ne mond már hogy nincs pénz benne én havi rendszerességgel hordok pénzt a dokikhoz
gyógyszer felírás 5 ezer mert nincs tb, de számlát eddig még sosem kaptam
vérvétel 3 ezer erről se kaptam még papírt se csak mondta minden rendben van, amit erősen kétlek mert 2 embernek való bogyókat eszek....
persze én se vallanék be semmi fekete jövedelmet, főleg nem írásban, mert ezt a mai világban már nem lehet
Izlandon magasak a keresetek, ennek megfelelően az árak is. biztos vagyok benne, hogy ennyiért még soha életedben nem ettél hamburgert, mint én itt most 😁
Benzin 1000 Ft, kg jobb kenyér 3000.
meg hát nem tudom működik e még az orvoslátogatói rendszer(kezeit széttáró) Nagy pénzt azon tudott szakítani a körzeti. Jött egy orvoslátogató a rendelőbe megmutogatta az új gyógyszereit és mondta a dokinak ha ebből ír ki kap utána bizonyos százalékot. Nagy pénzt ebből tudott csinálni a körzeti mondjuk akkor meg szarok voltak a fizetések. De szerintem ezt az orvoslátogatósdi kiskaput azóta szépen fokozatosan bezárták(kezeit széttáró)
hát nem tudom(gondolkodós) 70 éves korig jó eséllyel ütik azt a minimális szintet egészségügyileg az emberek ami a jogosítvány megtartás feltétele az felett meg vajon mekkora lehet a létszám? Gyógyszerfelírásért, szakorvoshoz küldésért meg eddig sem járt hálapénz(kezeit széttáró) azt a műtő orvosok kapják meg azok az ápolók akik melletted tüsténkednek a kórházban a lábadozás ideje alatt. Bár az övék csak fillérek a nagy pénzt a sebészek rakják el. 20 évvel ezelőtt egy százast fizettem egy gerincsérv műtétért(kezeit széttáró)
A körzetiket egyszerűen csak jól megfizetik, mert erre sem találnak embert. Nálunk volt aki 85 évesen ment nyugdíjba azóta sincs helyette. Hülye voltam, hogy nem végeztem el valami gyorstalpaló orvosit. 19 évet tanultam az életemből akkor már tök mind1, hogy mit tanultam volna 😆 Fizetnék egy asziszetenst aki csinálna mindent én meg be se járnék minek(kezeit széttáró) Az én körzetim meghalt az újságból tudtam meg sose láttam, a rendelő ugyanúgy működik tovább az aszisztens viszi csak most a másik körzeti aki helyettesít aki szintén nincs ott gondolom az veszi fel a lóvét és fizeti az aszisztenst amíg látóképbe nem kerül egy új körzeti amire nem sok remény van 2 milláért sem érdekel senkit egy ilyen állás(kezeit széttáró)
körzetinél milyen hálapénz van? 😅
Hálapénzt kórházban szokás adni amikor bent fexik egy beteg és műtötték.(kezeit széttáró) A körzetinek azért nem jár hálapénz, hogy felír egy antibiotikumot vagy beutal egy igazi orvoshoz szakrendelésre 5-6 hét várakozási idővel(óranézegetős) Erre a nem túl bonyolúlt napi 4 órás melóra sincs már ember ezért az állam jól fizeti(kezeit széttáró) Ad kb. nettó 2 millát havonta. Ebből ki van fizetve az asszisztens aki efektíve dolgozik így marad kettőjüknek kb. 1,2-1,3 misi. Két nyugger ebből elkaristól azért de már ez a pénz sokkal kevesebbet ér mint 3-4 éve. Így marad a kínai autó és a pizzéria. Pár év és munkásszálló lesz ha így haladunk(kezeit széttáró)
elég jó lesüllyedt a "Ti szintetek" (Gondolkodós)
Magasan pozicionált bmw után gagyi kínai autó, gurmé éttermek után csóreszoknak való pizzéria 😅
Baszki pizzázni mentetek ki? Azt csongrádon is tudtok 😂
gyógyszer felírás 5 ezer mert nincs tb, de számlát eddig még sosem kaptam
vérvétel 3 ezer erről se kaptam még papírt se csak mondta minden rendben van, amit erősen kétlek mert 2 embernek való bogyókat eszek....
persze én se vallanék be semmi fekete jövedelmet, főleg nem írásban, mert ezt a mai világban már nem lehet