nekem általában jól tömít a sarokszelepek meg érdesített menetesek gyárilag. De mivel nem volt nálam csak egy horganyzott karmantyú abba kellett tennem a sarokszelepet. És nem akart jó lenni. Épen csak könnyezett meg se csöppent 10 perc múlva sem csak hát ilyet nem hagyok jóvá(kezeit széttáró) Sem locktitle zsinórral sem a teflonszalaggal nem tudtam jól tömíteni. A kóc-faggyú combó lett a megoldás csak az pont nem volt kéznél mert otthon volt. (kezeit széttáró) Szóval valamiért ezek nem olyan faszák együtt hiába fél col mind a kettő. A fasza kis vékony réz karmantyúval ilyen gond nem szokott lenni rátekerek négy kör szalagot vagy zsinórt az már akkor sem csöpög ha csak kézzel húzom rá(kezeit széttáró)
a teflonzsinór sokkal jobb a szalagtól
igaz nagyobb beruházás, de otthoni örnyezetben 1x kell megvenni aztán nagyjából az öröklétig kitart
sok sok éve mi kóc+ olajfestékkel szereltük össze a kertben lévő locsoló hálózat csöveit
akkot még a vezetékes víz olcsó volt és mindenki arról locsolt
kb amikor az isaura ment a tévében
a zsinór nem, sok esetben úgy kell kipiszkálni a belső menetből
csak ehhez érdesíteni kell a menetet, plusz nagyon keveset tekerni
egszer próbáld ki: pár tekerés és jól tömít a zsinór
pedig a teflon zsinór nagyon fasza, a 30+ báros csatkakozások se engednek pár tekerés után
az szokott lenni a hiba hogy rátekerded a cuccot és ahogy betekered eltolja maga előtt és csak kint felgyűri
minél többet tekersz rá annál szarabb lesz, mert könnyebben eltolja a tekeréskor
hát ilyen közcsavar állt ki nekem is a falból arra tettem a karmantyút mondjuk nem értem mit keresett benne de már nem mertem bolygatni mert már le lett burkolva így a közcsavar maradt(kezeit széttáró)
de legalább kócozta(kezeit széttáró) én most szoptam a mosogató sarokszeleppel kellett tennem egy fél colos karmantyút, hogy fel tudjam tenni a sarokszelepet de nem volt nálam csak locktitle teflon meg sima teflonszalag. Hiába volt egy a méret az istenért nem tudtam úgy feltenni, hogy ne könnyezzen. (kezeit széttáró) próbáltam a szalaggal is már rátekeretem vagy fél szalagot is akkor is könnyezett. Tudtam, hogy van otthon kócom meg faggyúm csak hát oda-vissza 6 kilométer meg 180 lépcső választott el 😅 na mind1 hazamentem érte legalább megkajáltam. Azzal működik. De ha nem az a horganyzott karmantyú van nálam hanem a finoman kidolgozott réz akkor azt a sima teflon is fogja. De hát azzal a kalappal köszönünk ami van(kezeit széttáró)
vagy 15 éve a metróban volt akciós gáz főzőlap 17 ezrrért
a gázas 10 ért adott volna papírt a jótáláshoz
mondani se kell hogy nem kellett
a vicc hogy a gázas ilyen munkát végzett, az újracsempézéskor kitekertem a csonkot mert útban volt aztán 2 menetet sem volt betekerve
nekem azért miért kellett volna kihívnom egy regisztrált villanyszerelőt 20 ezerért, hogy az új gáztűzhelyemnél bedugja a villásdugót a konnektorba? 😅 Mondták is, hogy bukott a garim a 100 ezres masinára mondom nem baj de ha elmegy 1 évet akkor az ötöd részét már is spóroltam 😂
Áh ez Pesten lesz, most nézték a lakást. Vasárnap megyek vissza, Fehérváron 8-tól suli aztán fákat kellene permetezni meg kiültetni a palántákat, meg a paneleket is fel kellene már szórni ha nem tombolna ez a rohadt szél 🤷♂️
igaz nagyobb beruházás, de otthoni örnyezetben 1x kell megvenni aztán nagyjából az öröklétig kitart
sok sok éve mi kóc+ olajfestékkel szereltük össze a kertben lévő locsoló hálózat csöveit
akkot még a vezetékes víz olcsó volt és mindenki arról locsolt
kb amikor az isaura ment a tévében
csak ehhez érdesíteni kell a menetet, plusz nagyon keveset tekerni
egszer próbáld ki: pár tekerés és jól tömít a zsinór
az szokott lenni a hiba hogy rátekerded a cuccot és ahogy betekered eltolja maga előtt és csak kint felgyűri
minél többet tekersz rá annál szarabb lesz, mert könnyebben eltolja a tekeréskor
a gázas 10 ért adott volna papírt a jótáláshoz
mondani se kell hogy nem kellett
a vicc hogy a gázas ilyen munkát végzett, az újracsempézéskor kitekertem a csonkot mert útban volt aztán 2 menetet sem volt betekerve
Szóval nem sok, de valamennyi kell hozzá 😂
Csak olyat keress amelyik nem tériszonyos 😅