnél nem lehet kényünk kedvünk szerint furkálni meg falakat áthelyezni mert összedől az egész 😅 elég komoly szabályrendszere van ennek Komoly statikai számítások én engedélyezések ha te csak egy vezetéknek akarsz egy hornyot marni a plafonba baszki 😅 Panelba minden fővezeték kábelcsatornába megy nincs fúrás faragás. És az engedélyeztetésnek a szabályai emeletenként változik. A legfelső emeleten már egész megengedő és adnak jobban alkotási szabadságot a polgárnak 😅 Amíg a legalsón már ahhoz is engedély kéne hivatalosan, hogy felcsavarozd az anyós bekeretezett fotóját a falra 😅
Az, hogy a festésről terv meg engedély kell na ne röhögtess már ki 🤣 lilára meg rózsaszínre festem a saját falam belülről senkinek semmi köze, hozzá, hogy nekem mi tetszik 😅 kivűlről meg semmi nem az enyém szóval azt meg nem festem(kezeit széttáró) Egyébként nem bonyolúltak a dolgok a villanyszerelés is lehetne úgy hagyni ahogy van mm vezetékkel földelés nélkül,k mert arra nincs jogszabály, hogy ezen kötelező lenne változtatni. Az, hogy nálam ez elkészül normálisan az csak a saját magam dolga.
De szerintem nagyon elmentünk már a trombitálástól amit meg valóban nem lehet. ne higyjük már azt, hogy bárki bárhol megtehet bármit mert te most azt mondod.(kezeit széttáró) A faszi saját terasza nem a saját terasza hanem egy rendezvény tér helyszíne amit meg biztosítani kell. ezt kellene már felfognod.
most írod a lényeget baszki
ha előtte le van írva mit lehet és mit nem akkor az elfogadható, még akkor is ha túlzás, megteheti mert ő a főbazdmeg az országban
akinek ez a túlzás nem tetszik majd másra szavaz
és igen, most olyan világban élünk hogy bármit megtehetsz ami nem tiltott
most egy olyan világ felé haladunk ahol azt teheted meg ami engedélyezett
és ez nagy különbség
Ebbe mi lehet a baj? Mert szerinted az rendben van úgy, hogy azt hiszitek bármit megtehettek? Hát a nagy lófaszt. Mondom én simán lelőttem volna a gecibe. De a legnagyobb hibás egyébként a szervezés. Hogy védik ezek a miniszterelnököt? Már 3 nappal a rendezvény előtt felhívást tettem volna közzé, hogy sem ajtó sem ablak sem semmi egyéb nem lehet nyitva itt,itt és itt. Nyílvaán ami a térre néz.
amilyen képeket néha felteszel a mókolmányaidról azért már keményen büntetnének egy olyan világban amit te felvázolsz....
egy pesti munkatársam olyan helyen lakott ahol már egy festésről is már kellett valamiféle terv és engedélyezni kellett a házmester utódnál
amikor valami közfalat kellett módosítani ami a rajz szerint nem tartófal mindenféle statikai véleményt kellett csinlátatni azért mert kifűrészeltek fél méter ytongot és felfalazták az ajtónyílás másik oldalára
szóval a hozzáértő találna sok hibát a tákolásaid között
fel is szoktak(kezeit széttáró)
ez így igaz
miután trombitálgatott
de ennyi erővel amikor a falcsiszolód zümmög a panelban egész nap azért is feljelenthetnének
Ehhez käpest az ukránok derék járnak a szarban és a háború közepén simán eltörölték az óraállitást.
Ezek ha jön a kovid, vagy az ukránok buziskodása teljesen összezavarja őket. Pedig az idöre egyik sincs hatással
🤣 🤣 🤣
"Egyébként ha én vagyok a rendőrparancsnok én tuti így vittem volna el, mert lássa már a nép,hogy azért nincs minden következmények nélkül" 🤣 🤣 🤣
Attól félek ezt te komolyan is gondoltad... Van baj... Nem kicsi... 😲 😲 😲
sem a lakásfelújításaim sem a bérbeadásaim nem ütköznek bele semmi féle törvénybe és jogszabályba(kezeit széttáró) Halvány fingom sincs ez, hogy jön ide. A simlis az aki munkaképes létére nem dolgozik hanem az állam csecsén él adót nem fizet de mindent használ ami az adóforintokból teremtődtek meg (kezeit széttáró) ha már személyeskedésnél tartunk(gondolkodós)
akkor csak tudnak valamit 😅
egyébként azt sem lehet ha a szomszéd nem szeretné hallgatni. Fel lehet érte jelenteni.
