Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó!
Úgy gondolom,hogy te jobboldali beállítottságú vagy,fidesz szimpatizáns.
Mit jelent szerinted,hogy ballib? A részletek érdekelnek,milyen ember,hogy viselkedik,milyen elveket vall,stb.
Nem vitatkozni,veszekedni szeretnék,őszintén érdekel.
Köszönöm.
jogilag nem rendezvényt zavar meg mert nem vesz részt a rendezvényen, hanem egy teraszon trombitálgat
biztos vagyok benne bármilyen fogyatékos a baloldal jogilag renden volt minden, hiszem ha nem lenne akkor a rendőrök elvitték volna a rendzavarás miatt
a másik meg az hogy mivel közterületen volt a rendezvény bárki csinálhat bármit, nem egy zártkörú rendezvény amin a belépéssel elfogadod a rendezvény szabályzatát
pl sziget fesztivál nem vihetsz be piát, de ha a fesztiválnak vége simán ihatsz a területen bármit.......
ez hülyeség. Egy rendezvényt nem lehet azért megzavarni mert szólás szabadság van és mindenki azt csinálhat amit akar. Nincs ilyen. Ez rendbontás garázdaság. Szándékos rendzavarás aminek már paragrafusai is vannak. (kezeit széttáró) Vannak rendeletek törvények amik mindenkire vonatkoznak még az önjelőlt lajcsira is(kezeit széttáró) Aki egy bejelentett rendezvényt síppal, dobbal, nádihegedűvel zavar azt el kell vezettetni garázdaságért eljárást kell indítani ellene. (kezeit széttáró) és nincs(kezeit széttáró) Nincs joga megzavarni több 10 ezer embert aki nem a trombitáját jött meghallgatni. Bezzeg a prájd felvonuláson a felvonulók ellen tüntetőket bilincsbe verve vitték el módszeresen(gondolkodós) Akkor hol volt a szabad megnyílvánulás joga? Bevezettek egy olyan rendeletet, hogy nem csak az követ el bűncselekményt aki dobálózik a prájdon hanem már az kimerítette ennek a fogalmát akinél tojást vagy paradicsomot találtak(kezeit széttáró) Ez már pedig nem mai sztori. Ekkor egy jogász nyilatkozott a tv-ben, hogy ilyen alapon akkor őt meg elvihetik nemi erőszak kisérletéért(kezeit széttáró) Ugyan erőszakot meg sem próbál elkövetni senkin de minden nála van ami erre alkalmas 😅
ennyi erővel többezer embert vegzálhatnának aki bekiabál mindenfélét.......
az a hiba hogy elveszik a mondanivalóm....
nem az a lényeg hogy bunkó vagy sem, az sem hogy ki és mit csinál
az a lényeg hogy azért basztatták hogy a köpcös beszédjét ne zavarja meg semmi sem, és teljesen jogtalanul mert joga van megzavarni
a te szemszögedől olyan mintha az ip címed sunyiban bannolná a sportmotor mert "román" vagy, de nem meri leírni a szabályzatban hogy románia területéről senki sem használhatja a felületet
és ha úgy korlátozhatnak valakit hogy semmi jogalapja nincs ez nem jó dolog mert ennyi erővel bárkit bárhol korlátozhatnak......
Ugyan már... nyilvánvalóan azért ment oda, hogy megzavarjon egy tömeg rendezvényt... akkor meg rendben van, hogy baxtatják. Kultúráltabb helyen (például Észak- Korea) ágyú elé kötötték volna 😁 - na ott nincs demokrácia, nem nálunk.
sokan el vannak tévedve keverik a demokráciát az anarchiával ... ezért nincs rend ... ment volna fütyülni a temetőbe ... 😆 ha orraesett volna néhányszor igazoltatás közbe kicsit tanult volna az esetből ... most hogy ki szólal fel a nemzeti ünnepen lényegtelen, bunkó viselkedés az bunkó viselkedés persze ez csak az én véleményem
😆
gondolom a hangerő teljesen más
plusz nem a vitya mikrofonjába fújja
de
ha szabálysértés a trombita akkor evvel mincs baj, büntessék
de ha nem akkor ne akadályozzák

kb mintha az utcátokból valaki rádhív egy rendőrt mert motorozni akarsz és basztatnak a semmiért fél óráig mert a motor rendben van és te is....
