Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz a balatonnál? A halak jogaiért? Akkor megyek, de csak ha az édesviziekéért mert a hekkeknek és lazacoknak és a többi sósvizieknek ne legyenek jogaik. 🧐
peca van nem lehet itt hagyni a botokat
Ki jön holnap tüntikézni? 😁
https://www.facebook.com/share/v/15Nv3Bncmx/
Igen ez ilyen klasszikus régóta így működik a média. Fenntartással kell kezelni minden iformációt kivéve azokat amik ténylegesen megtapasztalhatók és valóban hatással van az ember életére. A kormány média inkább a jó híreket mondja az ellenzéki média inkább a rosszat. Mondjuk a jó híreket nehezebb mondani mert a jó dolgokért valamit tenni is kell. Leszarozni mindent a legkönnyebb. Az meg aztán a legalja, hogy a jó az azért rossz mert lehetne jobb is....
Ebből csak annyi stimmel, hogy a dátum valóban 2001.09.11. az útlevélben :)
ez a kép meg jól jellemzi a különféle jóslásokat meg összeesküvés elmélet gyártást
kutató munkát végeztem, alig lett meg a kép
ez a birkás kép jól jellemzi a szűrt információ közlést
nincs hamisítva a kép csak nem tükrözi a teljes valóságot
a politikai hírek többsége ilyen minden oldalról
várta a buszt.
nem volt nagyon mozgékony szóval ha el akart menni messzebb kellett valmi jármű
Idézeteket talált ki. 🙄
Minden birodalom összedől egy idő után
Róma előtt is volt nagy birodalom és utána is van meg meg lesz is
Azért enged meg hogy reflektáljak rá
Sorrendbe egyes Pistabá buzi 😂 😂 na szóval ott ez akkori tény állapít meg száz helyen ,ami vagy igaz vagy nem történet , ha elolvasom nincs hatással az életemre a buzi volt ha nem
Bibliában nem csak példa beszédek vannak hanem próféciák is az az sokszor beszél a jövőbeli dolgokról . Ami adhat neki igazolást .
Kettő :Jézusról még a Korán is ír és mohamedán válás is jól ismeri ( tehát valós ember )
Három :"Jézus faterja" itt gondolom a teremtő Istenre gondolsz . Azoknak " középkori keresztény vallási vezetőket " mind meg lesz a jussuk amiből senki nem akarna részesülni , de még a mostani Vatikán pápaságnak is .
Erre a biblia azt írja ti nem mentek be mennyek kapuján de másokat se engedtek be ( az az elferdítek öncélúan az igét és meg tévesztenek sok embert )
ini biblia asokat ír a hitről
"én nem hiszek ezekben aztán tudom jól hogy mi lesz velem......depis is vagyok tőle valamilyen szinten" ez is egy hit
ne higgy a rosszba mert akkor abba veszel el , lehet hinni a megszabadítóba ami üdvözítőtűd lenni 😃
Mózes kivezette népet Egyiptomból a nép félúton elkezdet zugoldói , nem is látták meg az ígéret földjét . Mind el is hullott ,kivéve azok akik végig hitek Isten szavának . Ők bementek a szent földre . Olvasd el . Ott van fehéren feketén . Tanulság számomra ,Isten úgy ált hozzájuk legyen hitetek szerint aki nem hit nem ment be ,aki hitt bement .
Csak zárójelbe említem meg hogy pedig csomó csoda kísérte az útjukat
Tengervíz kettéválasztása , vizet fakasztott a köböl Mózes , mannát kaptak csak úgy sivatag közepén ..... és így se sikerült sokuknak
Hát a fidesz lop, ezt kezelhetjük akár tényként is... 😁 de ha ők nem lopnák el, ellopná más. Semmiből hirtelen milliárdossá váló vállalkozások régen is voltak, meg ezután is lesznek.
De mi a faszt keresett hawking dabason a buszmegállóban? 😄
És ha te a médiában azt olvasod minden nap, hogy a Fidesz lop, akkor te elhiszed, hogy a Fidesz lop.
azért a lényeget leírtad úgy hogy észre sem vetted
VOLT birodalom szóval kb mindegy melyik volt a nagyobb
de a lelkesedés a vikingeknél volt a nagyok kis fos hajókkal fél világot bejárták, és jelen esetben ezt helyeztem előtérbe
amúgy a róma pont szar választás még a nyelvük is halott........
