Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én törvénytisztelő állampolgár vagyok 😂
amúgy akkor csináltam olyan beállót a bokrok közé hogy az útról nem lehetett látni az opelt
hát én meg akkor jártam a legtöbbet pecázni volt sok időm rá én téged nem is értelek te miért nem mentél?
lehetünk flamingók is asszem az olyan jó rózsaszínű 😅
na gyereknapkor megyek visegrádra majd beszámolok róla, hogy kint vannak e a táblák 😅 Balatonszound megszűnik? Igazából nem is nagyon tudom mi az tőlem az összes fesztivál is megszűnhet nem járok ilyen helyekre de felőlem az összes stadiont is eldózerolhatják még csak az sem érint meg igazán 😅
mármit este 11ig kb akkor van kizavarva, de volt hogy bent felejtettük éjszakára is
fura hogy nem volt tanítva és szobatiszta lett magától, ha dolga van kint beül az ajtó elé és 5 percenként megy egy kört hogy halljuk hogy mozog
De ez már viszont a javulás jele(meghajlós) Az alkoholistának is az első legnehezebb lépése, hogy beismerje és rádöbbenjen, hogy már pedig ő alkoholista. Szóval ezen a fázison túljutottál a többi már szinte csak gyerekjáték 😅
van 2x 1200nm porta, egyik ilyen elhanyagoltabb gazos akácfa tuskós terület
kb mintha réten lennél, utolsó porta utána már nincs ház, szeretik a gyíkok meg egyéb állatok
Ennyi gyik van nalatok?
nekünk van egy francia bulldog, nagyjából semmire sem jó
nyáron hajtja a gyíkokat de olyan intenzitással hogy volt amikor eldőlt mert totál kimerült, vödör vízbe hűtöttük le
szóval az a lényeg hogy reggel be van hozva a teraszra, van egy kis kutya kosár amiben elvan egész nap
nagyjából 2-3 alkalommal kikéreckedik enni-inni meg hugyozni-szarn ezen kívül reggel 6-7-től este 1- ig abban a kosárban fekszik, utána éjjelre kimegy a pitbull házába aludni
na az ilyen kutya elvan a panelban is szinte 0 mozgásigénye van 5 évesen
rendben(meghajlós) De kell valaki a csapat élére aki viszi a biznyict az országban neked ki a javaslatod?
ismerős ezt nagyapámmal is megtették 52-53 körül(kezeit széttáró)
Egyébként meg is találtam a fotót ezeket még 2017-ben lőttem 😅
komoly bünti jár már a kutyaszaratásért és komoly bünti jár ha otthagyja a gazdi a produktumot. Jó néhány év zugligetben a jánoshegyi libegő felé tartva fényképeztem olyan kukát ami kifejezetten arra volt, hogy a kutya szarát abba dobják bele 😅 Én akkor találkoztam először ilyen kukával nem hittem a szememnek milyen úri dolgok vannak már 😅 A kutaszaratás büntetés betartásának legnehezebb fázisa a tetten érés 😅 Mondjuk én már rég megfigyelő, besúgó ügynökhálózatot alakítottam volna ki 😅 Bár lehet, hgoy nem mert ha nekem lenne erre hatásom akkor én a kutya tartást sem engedélyezném legfeljebb tanyákon. Ahol nincs meg az 1200m2 porta ott nincs kutya(újjával nemet mutató) A halálom a lépcsőházas kutya. Én egészen úgy gondolom társasházba nem való a kutya és pont(kezeit széttáró)
😅
hát nekem néhány rendőrhaveromat vezényeltek oda. Bemenekültek a tv székházba azt fújták kifelé a könnygázt. Na az mind visszajutott a tv székházba szerencsétlen rendőrök ott fulladoztak a saját könnygázaiktól. 😅 Sörözések mellett meséltek sztorikat a cimbik 😅
Egyébként mondták nem volt egyszerű a helyzet nagyon be voltak szarva(kezeit széttáró)
mi így teszünk mert tudjuk, hogy itt vagy nekünk te(meghajlós) aki nekimegy a rendszernek 😅 Majd ha látjuk, hogy a hiradásokban, hogy egy masszív emberke bozótvágóval fejeket hullatott a porba az tudjuk, hogy te leszel 😅 Mert téged nehogymá korlátozzanak bármibe is 😂
érdekességképp a gyülekezési jogról: http://youtu.be/LGnhSESVE-8?si=zot8B1OiV-5lcrum&t=101
ha nem kezdené jó helyen akkor 1:40 belepörgetni
én azt gondolom ez a fura nevű szervezet nem ok nélkül jött létre