De azoknak is vannak jogai aki kibillegtek a főnök beszédet hallgatni
És gondolom nem trombita szó miatt gyűltek össze ,hanem teljes átszellemülve szerették volna inni szavait miniszterelnök úrnak . És teljes tájékoztatást kapni a poloska irtásról 😂 😂 😂
Trombitás rendezzen koncertet és hívjon magának néző-hallgató közönséget
de régen tilos volt a rendszer ellen lázadni
ma nem
a vitya meg is mondta hogy akinek más a véleménye azt is meghallgatják....
azon én is meglepődnek ha te engem láttál volna ott
de párom öccse volt kit dobálni 😂 😂
én inkább nézek egy filmet és iszok kólát, eszek sütit 😋 mint hogy ilyenek be energiát fektessek
de ha valaki házhoz jön egy seggberúgásért akkor ha már ide fáradt megadom neki 😂 😂 😂
mert nyunyingák .... bezzeg régen, elvitték volna jól megverik, ha szerencséje van kényszermunka is befigyelt volna ... ez a mai hópihe rendszer 😄 régebben sűrűn volt diktátorozás a fészen jókat röhögtem 😄 mikor a kis kommentelőnél kopogtattak volna a balonkabátosok akkor lehetett volna diktátorozni
úgy gondolom nem az a lényeg hogy egy hülye trombitál-e vagy sem
megvan hozzá a joga hát csinálja
de
amikor a yard ok nélkül vegzàlja és korlátozza a szabad tevékenysége során az nagyon gáz egy demokráciában
pont addig tartott lekérdezni hogy kőrözés akatt áll-e az ember amíg a mini diktátor beszélt
mert ha tilos trombitálni és erre jogszabály is van akkor a tevékenység közbe/után lépjen a törvény embere és büntesse meg
baszki nem téged láttalak régebben a nyitott kamionplatón táncikálni tangában? 😅
Az a baj hogy célzáshoz oda kell nézni ahova szánom a paradicsomot 😂 😂 😂
Ezzel viszont a sugárba hányást kockáztatom 🤮 🥴 😟
Hányva még nem dobálóztam ................de már nincs olyan jó kondim hozzá ,sajnos 😐️
én meg bánom(kezeit széttáró) Gyűjtögettem mindig a kertben a paradicsomot a neves napra, hogy eldobálhassam(meghajlós)
Most mi a faxt csinálok a paradicsommal? Enni nem esszük, mert nem szeretjük ahová meg eddig elhasználtam az ott pont jó helyen volt 😅
Tojással meg régóta nem dobálunk mert elég drága lett és az nem terem a kertbe meg azt meg is esszük 😅
szerintem a belépéshez drogot is osztanak 😅
Nekem semmi .... inkább ő visítson mint én 😂
Mondjuk én soha nem verném magam a földhöz , Gyurcsány alatt is szarvolt ,de túléltük . Fideszbe se hú de csodás de elvagyok .
Mi a baj vele, ez egy tipikus ballib választópolgár... 😄
Szavazott ő szegény gyurcsányra, aztán mzp-re, majd tiszára, de egyik se jött be - nem csoda, hogy idegrohamot kapott 🤣
Jól tették
Nem bírom a prájdot nem is megyek a közelébe se , se trombitálni , se tojást dobálni, se üvölteni
Elmegyek szavazni elvárom hogy tegyék a dolgukat
Trombitás is menjen szavazni meg mindenki aki akar szavazzon a Fidesz ,ellen váltsák le ,aztán várják a csodát az új választatjuktól . Ha véletlen poloska lenne a új főnök remélem túléljük remélem ,én biztos nem szavazok egy ilyen félkegyelműre
Nem nem vicc
de ez se ...................................vagy még is 😂 😂 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
én amerika helyébe eskü azt mondtam volna gyertek gyerekek vigyétek a picsába majd mi építünk szebbet, nagyobbat 😅
hát ez kész 🤣 Ezt azért nem gondoltam volna 😅
Ez beszarás szerintem tegyük el viccesbe 😂
Mondjuk egy 100-ad rangú politikus nyilatkozott ilyet nem makron 😅
De már az is feltételez valamit, hogy egyáltalán engednek nyilatkozni egy ilyen faszt 😅
https://index.hu/kulfold/2025/...
ez most komoly vagy vicc topikos téma?