Róma. A viking buzik mindenhol csak a parti sávban baszakodtak. A fejlettséget és a társadalom szervezettségét ne is említsük.
a valóság fura dolog
sokan azt gondolják hogy ha valami le van írva az úgy is volt, vagy ha sokszor elmondanak valamit akkor az tényleg úgy volt
szóval ha leírom 100x azt hogy a kis pista jóska egy buzi, és elásom 100 helyre, és utánunk megtalálják 2000 év után akkor mire gondolnak?
hát a kis pista jóska egy buzi volt hiszem egy csomó helyen ezt írják
és evvel nem azt mondom hogy nem élt egy jézus nevű ember, azt se hogy valami igehirdető ember volt, azt se mondom hogy nem voltak apostoloknak hívott csóró csöves népek a közelében akik hittek benne
én csak azt mondom hogy ha a jézus faterja az lett volna akinek írják, akkor már a középkori keresztény vallási vezetőket mind egytől egyik felgyújtotta volna mint mózes mellett a csipkebokrot, csak ezeket szénné égette volna a bűneik miatt
nekem ezek a dolgok egy szinten vannak a laposföld hívőkkel, azok is bebizonyítottak sok mindent, de legfőképp az hogy korlátoltak, hiszen hívők.....csak nem jézusban és annak újra eljövetelében hisznek hanem abban hogy a föld lapos

amúgy lehet hülyeségekkel példálózni, ilyen űrhajókkal meg bármivel, ugye a levegőt se látjuk és mégis van
de ezekre vannak bizonyítékok, és nem csak valami eszement által papírra vetett gondoloatok legfőképp olyanokról amik előtte történtek több évszázaddal
amúgy ezt nem vitaindítónak írom, komolyan mondom irigyellek hogy tudsz ilyenekbe hinni, sokkal jobb lesz tőle az életed, én nem hiszek ezekben aztán tudom jól hogy mi lesz velem......depis is vagyok tőle valamilyen szinten

ja és a gyerek nemrég volt a kennedy űrközpontban, szóval van bizonyíték az űrhajóra 😁
És melyik volt a nagyobb birodalom ?
Viking vagy Róma
mivel tudod a választ ,akkor megérted Rothschild miért "ostoroz" 😉 "és nem simogat"
Akkor írok én is egyet magamtól:
A demokrácia bűne, hogy hét egyetemi tanárt leszavazhat nyolc tanulatlan buta cigány.
Na igen, a motiváció fontos.
Én nem kifejezetten és konkrétan a tisza pártra gondolok, hanem úgy, mint jelenség. Egészséges ember, nemzet nemhogy kiveti magából az ilyent, hanem az ilyen el sem jut odáig, hogy nyúlfarknyi cikknél többet kapjon.
Természetesen az örök elégedetlenkedők, a hazaárulók mindig kaphatóak az ilyenre, tisztában vagyok, hogy a mai világban, a mai média megjelenési formáiban másképpen kell még az elméleteket is kialakítani, tudom és olvastam és tanultam, hogy egy főváros mindig vonzotta a zavarosban halászókat, de akkor is úgy gondolom (mindezek ellenére), hogy mindig összenő ami összetartozik.
És az apropója a véleményemnek az, hogy még csak nem is kell értenem vagy felfedeznem az összefüggéseket, az okok ismerete nélkül is látom amit látok. Az már csak egy ficsör, hogy esetleg keresem, vagy tudom is az okokat. Én tudni vélem, igaz, nem biztos, hogy igazam is van annak ellenére, hogy én biztos vagyok a magam igazában.
fene se tudja
én állítom hogy egy kellően motivált ember sokkal értékesebb és több munkát tud végezni mint egy kényszerből dolgozó, és ez minden dolgozói szintem igaz
pl a vikingek sokkal jobban eveztek a tengeren mint a római gályarabok
nem értem a ...... korlátolt ??????????? mibe ???
valóságos a biblia ,csak neked nincs tapasztalatod
de gondolom űrhajó is valóságos ha még nem is vezeted életedbe sőt talán még nem is láttad a saját szemeddel (élőbe) ,igen ......nem
De hol lehet életben tartani egy ilyen embert? Csak ott, ahol fogadókészség van rá.