az okokat nem tudom mert érthetetlen számomra ez a buzi lét népszerűsítése
pénzt nem hoz, kb senkinek se lesz ebből előnye se hátránya
a népesség csökkenés szempontjából se jelent sokat(a női egyenjogúság ettől sokkal ártalmasabb ideál szaporulat téren is)
szóval nem tudom miért van ez a nagy felhajtás minden oldalról
és nem a buzikat védem még véletlen se
az emberi jogok nyirbálása ami szemet szúr
mert van traktoros felvonulás lovas felvonulás motoros felvonulás meg a fasz tudja mi van még, szóval ha a buzikat betiltják, és benyeli a nép, akkor utána simán betilthatják a traktorost is pár meggyőző faszság terjesztéssel, néhány ál/vágotthír és máris nincs traktoros felvonulás, ami duplán előnyös mert néha láadnak a parasztok és útlezárást is csinálnak felvonulás címszóval
szóval ha ez emgvan lehet tovább az összes ilyen megmozdulást betiltani, és a végén már az lesz hogy lassan a buszos nyugger kirándulás is tiltva lesz mert egy céllal csoportosulnak legalább ötvenen
remélem érted mire gondolok
és ne mond hogy ez nem kezdődött el mert minden ilyenre felvonulásra engedélyt kell kérni, 20 éve még nem volt de lehet még 10 éve se
ha van x fő az már közterület használat van mi a fasz
ini szerinted miért van ez nagy lázongás
https://www.vadhajtasok.hu/202...
azért csak bekel lát hogy valami több van mögötte mint az hogy csak seggbe dugják egymást
érdekességkép nincs ilyen nagy európai össznépi harag ,ha pedo faszára húz egy kisfiút
itt meg akkora összetartás van mintha fojtogatnák őket ..........................bűvös hely lehet ez az Andrássy út 😂 😂
A kitörés napi megmozdulás jobban zavarta a népet. ( szerintem se a becsült napja de akkor ZRÍNYI ?) Totál vertt helyzet.Helyben halunk meg vagy a kitörésben?
Ha mar nem tuntetsz,kezedbe vehetnéd a történelmet...
Nem kell erre a kövér szarra ennyire vigyázni. Ebben az országban nem lövik a díjnyeretes barmokat.
Ha jól emlékszem Tisza Istvánt lőtték le a kommün alatt. Azóta sajnos senkit. Ez az izé viszont láthatóan félti a seggét. Sokat költünk a golyó és repeszálló cuccaira. Pedig egy jó trombitával 1-1,5 km-ről is lehet rossz napot csinálni.
a how do you helyett a fuck do you kell használni, ilyen egyszerű
igaz nyelvtanilag nem tudom mennyire helyes 😁
vasútnál volt buzi munkatársam nő is meg férfi is olyan irodista voltak mint mi, a nővel nem volt semmi gond a férfibuzi rosszindulatú volt, igaz még nyomorék is volt lehet emiatt
vasas cégnél is volt egy buzi irodista azt nem ismertem nagyon, de senki sem panoszkodott miatta
amúgy nem kell mindenkinek bányásznak vagy kohásznak lenni.....
a művészfélék(legyen az zene divat vagy bármi) között rengeteg a buzi, gondolom teljesen más a gondolkodásmódjuk emiatt vannak ilyen helyen, pl én sosem tudnék divat irányzatot kitalálni......
a felvonulásról nekem az a véleményem hogy igazándiról semmi szükség nincs rá az hogy meleg büszkeség egy ordas nagy faszság, én se lengetek táblákat hogy hetero vagyok és szeretem a pinát
de
ez egy fesztivál igaz nem túl jó helyen van megtartva de akkor is egy pár órás fesztivál, ennyit ki lehet bírni bárkinek
aki nem kíváncsi rá az ne nézze, addig nézzen meg valami sorozatot a tévében, plusz nem adnék neki semmi nyilvánosságot se tévében híradás se netes cikkek stb
ezáltal a túlzó hülyeségek háttérbe szorulnának hiszen ha senkit se érdekel akkor minek csinálják az extrákat
amúgy ha megnézel egy ozora fesztivált ott is vannak durva arcok, van aki tök picéran téblábol totál káosszal a fejben
persze az zártabb mint az andrássy út könnyebb elkerülni a hülyéket
Mert az inkább köszönésféle ezért nem várnak rá igazi választ sőt kellemetlennek is tartják ha valaki erre nekiáll válaszolni egy sima jól helyett. Más szokások, ennyi.