Mivel a saját teraszodról trombitálgatsz és ezzel zavarod meghirdetett és bejelentett rendezvényt minimum közbotrány okozás vagy garázdaság ami megállja a helyét.(kezeit széttáró) igazából nyitott ablak sem lehetett volna még a környéken sem,(kezeit széttáró)nem hogy majd trombitálgat valaki a teraszról. A trombita lehetett volna egy távcsöves puska is. Egyébkén szégyen, hogy a tekesek mennyire nem biztosítják a helyszínt amikor egy közjogi méltóságnak a tartózkodási helyét időben térben 100% pontosan meg lehet határozni. (gondolkodós) Én simán rárontottam volna a trombitásra két célzott lövéssel agyonlőttem volna mert, hát fegyvernek látszó tárgyat láttam nála. (kezeit széttáró) Fél évig vizsgálódtak volna a végén úgy is azt állapították volna meg, hogy jogszerűen jártam el, mert hát valóban fegyver is lehetett volna. 😅 Aztán az ilyen féle szórakozás a többi hígagyú fejében meg sem fordulna legközelebb(kezeit széttáró)
nincs tiltva, meg más sem
ott futkosnak, lovagolnak, néha partyznak a népek
ha zavar akkor arrébb megyek
ilyen egyszerű
most épp csónakázós faszságot terveznek kikötőkkel meg pihenő helyekkel
ha zavarni fog megyek máshova
bár éjjel nem sok mozgás lesz, a pipi féle alkesz pecás csak a zavaró 😃
ismét kevered a dolgot
a törvény be nem tartása teljesen más dolog
azért téged kellene felelősségre vonni a sok szabálytalan lakásfelújításért és bérbeadásért
szóval nem az a párszáz szerencsétlen buzi vagy trombitás okoz itt kárt az országnak hanem a hozzád hasonló simlisek
Ja,kb,döntésképtelenseg fokmeroje.De minimum 10 konferencia volt a temaban.
Mutass egy jogszabályt, hogy a csatornaparton ahol éppen pecázni szeretnél nem lehet trombitálni 😁
mutasd egy jogszabályt amiben le van írva hogy egy erkélyen nem trombitálhatsz
vitya rendezvény még nem lett volna megzavarja mert ugyanúgy tudott volna beszélni
ráadásul neki sokkal nagyobb hangerőt biztosítottak
és mielőtt belekötnél a trombitálásba hogy ott nem lehet simán trombitált miután a vitya végzett a beszéddel akkor már nem zavarta a rendőröket
a kézigránát rossz hasonlat annak a használata tiltott, embereknek sérülést okozni meg még tiltottabb
hát csorbulnia is kell 😆 Bebaszna már, hogy mindenki azt csinálna amit akarna és akkor amikor akarna fegyelem nélkül nincs rend(kezeit széttáró) Milyen káosz és anarchia lenne az utcákon ha a te gondolataid érvényesülnének 😅 Az ilyeneket mint te akik ezt hangoztatják látványosan 4-5 sünnel gumibottal verném, amikor már nem lát mert a fejéből a szemébe folyik a vér akkor hagynám abba azt a földön elhúznám a rácsos ablakos szállítóautóig . Aztán a nép letenne arról, hogy elhiggye, hogy bármikor bármit megtehet. A fényes nyugaton a migrált népek azok ebben a szellemben élnek meg is lehet nézni mi van ott. Ott nem tisztelik a törvényeket nem tartják be a szabályokat ezért késelgetnek nap mint nap kényükre kedvükre meg erőszakolnak meg nőket mert nekik ezt lehet és a kormányok még tapsikolnak is hozzá(fejét fogó)