Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem általában jól tömít a sarokszelepek meg érdesített menetesek gyárilag. De mivel nem volt nálam csak egy horganyzott karmantyú abba kellett tennem a sarokszelepet. És nem akart jó lenni. Épen csak könnyezett meg se csöppent 10 perc múlva sem csak hát ilyet nem hagyok jóvá(kezeit széttáró) Sem locktitle zsinórral sem a teflonszalaggal nem tudtam jól tömíteni. A kóc-faggyú combó lett a megoldás csak az pont nem volt kéznél mert otthon volt. (kezeit széttáró) Szóval valamiért ezek nem olyan faszák együtt hiába fél col mind a kettő. A fasza kis vékony réz karmantyúval ilyen gond nem szokott lenni rátekerek négy kör szalagot vagy zsinórt az már akkor sem csöpög ha csak kézzel húzom rá(kezeit széttáró)
Nekem ilyenem van, ez tök jó. Kicsit érdesíteni kell a menetet ahogy írtad és nem tolja ki.
a teflonzsinór sokkal jobb a szalagtól
igaz nagyobb beruházás, de otthoni örnyezetben 1x kell megvenni aztán nagyjából az öröklétig kitart

sok sok éve mi kóc+ olajfestékkel szereltük össze a kertben lévő locsoló hálózat csöveit
akkot még a vezetékes víz olcsó volt és mindenki arról locsolt
kb amikor az isaura ment a tévében
A kenderkóc+zsír százévet kitartott. Most a teflon szalag bizonyít. Mindkettőt használva a teflonra teszem a voksomat.
a zsinór nem, sok esetben úgy kell kipiszkálni a belső menetből
csak ehhez érdesíteni kell a menetet, plusz nagyon keveset tekerni
egszer próbáld ki: pár tekerés és jól tömít a zsinór
mind1ik letekeri a menetről. Nézd meg a fényképedet a képzett gázszerelő munkáját ott sincs a menetben egy szál kóc sem(kezeit széttáró)
pedig a teflon zsinór nagyon fasza, a 30+ báros csatkakozások se engednek pár tekerés után
az szokott lenni a hiba hogy rátekerded a cuccot és ahogy betekered eltolja maga előtt és csak kint felgyűri
minél többet tekersz rá annál szarabb lesz, mert könnyebben eltolja a tekeréskor
(meghajlós) Van mit tanulnotok tőlem 😅
Ne aggódj, már mindenki tudja az oldalon hogy te vagy a legnagyobb iq fighter 🤣
az nem baj nem szeretem ha sok a konkurencia 😅
hát ilyen közcsavar állt ki nekem is a falból arra tettem a karmantyút mondjuk nem értem mit keresett benne de már nem mertem bolygatni mert már le lett burkolva így a közcsavar maradt(kezeit széttáró)
de legalább kócozta(kezeit széttáró) én most szoptam a mosogató sarokszeleppel kellett tennem egy fél colos karmantyút, hogy fel tudjam tenni a sarokszelepet de nem volt nálam csak locktitle teflon meg sima teflonszalag. Hiába volt egy a méret az istenért nem tudtam úgy feltenni, hogy ne könnyezzen. (kezeit széttáró) próbáltam a szalaggal is már rátekeretem vagy fél szalagot is akkor is könnyezett. Tudtam, hogy van otthon kócom meg faggyúm csak hát oda-vissza 6 kilométer meg 180 lépcső választott el 😅 na mind1 hazamentem érte legalább megkajáltam. Azzal működik. De ha nem az a horganyzott karmantyú van nálam hanem a finoman kidolgozott réz akkor azt a sima teflon is fogja. De hát azzal a kalappal köszönünk ami van(kezeit széttáró)
Nem jutott mindenkinek annyi mint neked, ez van 😁
vagy 15 éve a metróban volt akciós gáz főzőlap 17 ezrrért
a gázas 10 ért adott volna papírt a jótáláshoz
mondani se kell hogy nem kellett
a vicc hogy a gázas ilyen munkát végzett, az újracsempézéskor kitekertem a csonkot mert útban volt aztán 2 menetet sem volt betekerve
hát pont ezért írtam az intelligenciáról 😅
Szóval nem sok, de valamennyi kell hozzá 😂
Jah, bocsi hogy nem tudom értékelni a roppant magas színvonalú poénjaidat, az én hibám 🙈😁
poén lett volna(gondolkodós) De azt mondják a vicc megértéséhez is kell némi intelligencia 😅
nekem azért miért kellett volna kihívnom egy regisztrált villanyszerelőt 20 ezerért, hogy az új gáztűzhelyemnél bedugja a villásdugót a konnektorba? 😅 Mondták is, hogy bukott a garim a 100 ezres masinára mondom nem baj de ha elmegy 1 évet akkor az ötöd részét már is spóroltam 😂
Miért kellene villanyszerelőt hívni 2 csatlakozót összedugni? 🤷‍♂️
ahhoz neked úgy is kell villanyszerelőt hívni 😂
Csak olyat keress amelyik nem tériszonyos 😅
Még össze is kell dugni a csatikat 😁
na lecsavarozni azt neked kell(kezeit széttáró) Valamit csinálj te is 😅
Felfújja a napelemeket a tetőre meg le is csavarozza? Azt akkor megvárom 🤣
ha jól irányból fúj még segít is 😅
Áh ez Pesten lesz, most nézték a lakást. Vasárnap megyek vissza, Fehérváron 8-tól suli aztán fákat kellene permetezni meg kiültetni a palántákat, meg a paneleket is fel kellene már szórni ha nem tombolna ez a rohadt szél 🤷‍♂️